זמן חממה -הסוף???

Roei152

Well-known member
מנהל
זמן חממה -הסוף??? החלטתי להתחיל מדור חדש ..... זמן -סדרה כל שהיא... המדור לא יהיה בתדירות קבועה .. וגם אתם מוזמנים לצרף רעיונות משלכם לסדרות כאלו ואחרות..... בעיקרר בזמנים בהם אין סדרות עם פעילות גבוהה....
אז כפי שכתבתי המדור הראשון עוסק בחממה... ולפי הכותרת הוא עוסק בסוף של החממה .....
שמתי לב שאף פעם לא באמת עסקנו בשאלה מה יקרה בסוף החממה .... לפי סדרות קודמות של גיורא .... הוא משמיד את בסיס הסדרה (השמיניה -למדא והחברות שבין חברי השמינייה ,האי-טיימרות והאי עצמו כדי להציל את העולם באופן סופי מהאסטוראיד )..
מה לדעתכם הבסיס של החממה ? איך לדעתכם סוף הסדרה יהיה בנוי?
תתנו לדמיון להשתולל אבל אל תסחפו ... אל תגידו שכדי להציל את העולם, ילדי החממה יצטרכו להשמיד את היקום.... תמצאו משהו הגיוני כמו שטח החממה או משהו....

rubmue1234

New member
וואו!!
יששש
זה נשמע כזה מעניין.
אז ככה.
באמת אולי אף פעם לא יצא לנו לדבר ממש על הסוף עצמו.
מעניין לראות מה יהיו התגובות מתחתיי...
אני חושב....
שבתכלס,
בסיס הסדרה הוא כנראה..גם..על החלל.
אני חושב שגיורא החליט להתחיל עם החלל,
וכך גם הוא יסיים את הסדרה עם החלל.
~ספויילר~
ראיתי תמונות מהאינסטגרם של גיורא ושל גאיה בעיקר(+סרטונים)
שאיכשהו מרמזים על קשר מסויים לחלל.
אלו הועלו בתקופת סיום הצילומים
~סוף ספוילר~
ואם לקשר את החלל...
אז כיידוע לנו אלה לי רוב הסיכויים תסוב בחלק האחרון סביב עניין החלל,
שיפתח פרש ממנו בסוף החלק הראשון.
עדיין לא ידוע לאן מועדות פני העלילה המותחת בחלק הזה,
אבל אם וזה יהיה קשור הפעם גם לחלל,
כנראה שהסדרה תסתיים בהצלת הרגע
כשהם מפורסמים ויודעים עליה הכל ובלהבלה.
אז לא.
אפשר לאמר שזו הייתה אפשרות א .
אפשרות שהיא ההכי אמינה ואני הכי חושב עליה,
היא כמו שאתה אמרת רועי-שטח החממה.
החממה הייתה בעצמה שם הסדרה.
כזה אזכור מיוחד.
לסדרה מיוחדת שסבבה סביב המקום המיוחד הזה.
אז כן, החממה הייתה בסיס הסדרה,
לא משנה למה.
היא תמיד שולבה גם במתח,
ובכל עניין אפשרי.
ככל הנראה,
איך שאני רואה את זה,
יצא מצב שאיכשהו המקום ייהרס,
אם זה פיצוץ או כל סיבה אחרת,
וזה יקרה בסוף שנת הלימודים של כל הדמויות...
המקום ייבנה מחדש,
אולי יתווסף לכך קאצ' שכזה,
קאצ' שמתווסף לקאצ'..
ומי שיעזור בבנייתו אלו הוותיקים שעזבו....
וכמובן,
איך לא בלי לראות לאן כל אחד מהדמויות המשיך לאחר עזיבת החממה.
אם כך,
אני עכשיו חושב על זה שבעצם....
אני מפחד שהסוף לא יהיה כמו של השמיניה בעונה השלישית.
הסוף של השמיניה היה כזה טוב,
כזה מתאים.
אני ממש מצפה לסוף מהסוג הזה.
ולא סתם עוד סוף רגיל,
שבו הם סתם עוזבים ומראים לאן הם ממשיכים.
שיהיה את הקאצ' המיוחד הזה שמשאיר עניין גם אחרי שהסדרה תגמר.
הלוואי גיורא, הלוואי.

