"זמן מודיעין" - הסוף?

"זמן מודיעין" - הסוף?

היום לפני הצהריים הודיעו לאנשי "זמן מודיעין" שהעיתון עומד להיסגר. טוב, כמעט להיסגר. מאחדים אותו עם "כל הזמן" של ירושלים, העורך יהיה אותו עורך, אבל לא תהיה שום מערכת של ממש במודיעין וכמעט כל הכתבים יפוטרו.

yoelth

New member
חדשות רעות../images/Emo178.gif

אם הידיעה בדבר סגירתו של עיתון "זמן מודיעין" נכונה , הרי שהקוראים הם המפסידים הגדולים. שכן, הוא היה צעיר אבל ממזר. עם כל תסמונות מחלות הילדות וכאבי הצמיחה הוא היה גם עירני ותוסס, בעל חן היודע לעתים להתעלל בפרות קדושות ולנפנף באצבעותיו המאשימות אל מול הממסד הרקוב והאדיש. הוא הצליח למצוא לעצמו שטח הפקר קטן על-ידי מודיעין-ניוז הענק מבלי לחקותו ותוך שמירה על אופיו היחודי החביב. אמרו שהיה טוב, אמרו שהיה פשרן, אמרו שהיה חדשני ואמרו שהיה דווקאי. אבל כל זה כבר לא חשוב כי כלבי השמירה שלנו איבדו הבוקר חלק משיניהם הכל כך חשובות.

כל הצוות?

מה גם החלק של המערכת וגם החלק של הפרסום? מעריב לא מעביר את חלקם לפחות לעיתונים אחרים שלו?

האבידה הגדולה

אכן, "זמן מודיעין" הוא עיתון לא רע בכלל. אגב, הוא כנראה ימשיך להפויע, אבל במתכונת מצומצמת וללא חלק מכתבות המגזין והרטורים שכל כך ייחדו אותו. אני, למשל, אתגעגע מאוד לטורים השנונים והממזריים של אורי קציר ולמדור שבו אירחו בכל פעם משפחה אחרת וסיפרו על היומיום שלה.

Flynn

New member
הנה האתר של אורי קציר

www.aplaton.co.il - אולי הבלוג הפרטי הכי טוב בארץ היום.

Flynn

New member
אז אולי תביאו אותו לפורום?

הרי האיש יודע לכתוב (ולדבר). לא כדאי לפנות אליו?

talia 2

New member
דווקא הבנתי שהיה לכם כאן בפורום

בעל טור מהעיתון המתחרה, מודיעין ניוז. לירון פיין, לא?

דקסטר67

New member
אם אני אלי דנון...

אם אני אלי דנון ממודיעין ניוז או רוני ברזילי מעיתון מודיעין הייתי ישר קופץ על המציאה ולוקח אלי לפחות שניים-שלושה מאלה שנפלטו מזמן מודיעין. יש שם כמה שכותבים לא רע בכלל.

למעלה