זמן טוב לשאלון חופר?

hitchhiker218

New member
זמן טוב לשאלון חופר?

הפורום בשיאו ולכן אני מרגישה צורך לשים פה שאלון חפרן ונחמד=] <קרדיט לפורום סקרים ושאלונים> = קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נהנתם?!

hitchhiker218

New member
עונה=]

= קצת בכללי = שם : אביה פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1:60 מידת נעליים : 40. חחח צבע שיער : חום אחים/אחיות : 2 אחיות בת כמה את נראית : לא יודעת חחח משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : צרפתית עיברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אין הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הכל = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן..
את/ה רוצה לגור במקום אחר : יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אין לי בנתיים את/ה רוצה עוד פירסינג : יאפ... לא עוד.. אין עדיין את/ה אוהבת רכבות הרים : איכס לא! את/ה הייתם בחו"ל : ברור = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : בעדדד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : לא מפריע לי = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : חחח לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא חחח = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 3 פעמים... אני מתאהבת לטווח הארוך..XD נשבר לך הלב : פעם אחת שברת לבבות : אף פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון : בעיתון של מורים פעם אחת חחח פאדיחה התחרטת על דברים שעשית : כל הזמן = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : תכלס ממתק : מרשמלו:p סרט מצויר : לא יודעת קורנפלקס : יש הרבה.. אני חולת קורנפלקס.... מסטיק : מנטה צבע : שחור וירוק יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : עגיל חוד חורף\קיץ : חורף בחדר : חשמלית = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : בן ראה אותך בוכה : לא יודעת הלכת איתו לסרט : אדווה והדר.. חח ספיידרמן 3 סרט סוס צעק עליך : חברה שלי כי הבאתי לה כאפה שלח לך מכתב : אף אחד = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אממ לא אהבה ממבט ראשון ? ניראה לי שכן חיים שאחרי המוות ? זה יכול להיות מגינב אבל לא יודעת אם אני ממש מאמינה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? חחח כן. יום שישי ה-13 האחרון ירדתי בתחנה הלא נכונה באוטובוס, ודרכתי על חרא !!! = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לא אמרתי. אבל אם הייתי אומרת אז זה ביגלל שאני מיתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה ? בטח בכית בסרט ? בספיידרמן 3! היית על במה ? יאפ... בגיל 5 התנחלתי לדודו זר על הבמה בהופעה באלפי מנשה.. חחח לא רציתי לרדת חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? בטח הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : יש הרבה.. אוכל אהוב : קורנפלקססס תוכנית אהובה : CSI ספורט אהוב : שחיה תחביב : נגינה על הגיטרה זמר / זמרת / להקה אהובים : לינקין, רד הוט, פרל ג'אם, ברייקינג בנג'מין, מיוז ועוד... עיתון אהוב : אין = וסתם = מה השעה עכשיו ? חמישה לחמש תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אלך לחדר כושר איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כן.. ממש רעש אחרון ששמעת ? לא זוכרת כבר ריח האחרון שהרחת ? הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?אין רינגטון זה שיר.. של רד הוט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? עמית נהנתם?! לא ממש... חחח

LPMCR

New member
כ"כ ארוך? נו טוב גמככה בא לי לישון

= קצת בכללי = שם : דלית פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : :O מידת נעליים : 37 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : אחות ואח קטנים בת כמה את נראית : אואה... לא יודעת פחות ממה שאני :| משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : XD ברצינות? שפות : עברית אנגלית, וממש קצת רוסית וערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ישירה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? נודניקית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : אולי :S את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אמממ כשאני ינסה אני יגיד לכם את/ה רוצה עוד פירסינג : כן! את/ה אוהבת רכבות הרים : תלוי איזה את/ה הייתם בחו"ל : כן כמה פעמים = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : בעד עישון אצל בני עשרה : איכסע נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : לא אכפת לי = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : מה ז"א? :S (עזבו אני עייפה מוות :|) = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אממממ לא יודעת נשבר לך הלב : יותר מידי שברת לבבות : אממ 1 נראה לי השם שלך הופיע בעיתון : 0 התחרטת על דברים שעשית : 99999999999999 = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לא יודעת לא עולה לי לראש ממתק : שוקולד!!! P: סרט מצויר : אממ אני לא ממש צופה קורנפלקס : לא אוהבת קורנפלקס מסטיק : הובה בובה צבע : שחור יום בשבוע : רביעי היום הכי לא מועדף : שישי +O( תכשיט : הצמיד שלי עם הניטים
חורף\קיץ : לא יודעת בחורף קיץ וביקיץ חורף :S בחדר : המחשב שלי 3>>>> = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני :O מי אמור?! ראה אותך בוכה : בוכה? אמממ... אחותי הלכת איתו לסרט : לא הלכתי לסרט כבר מליין שנה צעק עליך : צעק? אממ... אחותי שניסתה להעיר אותי כי ישנתי על מחברת מדע במקום ללמוד לבמחן שיש לי מחר :( שלח לך מכתב : מכתב? לא יודעת מה אימייל נחשב? = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אממ כן אני מאמינה בחמסות , עיניים וכל זה :O אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא (למרות שכיף להפחיד אנשים ביום הזה XD) = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן (הרבה פעמים) נכשלת במקצוע ? לא הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? אמממ.. לא יודעת דברים אהובים שיר אהוב : מה?! יש לי יותר מידי!! אוכל אהוב : קינוח נחשב? פנקייקס!!! תוכנית אהובה : הכוח ספורט אהוב : אמממ.. הוקי תחביב : גרפיקה זמר / זמרת / להקה אהובים : או זה שאלה קשה [NOT XD] זה LP ו MCR !!
עיתון אהוב : אין- למרות שאני מנויה לראש 1 הטיפשים... XD רק בשביל התמונות = וסתם = מה השעה עכשיו ? 17:08 תפוח או בננה ? בננה~ כחול או אדום ? לא יודעת שווה בשווה סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לקרוא מה כתבו פה בשרשור למטה, ולהכנס למסן אם יהיה לי כוח איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לא - אני מ-ת-ה לישון!!! רעש אחרון ששמעת ? ילדים מפגרים פה צורחים בחוץ ריח האחרון שהרחת ? של נקנקיות שחממתי לארוחת צהריים איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? של WID ברור!!!!
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? לך בעצמך - אביה!! XDD נהנתם?! אממ אולי? לא סתם כן =] Xג אני כל כך אוהבת לחפור. XDDD

