זמן סוללה

• פותח הנושא KA0S
  • פורסם בתאריך

KA0S

New member
זמן סוללה

שלום רב שאלות קטנות: 1. כמה זמן נידרש לטעינת סוללה במלואה? 2. לכמה זמן היא אמורה להספיק בממוצע (נגיד בעיקר לעבודה על מסמכים ואינטרנט, ברור שמוזיקה וסרטים ידרשו יותר). מדובר על מחשב נייד חדש של HP דגם G7000

kobi 23

New member
אממם

2)בעיקרון זה תלוי בעבודה שלך , אינטרנט מבזבז את הסוללה וכמו כן ,ויסטה גם ידועה בתור אחת כזו. ככלל בממוצע כל תא בסוללה הוא בערך כחצי שעה עבודה (שוב יכול לרדת , תלוי בשימוש) 1)אתה מתכוון טעינה ראשונית או טעינה רגילה , טעינה ראשונית אמורה להיות לילה בערך ,משהו כמו 6 שעות. טעינה רגילה אני מעריך כשעתיים (למרות שבחיים לא בדקתי את זה אצלי) כמה תאים בסוללה יש לך ?

KA0S

New member
אז...

זה אומר נגיד שעתיים עבודה, וזה נראה לי מה שלקח לי בערך. אבל איך אני באמת יודע כמה תאים יש בסוללה שלי? תודה, דרך אגב :)

kobi 23

New member
לפי הזמן שכתבת

כנראה שמדובר בסוללה 6 תאים. אם אתה רוצה לחסוך בזמן הסוללה , תוריד את בהירות המסך בתצוגה וכמו כן , כבה את הWIFI שאין לך צורך בו. אפשר גם להוציא דיסק (אם יש) מהכונן האופטי

kobi 23

New member
נ.ב

כפי שאמרתי ,הויסטה ידועה בתור מערכת זוללת סוללה. או כפי שאמר מיקו מצ'רלי וחצי: "זה אוכל 5 לליטר , כי זה גיר אוט' .זה אוכל הרבה" אני לא בדיוק זוכר איך עושים את זה אבל יש מדריכים בYNET ודומיו

kobi 23

New member
"לאן הוא הלך ?"

"בטח הלך , אמא עארף...." "וואלה את כל הבחורות הוא לוקח החריין הזה." חחחחחחחחה אחלה סרט

יאיר B

New member
יש לי קרובת משפחה מצרפת שלמדה עברית דרך

סרטי בוקרס. תנסה לדמיין איך נשמעת שיחה איתה...

למעלה