זמן לאימון :

barbaba

New member
זמן לאימון :

רמי שלום : אני מתאמן בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע .אני מקפיד על חימום ארובי ושחרור וכך יוצא שאני במכון שעה וחצי ואף יותר לעיתים. הבנתי שזה לא טוב וצריך לעוף הביתה אחרי שעה - למה ? ומה אם לא ? התכנית שלי עמוסה ואני נח דקה בין הסטים , ועושה בערך 40 סטים לאימון תודה

זמנים

40 סטים ?! מה אתה בדיוק מבצע, איך התוכנית בנויה ? מה המטרות ? האם אתה משלב אירובי ?

barbaba

New member
תשובה לרמי:איך בנויה התכנית

התכנית בנויה כך : אמון A,B,C A:חזה,כתפיים,יד-אחורית(יום ב´) B:גב,תאומים,בטן(יום ד´) C:רגליים,יד קדמית ,בטן. (יום שבת) ארובי משולב פעם בשבוע :ריצה שחיה וכיו"ב כאמון נפרד מטרות:גדילה (היפרטרופיה) במסת השריר של הגוף . בגדול לקחתי מחברי יוסי (אתה מכיר אותו מ"שייפ") את התכנית הקודמת שלו. כלומר רוב התרגילים מבוצעים ב 12 חזרות לסט. מקווה שכשיו יותר ברור....

OK

אם לשפוט לפי קצב ההתקדמות של יוסי אז התוכנית מעולה, אבל, יוסי ידידינו לא עובד רגליים !!! הערות: חזה מומלץ לבצע עם יד קדמית אין צורך לעבוד על תאומים בנפרד (ביחוד לא 12 סטים) אימון צריך לקחת לך 50 דקות !!! חישוב לדוגמא - חימום 5 דקות, רגליים - 12 סטים (20 דקות), יד קדמית - 9 סטים (15 דקות), בטן 15 דקות, שחרור 5 דקות = 52 דקות. אימון של הגב יהיה קצר יותר ! המלצה: אימון A חזה - 12 סטים יד קדמית - 9 סטים אימון B גב - 12 סטים יד אחורית - 9 סטים אימון C רגליים - 12 סטים (כולל תאומים) כתפיים - 9 סטים שלב בטן אימון כן אימון לא. בהצלחה

למעלה