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif נזרום

= קצת בכללי = שם : סאמר פירסינג : כע קעקועים : לא גובה : 158 מידת נעליים : 38 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : יש אחד בת כמה את נראית : 14-16 משקפיים ? כע גשר ? לא עבר פלילי : חצי... שפות : עברית אנגלית הולנדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שיער? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כמעט הכל? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כע את/ה רוצה לגור במקום אחר: נורא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לפעמים... את/ה רוצה עוד פירסינג : כן! את/ה אוהבת רכבות הרים : חחח כעעע :) את/ה הייתם בחו"ל : יאפ = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים זה יכול להצליח: להרוג אנשים : אמממממ....לא ממש עישון אצל בני עשרה : חבל... נסיעה במכונית אחרי ששתית : לאלאלא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : חופשי = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כע אי פעם בכית על בן : בארור אי פעם שיקרת : כל הזמן XD אי פעם נעצרת : כע = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אמממ...לא הרבה תאמת...]עמים שלוש? נשבר לך הלב : חחח פעמיים שלוש? שברת לבבות : אף פעם נראה לי השם שלך הופיע בעיתון : כן התחרטת על דברים שעשית מן הסתם...: = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : קוקי ממתק : קוקי? XD סרט מצויר : יש כמה וכמה קורנפלקס : כריות
מסטיק : כל דבר זה טוב צבע : שחור אדום יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון ושלישי בעעעעעעע תכשיט : שרשראות ועגילים :) חורף\קיץ : חורףףףף בחדר : המחשב ובמיטה [; = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : קנדה ראה אותך בוכה : החתולע שלי? הלכת איתו לסרט : עומרררר!!!!!111
צעק עליך : אמא -.- שלח לך מכתב : חחחח אימייל, לולו 3> = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? ישמצב חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? חחחח לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן -.- הופעת בציבור בפיג'מה ? לא פיג'מה סתם בגדי שינה בכית בסרט ? כע היית על במה ? כע! חשבת שאת\ה הולך למות ? חחח כול קיץ נכשלת במקצוע ? כן -.- הורידו אותך כיתה ? לאא הקפיצו אותך כיתה ? לאא רצית להיות המין השני ? חחחח כעע דברים אהובים שיר אהוב : שאלה טובה אוכל אהוב : פופקורן וצ'יפס תוכנית אהובה : קשהקשה.... ספורט אהוב : שחיה תחביב : לא ייודעת זמר / זמרת / להקה אהובים : LP ועוד כלמיני, כןכן! גם שון פול! עיתון אהוב : אין O_ם = וסתם = מה השעה עכשיו ? 21:51 תפוח או בננה ? תפוח! כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לדבר עם אנשים O_ם איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ערב יאמיאמ
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? אם אני עושה תשאלון אפשר להסיק שכע XD רעש אחרון ששמעת ? המסטיק שהתפוצץ ריח האחרון שהרחת ? מנטה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? של LP חחחח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? X: עומר ליור לולו....וארבל 3/> נהנתם?! כע בטח!

LPfan12

New member
תשובתי:

