זמן לשון !!!

קמגארו

New member
זמן לשון !!!

אוקי אז נכון בסידרה יש כול מיני יציאות מצחיקות של הדיגימונים וביכלל.... אז מה המשפט הכי אדיר שאיפעם שמעתם אותם אומרים ? (או לא הכי אדיר אלה סתם משעשע...! ) המשפט שלי הוא ללא ספק : מהעונה הראשונה ! מט : "גאבומון עכשיו אני מבין שכול החיים שלי חייתי בשקר..." גאבומון : "מה ? אתה לא בלונדיני ??!!!???..." זה היה פשוט קורע משפט אדיר לא אשכח אותו לעולם יאאאלה תורכם !

CibiHeart92

New member
או ^-^

אני לא זוכרת הרבה ;; תמיד אהבתי את המשפט של קן: "הגענו להחלטה, אתה מכוער!" וכמובן תמיד אהבתי את המשפטים של דאיסקה... כמו "מה? אני כן רגיש! אני כל כך רגיש שאני משתמש במשחת שיניים מיוחדת כדי שהשיניים לא יכאבו לי כשאני אוכל גלידה!" מה שעצוב בעסק זה שדי ברור שכל המשפטים האלה לא נכללו בגרסה היפנית בכלל P:

Hyde Snow

New member
אין כמו הציטוט הלא נשכח של קן -

"למה קשרת אותי כמו בייגלה?"

KiaritChan

New member
אני זוכרת רק אחד.

והוא היה של פאלמון.. "זה דומה לתל אביב" ואני תוהה,האם זה מופיע גם בגירסא היפנית? @@;.. לאדעת,כשאני נזכרת בזה אני מצחקקת..זה מטריד איך שעיוותו את הסדרה לגמרי XD

CibiHeart92

New member
לא לא

אני זוכרת את זה מימי: מאיפה לעזעזל הוא הגיע? פאלמון: בטח מתל אביב!

KiaritChan

New member
אה..נגיד XDD

נו..ישלי זיכרון של פיל מת .__.; אבלאבל זה מצחיק XD

rona92

New member
חחחח

מתל-אביב רואים שישראלים עשו את הקטע הזה חחח

KiaritChan

New member
זה די ברור

אני רק תוהה למה ._.; המ.. בטח כדי שמי שיראה אתזה יגיד "יוווו ישראלים עשו משו טוב! O: מי היה מאמין?! ישלנו עתיד D:" [הכוונה לילדים בני 4 עם השכלה גבוהה.המביןיבין]

CibiHeart92

New member
הלו הלו

הישראלים תרמו המון לדיבוב בארץ, ואם למישהו יש ספק, שילך לראות פרק של "החתולים הסמוראים"

למעלה