זמן לבלאגן

M C A

New member
זמן לבלאגן

הרבה תגובות היו לשיר הזה, לא בהכרח חיוביות. לי אין נטייה ברורה לגבי השיר הזה. הרעיון טוב מאוד, משעשע ומגניב, הביצוע חד מהיר וזורם. מין סוג של אסאסינים/פול רבר של הביסטי בויז/ עדכני. אבל מה שלדעתי מקלקל את השיר זה קטעי הקריינות, שכל פעם קוטעת את השיר ואנחנו נאלצים לשמוע קול ציפציף מציק (אני מנחש שזה מירו עם אפקטים של הגבהת קול?) שמדבר בחרוזים מטופשים ועם מנגינה ברקע שנראה שסימפלו מהדרדסים. אני חושב שללא קטעי הקריינות המגוחכים האלה, זה יכול היה להיות אחד השירים הטובים באלבום, פשוט חבל לי.

natan44

New member
על מה אתה מדבר???

להפף אני חושב שדווקא הקריינות די עושה תשיר זה מצחיק ומשעשע וחמוד מה רע בזה??? ואני גם חושב שזה שיר ממש מגניב והייתי רוצה ליראות קליפ של זה כבר דימיינתי לי איך זה ילך פחות או יותר ואם באמת יעשו ויצא כמו שדימיינתי זה צריך להיות מגניבבב אחי חג שמח ושנה טובה:))

אולי

אבל נדמה לי שכל הרעיון שם היה לספר איזה סיפור קומי שבמצב הזה הקטעים נכנסים דווקא ממש טוב. אני דווקא מאד אהבתי תשיר ותקריינות במיוחד את- "כבר הספקתם להכיר את הנפשות הפועלות, יצורים מפוקפקים שלא יגיעו לגדולות" :)

להפך לדעתי, הקריינות עושה את השיר כל כך מצחיק

זה הומור שבקי שחור וטהור, מה רע? "נספר על נשים, על נשק, על סמים, ועל כל הדברים שאתם הכייייייי הכי הכי אוהבים"

moshe alfasi

New member
מסכים!

הקריינות פשוט הורסת ת'שיר. ההתחלה מייגעת, האמצע מרגיז באמצע הבתים... ואחרי ששמעת את הבתים המצויינים- שוב הקול המרגיז הזה שמודיע שנגמר השיר ושלא כדאי להתעסק עם השבק. גם אני חושב שהבתים פשוט גדולים, נימי שורף את המייק ובגדול עשה את השיר אבל כל הרעיון שלו מצויין. חבל שיש את דמות הקריין המרגיז שקוטע כל חלקה טובה.

Cheat 2 Win

New member
שיר מעולה

הזרימה שלו, הקצב, וגם התוכן שבאמת מזכיר קצת איכשהו את אסאסנים.. ממש אהבתי. יכול להיות שהקריינות קצת ארוכה לפעמים והיו צריכים לקצר אותה, אבל היא לא באמת גורעת מהאיכות של השיר..

למעלה