שם : אמיל =] פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : לא יודע אבל ממוצע מידת נעליים : 42 צבע שיער : שחור קצר אחים/אחיות : בן יחיד =] בת כמה את נראית : תאמת? 15 משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי :אממ לברוח מהמשטרה אחרי קצת שתיית אלכוהל נחשב? (לא שתיתי הרבה חח) שפות :אנגלית עברית ערבית בקטנה ספרדית קצת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?ידיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?איבר המין.סתם אני לא מוצא.. כאילו לא הכל מושלם אני פשוט לא מוצא חסרון. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג :לא (אין לי) את/ה אוהבת רכבות הרים :כה את/ה הייתם בחו"ל :כה(קוריאה,לונדון) = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : (תלוי מי..) חח סתם נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד לסביות. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : לא חח אי פעם שיקרת : כה אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1 נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : 2 השם שלך הופיע בעיתון : 5 התחרטת על דברים שעשית :3 = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות :אהבה ממתק : במבה סרט מצויר : בובספוג קורנפלקס : קוקומן פיצפוצים מסטיק : בזוקה צבע : אדום יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : חמישי תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : קיץ בחדר : ביד. סתם לינקין וTV = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חבר שלי (הוא ישן אצלי לא לחשוב מחשבות כאלה) ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : 2 ידידות צעק עליך : ידידה שלח לך מכתב : ידידה = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? טפו טפו טפו לא מאמין בכלום אהבה ממבט ראשון ?לא חיים שאחרי המוות ?כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? כה כי ביום זה סבתא שלי שברה רגל,ירד גשם, קיצרו באסה של יום. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן... הופעת בציבור בפיג'מה ? כה בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן כשנכשלתי במבחן והראתי לאמא נכשלת במקצוע ? כה =[ הורידו אותך כיתה ? לר הקפיצו אותך כיתה ?לר רצית להיות המין השני ? לשנייה כדי להיות ערום במראה ולהסתכל. דברים אהובים שיר אהוב :Linkin Park-Lying From You אוכל אהוב :שניצל תוכנית אהובה : חברים בביפ =] ספורט אהוב :כדורגלל וגם כדורסל תחביב :כדורגל זמר / זמרת / להקה אהובים :Linkin Park'My Chemical Romance'Muse עיתון אהוב :פלייבוי.. וגם פני פלוס ורייטינג = וסתם = מה השעה עכשיו ? 22:10 תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת ? המבורגר תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לא רעש אחרון ששמעת ? ה ה"אמן" נ שיר: Hend Held High ריח האחרון שהרחת ?של המבורגר איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? השיר: No More Sorrow מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ידידה נהנתם?!: מאוד.

SuperTom

New member
נו שיהיה

נסיח את דעתי לכמה רגעים עם שאלון מטופש :) = קצת בכללי = שם : תום פירסינג : לא קיים קעקועים : כנ"ל גובה : 1.75 בערך מידת נעליים : 45 צבע שיער : כתום אחים/אחיות : 2 אחיות בת כמה את נראית : לא זכור לי שאני נראה כמו בת משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : לא שפות : עברית אנגלית ו-HTML :) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אין משהו יוצא דופן הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? נשמור זאת לעצמי = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן, ייקרה מתישהו בקרוב אני מאמין את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : מן הסתם נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : מן הסתם אי פעם בכית על בן : בני משפחה שנפטרו, אז כן אי פעם שיקרת : לא נוהג לשקר...אבל יש אקספשנס לפעמים, מה לעשות אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 2 נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : לא יודע השם שלך הופיע בעיתון : לא נראה לי התחרטת על דברים שעשית : אפשר להגיד = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : בלאט ממתק : anything סרט מצויר : סאות'פארק! ;) קורנפלקס : לא אוהב מסטיק : מנטה צבע : שחור/אדום יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : לא תודה חורף\קיץ : קיץ חורפי בחדר : פוסטרים? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : כנראה אני ראה אותך בוכה : לא יודע הלכת איתו לסרט : באמת שאני לא זוכר צעק עליך : אנערף שלח לך מכתב : מייל כאילו? מיי בוס = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? מן הסתם הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? יש מצב היית על במה ? בתקופת היסודי אולי חשבת שאת\ה הולך למות ? פיזית לא, מנטאלית כן נכשלת במקצוע ? לא חושב הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? ממש, רק אותי רצית להיות המין השני ? לא נראה לי דברים אהובים שיר אהוב : אין לי אחד אוכל אהוב : שטויות של טבעול תוכנית אהובה : סיינפלד ספורט אהוב : כדורגל/NBA תחביב : עיצוב זמר / זמרת / להקה אהובים : לינקין פאקינג פארק עיתון אהוב : אין = וסתם = מה השעה עכשיו ? 10 וחצי וקצת תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אין לי שמץ איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ארוחת ערב לא טעימה במיוחד במסעדה תיכון או אוניברסיטה ? שניהם לא בשבילי אתה משועמם/ת ? לא רעש אחרון ששמעת ? מאיר איינשטיין מהטלוויזיה ריח האחרון שהרחת ? איי דונט קנוו איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? כרגע הנוקיה טון הרגיל כי נדפק לי זה של לית'יום (איימינסנס) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? יש כמה :)

sapir lee

New member
זה אוונסנס! לא איימינסנס ../images/Emo6.gif

באמת עצוב שרק איימי נשארה

AmiTrigger

New member
והכי רעה !

היא פשוט מרושעת.. איך שהיא העיפה את המתופף חח..