Roei152

Well-known member
מנהל
כפי שכתבתי...
אי אפשר להשמיד את החלל.... מה שאני התכוונתי לשאול זה מה יצטרכו גיבורי הסדרה להקריב וזה לא היקום.....
אפשר להשמיד את החממה .....בשביל שזה יהיה סוף כמו של השמיניה /האי ... יצטרכו להקריב משהו כדי להציל את העולם.....
השאלה היא מה ? המבנה של החממה ? וומה יכוון את ללי להרוס אותו?
בכל מקרה ההחלטה הקשה תעמוד בפני ללי ..... ללי תצטרך לבחור לכאן או לכאן .... החלטה אחת תשאיר פתח לעונה רביעית ובעצם תציל את בסיס הסדרה באופן זמני אבל רובי ימשיך לרדוף אחריה ....
ההחלטה השניה שללי תקבל על בטוח על סמך זה שזו עונה אחרונה יבטיח לכולם חיים בטוחים אבל בלי משהו יקר ואהוב ...
מה שמוביל לחשוב שהחחמה עצמה היא הסכנה ואם יבנו אותהה שוב זה יסכן.....

שיר m

Well-known member
אני חושבת שאתה צודק...
כבר היה ניסיון לסגור את החממה, אז הגיוני שהפעם זה יקרה...
&nbsp
אני בכל מקרה מצפה לאיזו סגירת מעגל של אלה-לי ואמא שלה...

אחלה של אשכול...
אבל למען האמת, כבר יש לי עד עכשיו מספיק תרחישים אפשריים בראש לגבי המשך התפתחות העונה עצמה (מכל הספויילרים כמובן) ככה שממש לא בא לי אפילו להתחיל לחשוב או לשער מה יכול לקרות בסוף בסוף...

אבל בהחלט ייתכן סוף "עצוב" במובנו, ותהיה כמובן סגירת מעגל בין דניאל, ג'ודי והאבא החדש-ישן שלו, כנראה ללא בעיות חדשות ועם פחות משקעים ומטענים שיישארו באוויר ולשביעות רצון כל הצדדים. זה יקרה כמובן רק ממש בסוף.
וכן, בהחלט תהיה התמקדות בכל פרוייקט החלל והאסטרונאוטית החדשה שתיכנס לתפקיד במקומו של יפתח.

עוד קצת לפני זה אני מאמינה שיבוא לידי סיום כל עניין היחסים עם נוביה.

מה שלא יהיה (למרות שזה כן משנה לי איזה סוף יהיה באמת), העיקר שאלה-לי תהיה עם מי שהיא צריכה להיות ולא, כמו שכבר זרקנו כאן השערה לאוויר, חלילה תישאר בכלל לבד. אני שוב אגיד שאין שום עניין לסיים בצורה הזאת, ומקווה שגיורא מיקד את הסוף מכל בחינה אחרת, רק לא זה.

Roei152

Well-known member
מנהל
תגובה
למה סגירת מעגל דניאל -הורים יכולה להיות עצובה? לדעתך? הם לא תפסו חלק משמעותי בכל הסיפור של החלל ... ג'ודי אוממנם לקחה חלק בעונות הקומות בסיפור הזה אבל זה לא בא לשמש חלק משנועתי ...

צריך שיהיה משהו שישפיע על כולם גם על הגיבורים וגם על הצופים.... כדי שהסוף יהיה חזק וברור ולא הכל דבש עמו בגאליס,טוכב ,יומני ... זה מה שהופך סדרה של גיורא לטובה .... הסוף החזק ......

אה, לא.
לא קישרתי בין אפשרות ריאלית לסוף עצוב לבין דניאל וההורים שלו.
התכוונתי שייתכן סוף עצוב (מאיזו בחינה) ובלי שום קשר, תהיה סגירת מעגל בין שלושתם, אחרי מפגש מחודש של נפתלי וג'ודי. זה ברור, לא סתם היא חוזרת, לכמה זמן שזה לא יהיה.
ובנוסף לזה, כתבתי שסיפור פרוייקט החלל יתפוס תאוצה עם ללי.

וכן, ברור שלא יהיה כאן שום סוף בסגנון גאליס, אבל אני לא בטוחה אם בא לי שוב סוף בסגנון של השמינייה (עונה 3 כמובן), שהיה לא פשוט לעיכול בהתייחס אז לשלוש עונות, אבל לאור עונת ההמשך הזוועתית שצצה לה בחלוף השנים, כולם תמימי דעים לגבי זה שבהחלט היה עדיף להישאר גם עם סוף טעון שכזה לסדרה.

למעלה