הו אני אוהבת כאלה ^^

=קצת בכללי= שם: טל. פירסינג: נופ. קעקועים: נופ. גובה: 1.60 ומשהו. מידת נעליים: 40 - 41. צבע שיער: חום-שטני-ווטאבר עם פסים דבש. אחים/אחיות: אח אחד, גדול. בת כמה את נראית: ... משקפיים? כן
גשר? נופ
עבר פלילי: גנבתי מהמכולת סוכריה כשהייתי בת 8. שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שפתיים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?
=האם= את/ה דלוקה על מישהו: לא, וטוב שכך. את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ. לונדון מחכה לי
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: נה-אה. לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינג, אבל אני נורא רוצה סיידליפ..! רק חבל שאמא לא מרשה.. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא
את/ה היית בחו"ל: לונדון בגיל 11 וטורקיה בגיל 12. =בעד \ נגד= מערכת יחסים ממרחקים: אף פעם לא עובד. להרוג אנשים: לא. למה? מגיע להם לחיות. או לפחות לרובם.. עישון אצל בני עשרה: פיכ, לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. אני בעד לא לשתות. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה לכם בכייף. הומואים זה טוב
=האם את\ה= אי פעם בכית על בת: יאפ. אי פעם בכית על בן: הוווו כן... אי פעם שיקרת: שקרים לבנים. אי פעם נעצרת: לא. =כמה פעמים= היית מאוהבת: באמת באמת? פעם אחת. נשבר לך הלב: באמת באמת? יותר מדי פעמים. שברת לבבות: אני לא חושבת שאי פעם שברתי למישהו את הלב. השם שלך הופיע בעיתון: תנו לי לספור... .. .. 0. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. מדי. =דברים מועדפים= מילה בת 4 אותיות: ... אגוז ... ממתק: לולי פופ. סרט מצויר: פיטר פן
ואלאדין ומלך הגנבים. קורנפלקס: כריות נוגט. מסטיק: החריף הירוק של אורביט. צבע: שחור, אדום וכתום
יום בשבוע: ראשון..? היום הכי לא מועדף: רביעי
תכשיט: צמידים שחורים מפלסטיק. חורף\קיץ: חווווורף!! בחדר: המחשב. =האיש האחרון ש...= ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אני. הלכת איתו לסרט: חברה שלי, אריאל. צעק עליך: אבא.. לפני שבוע בערך. שלח לך מכתב: ... =האם את\ה מאמין\ה ב...= אמונות טפלות? אם כן איזה? לא בדיוק אמונה טפלה, אבל אם אני רואה נעל הפוכה זה יכול לשגע אותי. אהבה ממבט ראשון? רק בסרטים. חיים שאחרי המוות? יאפ. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. =האם אי פעם...= אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה? ביום פיג'מות בביה"ס שנה שעברה
היה מפדח. בכית בסרט? בטח, בטיטאניק.. ובלשחרר את וילי..
היית על במה? אני תיאטרוניסטית
חשבת שאת\ה הולך למות? אה-הא. נכשלת במקצוע? יאפ. שנה שעברה, בשל"ח. הורידו אותך כיתה? נופ. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? כן! =דברים אהובים= שיר אהוב: ... אוכל אהוב: ... תוכנית אהובה: הישרדות שליטההה
ספורט אהוב: כדורסל זה נחמד. תחביב: ... זמר/זמרת/להקה אהובים: ... עיתון אהוב: ראש1 ומעריב לנוער. =וסתם= מה השעה עכשיו? 00:23, למה? תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיתה עם גבינה צהובה וקטשופ. תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה. אתה משועמם/ת? לצערי הרב. רעש אחרון ששמעת? המאווררים מהחדר של אבא ומהחדר של אחי. כמה רעש, דאמ. ריח האחרון שהרחת? ... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? The End של MCR. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמא
נהנתם?! מאווווווווווווווווווווווווווווווד

deep C

New member
../images/Emo103.gif עונה =]

= קצת בכללי = שם : ניק פירסינג : כן, גבה והרחבה קעקועים : כן, מפתח סול טרייבלי על הרגל גובה : 1.70 מידת נעליים : 43 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אחת קטנה שחוגגת ממש היום יומולדת 8 בת כמה את נראית : 20 נגיד משקפיים ? במקרי הצורך גשר ? היה בעבר עבר פלילי : לא שפות : אנגלית עברית רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? לא יודע הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כנ"ל = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : שרוף אפשר לומר חח את/ה רוצה לגור במקום אחר : לוס אנג'לס את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אני מאמין בקשר שמתחיל בצורה וירטואלית אבל משם חייבים להתקדם את/ה רוצה עוד פירסינג : כן, היו לי דיי הרבה שהורדתי בגלל הצבא אבל בסוף דחו לי לעוד 4 חודשים אז עכשיו מתפרעים את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : איש איש בדעותיו יחיה נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אחלה, בכיף שלהם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : כן = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעמיים נשבר לך הלב : פעם אחת שברת לבבות : לא יודע לא בטוח השם שלך הופיע בעיתון : פעם אחת התחרטת על דברים שעשית : אוהו = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : פנאן ממתק : שוקולד סרט מצויר : נימו! קורנפלקס : שוגי מסטיק : חריף צבע : חום יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : ענארף חורף\קיץ : חורף בחדר : עוסף המדבקות = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אורטל חברה שלי ראה אותך בוכה : ^ הלכת איתו לסרט : ^ צעק עליך : אמא שלח לך מכתב : פלאפון :S = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כן, אין לי כוח לפרט אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? כן רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : משתנה המון, כרגע זה Incubus - drive אוכל אהוב : פירה ושניצל תוכנית אהובה : מסודרים(אבל נגמר בקרוב =[ ) ספורט אהוב : סקייטבורד תחביב : קלפים זמר / זמרת / להקה אהובים : יותר מדי עיתון אהוב : ישראלי = וסתם = מה השעה עכשיו ? 02:13 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת ? בפאפאגאיו עם חברים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון! אתה משועמם/ת ? יאפ רעש אחרון ששמעת ? לא יודע ריח האחרון שהרחת ? סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אקסום - פתאום באנו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אורטל =]

Chemical Venom

New member
זה ארוך!!

שם : אור פירסינג : אין קעקועים : אין וידעתם שהקעוקע של צ'סטר של הלהבות לייד הידיים עולה רק 4500 שקל בארץ! חעחע גובה : 1.71 מידת נעליים : 43 וחצי צבע שיער : כרגע חום עד לא מזמן הוא היה לבן.חיחי בקרוב צובע לבלונד אחים/אחיות : יש 3 אחים כולל אותי ועוד אחות אחת בת כמה את נראית : אני נראה כמו אחד בן 17 ואני בן 17 וחצי! משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : יש ..אני גנבתי 1140 לא טעיתי מעל אלף פחיות קוקה קולה בבצפר הישן ישן שלי...וגם עוד כמה דברים שפות : אנגלית עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? לא יודע.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הרבה דברים = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : בטח את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : אמממ לא כל כך אבל לפעמים כן את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא להרוג אנשים : כן עישון אצל בני עשרה : לא נסיעה במכונית אחרי ששתית : אממממממ נדלג מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי בעיה איתם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : כן = כמה פעמים... = היית מאוהבת : ממש מאוהב אני חושב שרק פעמיים נשבר לך הלב : כן שברת לבבות : כן השם שלך הופיע בעיתון : לא שאני זוכר התחרטת על דברים שעשית : בטח ים פעמים = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לישון עם כתיב חסר ממתק : מגנום זה ממתק? כי בא לי מגנום! סרט מצויר : פוקימון! סתם סתם יש כמה אבל אני לא זוכר קורנפלקס : הרגיל בלי הסוכר מסטיק : בזוקה צבע : שחור או אדום קצת תכלת.. יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף : שלישי וראשון ושני ושבת חחח תכשיט : יהלום? חורף\קיץ : לא יודע כבר תאמת שכן תראו בקיץ אני מעדיף חורף בחורף אני מעדיף קיץ בחדר : לא = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני או אחי הקטן שלא שמתי לב... ראה אותך בוכה : וואו שנים..הא בעצם בכיתי מצחוק היום אז חברים שלי.. הלכת איתו לסרט : הלכתי כמה חברים וידידות לסרט לפני פחות מחודש צעק עליך : נפתלי ..חבר שלי שלח לך מכתב : צה"ל! = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? אני אוהבת לא אמרתי אבל אני אוהב כן חחח הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב : לא אוהב שאלות כאלה אוכל אהוב : שניצלים! תוכנית אהובה : נמלטים סמוולויל בודים גיבורים סאות'פארק דה אוסי גמרש ביתי יש המון! ספורט אהוב : כדורגל תחביב : לישון זמר / זמרת / להקה אהובים : לינקין MCR 30STM מיוז לוסטפרופטס יש המון! עיתון אהוב : הרולינג סטון = וסתם = מה השעה עכשיו ? 2:40 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? אדום! סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להתקלח ולישון איזה ארוחה אחרונה אכלת ? האחרונה שאכלתי היתה היום ב8בבוקר! לפני המון המון זמן!! וזה היה קורנפלקס וחלב. תיכון או אוניברסיטה ? התיכון שלי הוא פועל קצת כמו אוניברסיטה אני לומד באקסטרני אז לא איכפת לי כל כך אתה משועמם/ת ? מאוד! רעש אחרון ששמעת ? אני שומע BIFFY CLYRO זה קצת רעש ..סתם סתם הרעש האחרון זה הרוורס הל המשאית של לחם ריח האחרון שהרחת ? אממ מאיפה אני יודע איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? יש לי מלא לכל איש שונה חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?מעיין! נהנתם?! אממממממ קצת זה העביר את הזמן

וואו, זה ארוף

שם : ליפז גלזר פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : סביבות 1.70 מידת נעליים : 43 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אח ואחות בת כמה את נראית : 16 משקפיים ? לפעמים גשר ? לצערי עבר פלילי : לא, עדיין שפות : אנגלית, עברית, ערבית, ספרדית? הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שאני שונא את עצמי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הכל :) = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כע את/ה רוצה לגור במקום אחר : כע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי ולא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : כע = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : כע להרוג אנשים : לא עישון אצל בני עשרה : לא נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : שיעשו מה בראש שלהם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כע אי פעם בכית על בן : לא? אי פעם שיקרת : כע אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 2 נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות :0-לא ידוע לי השם שלך הופיע בעיתון : לא זוכר אבל ביום רביעי הופעתי בעיתון, באמת. התחרטת על דברים שעשית : כע = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : צואה ממתק : שוקולד? סרט מצויר : אממ...לא'דע... מה שטוב קורנפלקס : כריות, קוקומן... מסטיק : לא יכול צבע : כחול יום בשבוע : ראשון היום הכי לא מועדף : חמישי תכשיט : שעון וצמיד חורף\קיץ : חורף בחדר : הא? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אח שלי [אל תשאלו..] ראה אותך בוכה : אם אני בוכה אף אחד לא רואה הלכת איתו לסרט : אח שלי [שוב, אל תשאלו] צעק עליך : אימא שלי? שלח לך מכתב : אף אחד = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לפעמים, תלוי מה בא לי אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כע הופעת בציבור בפיג'מה ? כע [היה יום פיג'מות בשבוע לפני פורים בביצפר הייתי כיתה ג' או ד'] בכית בסרט ? כע היית על במה ? כע חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? כע הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כע [לא הייתי צריך להגיד את זה..] דברים אהובים שיר אהוב : כל מה של לינקין [להההה] אוכל אהוב : פיצה תוכנית אהובה : יש כל מיני ספורט אהוב : שחייה תחביב : איסוף פקקים של בקבוקי זכוכית זמר / זמרת / להקה אהובים : לינקין, כאילו... עיתון אהוב : הזה שאבא שלי עובד בו = וסתם = מה השעה עכשיו ? 14:12:11 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לחשוב למה התחלתי לענות על זה מלכתחילה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אתמול אכלתי בורקס תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? מאוד רעש אחרון ששמעת ? הקלדה של מקלדת ריח האחרון שהרחת ? פוק שתקעתי [סורי, אתם שאלתם] איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? של ג'קו [לא מוצא של לינקין] מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? למי שחיבר את השאלון הזה, חיבוק ממש ממש חזק עד שיעוף לו הראש מהגוף, או לה, במקרה הזה

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif

קצת בכללי = שם : חן פירסינג : הליקס קעקועים : נופ... גובה : לאדעת.. אני נמוכה מידת נעליים : 37-8 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 3 אחים גדולים =) בת כמה את נראית : קטנה לגילי...16 בערך משקפיים ? יש =\ גשר ? אין =) עבר פלילי : אמממ סתם מכות.... =X שפות : עברית אנגלית צרפתית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? היפראקטיביות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? רגישות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : דלוקה? אוהבת! את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן.. רק לא רחוק מאיפה שאני עכשיו... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג : לא כרגע את/ה אוהבת רכבות הרים : כןןןןן הכי כיף!! את/ה הייתם בחו"ל : יאפ... צרפת, תאילנד וקוריאה = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אפשרי.. אבל מעצבן.. אז לאדעת להרוג אנשים : אוווו כן!!
עישון אצל בני עשרה : לא בקטע :X נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בכיף שלהם! בעד =) = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אממ.. חברה שלי נחשב..? אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : דההה אי פעם נעצרת : כמעט
= כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1 נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : 5-6... השם שלך הופיע בעיתון : 2 התחרטת על דברים שעשית : לא מתחרטת על שום דבר.. הכל קורה בשביל לתקן וללמוד מטעויות. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : בוטן ממתק : סניקרס סרט מצויר : ספר הג'ונגל קורנפלקס : כריות מסטיק : בזוקה!! צבע : סגול שחור יום בשבוע : רביעי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : שרשרת של לינקין!
חורף\קיץ : קיץ בחדר : את כולו... יש לי הכל בחדר.. חסר רק מקרר ואין לי סיבה לצאת.. :X = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : מארק ראה אותך בוכה : רחלי הלכת איתו לסרט : חברים צעק עליך : צ'סטר נחשב??
המורה לאזרחות... שלח לך מכתב : לשכת גיוס :X = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אממ.. לא מאמינה אבל זה משעשע אהבה ממבט ראשון ? לפעמים חיים שאחרי המוות ? לא.. אני בקטע של גלגול נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא ממש.. אבל אחלה סרטי אימה בטלויזיה!!! = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן!!
בכית בסרט ? כן.. היית על במה ? כן.. חשבת שאת\ה הולך למות ? כןן =D נכשלת במקצוע ? דהה מי לא? הורידו אותך כיתה ? לא.. הקפיצו אותך כיתה ? לא.. רצית להיות המין השני ? בדרך כלל כל חודש ביום הראשון של המחזור........ דברים אהובים שיר אהוב : one step closer, broken- amy lee+ seether אוכל אהוב : שניצל תירס תוכנית אהובה : אריזה משפחתית ספורט אהוב : כדורסל! תחביב : כדורסל...... זמר / זמרת / להקה אהובים : linkin park!!!!! עיתון אהוב : קוסמופוליטן = וסתם = מה השעה עכשיו ? 19:31 תפוח או בננה ? תפוח!! ירוק וטעים כחול או אדום ? כחול ואדום.. סגול =) סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? מקלחת מטורפת איזה ארוחה אחרונה אכלת ? סתם קערת פופקורן תיכון או אוניברסיטה ? תיכון! אתה משועמם/ת ? אפשר להגיד... רעש אחרון ששמעת ? אממ... מוזיקה נחשבת..?
ריח האחרון שהרחת ? וניל מהשירותים איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? איש מוזר שצועק "טררן טרררן!!!! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? מארק נהנתם?! וואלה היה על הכיפאק

KaUrO DoNo

New member
:)

= קצת בכללי = שם : הילית פירסינג : טבור ואוזניים...צבא מזדיין קעקועים : עדיין לא גובה : מטר שישים מידת נעליים : 38/39 צבע שיער : שטני אחים/אחיות : שניים גדולים בת כמה את נראית : 16 משקפיים ? יש אבל לא שמה אותם ביום יום גשר ? אין עבר פלילי : לא שפות : עיברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? חוש הומור הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? ביישנות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן - חבר שלי
את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :בעד להרוג אנשים : תלוי בנסיבות עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן...הרבה אי פעם בכית על בן : כנ"ל אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : שלוש נשבר לך הלב : אחת שברת לבבות : אחת השם שלך הופיע בעיתון : ואי לא זוכרת התחרטת על דברים שעשית : הרבה פעמים.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : תומר :) ממתק : ליקריץ אדום וסמרטיס סרט מצויר : ואו קשה...נגיד שמדגסקר קורנפלקס : כריות מסטיק : אבטיח צבע : שחור יום בשבוע : חמישי..יוצאים הביתה! היום הכי לא מועדף : ראשון- חוזרים לבסיס =( תכשיט : פרסינגים למינהן ושרשראות חורף\קיץ : קיץ בחדר : מערכת ומיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ותומש ראה אותך בוכה : תומש הלכת איתו לסרט : תומש צעק עליך : תומש שלח לך מכתב : ואו הרבה זמן לא שלחו לי....הצבא אולי = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לאא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב : ואו יש הרבה... אוכל אהוב : כל מה שמשמין תוכנית אהובה : בנות גילמור ספורט אהוב : שחייה והחלקה על הקרח תחביב : נגינה זמר / זמרת / להקה אהובים : לינקין,אובסטנק,מירי מסיקה,קרן פלס,עברי לידר וכו' עיתון אהוב : GO = וסתם = מה השעה עכשיו ? 10:42 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ללכת לסופר-פארם לקנות גלולות איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ערב- בארומה :) תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ? כן רעש אחרון ששמעת ? טלוויזיה קליפ של MCR ריח האחרון שהרחת ? של כביסה מלוכלכת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? דני קליפורניה של רד הוט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? תומש כמובן נהנתם?! כןןןן יא בדיוק שסיימתי ת'שאלון התחיל הקליפ של לינקין בטלוויזיה!!!!!!!!!!!

reyrey22

New member
אני עונה..!

= קצת בכללי = שם : ארז פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : 1.60 מידת נעליים : 41 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : אחות אחת שמעצבת כמו חמישה בת כמה את נראית : אאמממ בן 14.. משקפיים ? לא גשר ? כן עבר פלילי : כן על החזקת סמים P: שפות : עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אממ.. לתופף על מערכת עם דאבל באס.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? לשמוע מזרחית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אממ לא יודע.. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי פירסינג! את/ה אוהבת רכבות הרים : למה לא..? את/ה הייתם בחו"ל : סיני זה נחשב..? = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד.. להרוג אנשים : בעד! עישון אצל בני עשרה : כל אחד בראש שלו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : כל עוד זה לא מולי או לידי סבבה.. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אממ.. כן.. אי פעם בכית על בן : לא.. אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : ברור מי לא.? נשבר לך הלב : ברור .. שברת לבבות : יכול להיות.. השם שלך הופיע בעיתון : כן! התחרטת על דברים שעשית : כן..! שתיתי טקילה חמה.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : korn ממתק : אממ.. לא יודע.. סרט מצויר : לא נראה לי.. קורנפלקס : כריות !! מסטיק : אסור לי יש לי גשר.. צבע : שחור יום בשבוע : שישי.. היום הכי לא מועדף : שלישי..! תכשיט : שרשראות של פיס וכאלה.. חורף\קיץ : קיץ בחדר : מערת תופים ליד מערת של מוזיקה ליד מחזשב ומיטה גדולה ומספקת..! = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אמממ.. חבר שלי מהפנימיה ראה אותך בוכה : אמא שלי חח.. הלכת איתו לסרט : בן דוד שלי... צעק עליך : אמא שלי חח שלח לך מכתב : אממ אני כבר לא זוכר.. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא מאמין אהבה ממבט ראשון ? אממ למה לא..? חיים שאחרי המוות ? חופשי.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? אממ.. לא נראה לי.. הופעת בציבור בפיג'מה ? לא.. בכית בסרט ? לא.. היית על במה ? ברור! חשבת שאת\ה הולך למות ? כן חח.. נכשלת במקצוע ? אני בדרך.. הורידו אותך כיתה ? לא אני גאון על! הקפיצו אותך כיתה ? לא.. רצית להיות המין השני ? לא! דברים אהובים שיר אהוב : Toxicity אוכל אהוב : סטייק אנטריקוט תוכנית אהובה : אממ.. השרדות וגיבורים. ספורט אהוב : שלא תדעו.. P: תחביב : תיפוף! זמר / זמרת / להקה אהובים : Linkin Park ו היהודים. עיתון אהוב : לא נראה שיש.. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 11:51 תפוח או בננה ? בננה תופח אסור לי.. כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ביד.. סתם לתופף נראה לי.. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? עוף ברוטב אדום עם אורז.. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון. אתה משועמם/ת ?מה נראה לך..? רעש אחרון ששמעת ? korn אבל לטובה.. ריח האחרון שהרחת ?אממ.. ריח של צ'יפס. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? נגנב.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? סאמר! נהנתם?! לא יודע חח..

Lp Fairy

New member
כי יש לי זמן

קצת בכללי = שם : רעות פירסינג : בפופיק ובאוזניים (אין לי באף! כי באני רכוש צהל...]=) קעקועים : רק שיורדים במים גובה : 1.70 מידת נעליים : 39 צבע שיער : חום בלונדיני..[= אחים/אחיות : 2 קטנים בת כמה את נראית : 19 משקפיים ? הפפפפפ כבר אין לי!!!!!! יש לי עדשות שות שות עד עד עדשות! גשר ? הפפפפפפ גם זה אין לי! עבר פלילי : אין... שפות : עברית אנגלית ערבית וקצת מסביב... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? המממ שאלה קשה... אולי שאני אוהבת להקשיב לאחרים..? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אוו זה קל..! אותי..! הכול!!! = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : דלוקה..? מאוהבת קשות..=\ את/ה רוצה לגור במקום אחר : כע..[= את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כעע... את/ה רוצה עוד פירסינג : אף! את/ה אוהבת רכבות הרים : כיף..[= את/ה הייתם בחו"ל : פולין = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : בעד..[= עישון אצל בני עשרה : נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד... = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן... אי פעם בכית על בן : כן... אי פעם שיקרת : אולי..קצת..טיפה... אי פעם נעצרת : לא... = כמה פעמים... = היית מאוהבת : ואווו המון... נשבר לך הלב : כנל... שברת לבבות : אולי 1... השם שלך הופיע בעיתון : פעם אחת! התחרטת על דברים שעשית : יותר מידי..=\ = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : בירה! ממתק : שקולד..[= סרט מצויר : שלגיה קורנפלקס : קורנפלקס של התרנגול! מסטיק : מאסט בטעם תותי פרוטי! צבע : סגול יום בשבוע : רביעי היום הכי לא מועדף : שלישי תכשיט : שרשרת (כי זה מה שמותר בצבא!) חורף\קיץ : נמנמ חורף..? בחדר : מיטה..[= = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : דורון ראה אותך בוכה : נעמה.. הלכת איתו לסרט : דורון.. צעק עליך : דורון... שלח לך מכתב : אלה שמשלמים לי משכורת! כול חודש כמו שעון שולחים לי מכתב.[= = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? המון.... אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא... = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? המון פעמים... הופעת בציבור בפיג'מה ? טחח לא... בכית בסרט ? המון פעמים היית על במה ? הופעתי המון פעמים! הייתי רקדנית..[= חשבת שאת\ה הולך למות ? או הו כמה שקיויתי נכשלת במקצוע ? טחחחחח או הא.. הורידו אותך כיתה ? לא טיפשה עד כדי כך הקפיצו אותך כיתה ? לא חכמה עד כדי כך! רצית להיות המין השני ? כשיש לי פיפי ואין לי איפה לעשות..[= דברים אהובים שיר אהוב : היא לא דומה- ארקדי דוכין אוכל אהוב : רביולי בטטה!!!!!!!!! תוכנית אהובה : האנטומיה של גריי ספורט אהוב : כדורסל! תחביב : לדבר..[= זמר / זמרת / להקה אהובים : אריק ברמן...[= עיתון אהוב : ישראלי..כי זה בחינם.. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:48 תפוח או בננה ? תפוננה! כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לשים נעליים וללכת לישון אצל אולגה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? בטטה! תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? קצת... רעש אחרון ששמעת ? איזה שיר לא ברור בגלגלצ ריח האחרון שהרחת ? שוקולד...[= סבון רחצה שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? "אחלום לנצח" של דר קספר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? דורון...]= נהנתם?! אולי..[=

GIANTG

New member
קורא תמים ומשועמם... :(

= קצת בכללי = שם : שי פירסינג : אין קעקועים : אין גובה :1.76 מידת נעליים : 44 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : אין בת כמה את נראית : 20+ משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : לא שפות : עיברית, אנגלית, גרוזינית, ספרדית, קצת רוסית וטיפה צרפתית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כל השאר = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר : מידי פעם את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן. רוב הקשרים שלי יצאו משם, גם אנשים שהכרתי פיזית... את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : בעד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : מה השאלה פה? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : לא ממש איכפת. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לצערי אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 3 נשבר לך הלב : בקטנה שברת לבבות : כנראה השם שלך הופיע בעיתון : כשנולדתי :) התחרטת על דברים שעשית :יש מישהו שלא? = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : בס-בס נחשב? ממתק :סניקרס סרט מצויר :סאות'פארק, הגיבן מנוטרדאם, היפה והחיה. קשה... קורנפלקס :כריות! מסטיק :אורביט כחול חריף צבע :שחור\כחול כהה יום בשבוע :שבת היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט :טבעת חורף\קיץ :חורף בחדר :את הבס = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני? ראה אותך בוכה :אמא הלכת איתו לסרט :אביעד ואמוץ צעק עליך :למי יש ביצים? שלח לך מכתב :אסף = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא להעביר משהו חריף או סכין מיד ליד מחשש לריב, לא לעבור משני צדדים של חפץ דומם. יש דיי הרבה... אהבה ממבט ראשון ?לא חיים שאחרי המוות ?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?ממש לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ? בבגרות בתיאטרון D: בכית בסרט ?לא... :X היית על במה ?כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב :, Marcus Miller-Run For Cover, Jeff Buckley- lover, you should've come over אוכל אהוב : הספיישל שלי תוכנית אהובה : סאות'פארק, גיבורים, נמלטים, סיינפלד, שי ודרוד והרצועה (!%?!^L&) ספורט אהוב :כדורגל תחביב :נגינה על בס, קריאת ספרים זמר / זמרת / להקה אהובים :מרקוס מילר, אינפקשיס גרובס, ג'ף באקלי וכו'... עיתון אהוב : הארץ = וסתם = מה השעה עכשיו ?10 בלילה תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?אחפש משהו אחר שיעסיק אותי איזה ארוחה אחרונה אכלת ?לחם, שמנת ומלח. ארוחת פועלים שולט! תיכון או אוניברסיטה ?אוניברסיטה אתה משועמם/ת ?דיי רעש אחרון ששמעת ? צרחה מקפיאת עצמות? לא יודע. טלויזיה ריח האחרון שהרחת ?לחם טרי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?marcus miller-power מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?אין נהנתם?! פנאן...

למעלה