זמן זמן זמן

זמן זמן זמן

יקירותי, אתן בוודאי תבינו את מה שאני הולכת לשתף אתכן - ואני צריכה את הטיפים הטובים ביותר אני עובדת במשרה מלאה ומגיעה הביתה כל ערב באיזור 8, עם הילד נשארת השכנה (בת 17) שמוציאה אותו מהגן ומטפלת בו והם אוכלים שנייהם את האוכל שאני מכינה יום לפני הבעיה היא, שהיא לא יודעת לבשל \ להכין לו דברים קטנים למהלך היום והם תמיד אוכלים חטיפים ושטויות, כן כן היא עושה חיים קלים. זה לא מפריע לי יותר מידי, אני רק רוצה לדעת איזה דברים להגיד לה לקנות ואלה לא - כי אם כבר חטיף, אז לא מטוגן, מתאים לילדים, לא קשה שלא יקשה על השיניים שרק מתחילות לבצבץ, בלי סכנת חנק וכ'ו.. נכון שיש את הבמבה, אבל לפעמים היא לא מספיקה אשמח לטיפים :) תודה לכן!

תוך רגע תחזרי בניק אחר לספר על ה-חטיף החדש...

אני לא משתפת פעולה עם פרסומת סמויה, ועוד כזו שבוחרת כיסוי לא מתוחכם
ורק למקרה שהסיפור המוזר הזה אמיתי : השיניים רק מתחילות לבצבץ ? כלומר, גיל שנה בערך ? פירות חתוכים. ירקות מבושלים. אוכל אצבעות. פסטה. פרוסת לחם עם ממרח בריא בחתיכות קטנות. חביתה, עוף, קציצות - הכל בחתיכות נגיסות. אפילו פריכיות אורז - רק לא אוכל תעשייתי, מלא שומן ומלח, משמין וחסר ערך תזונתי (גם במבה שייכת לקטגוריה הזו. בפירוש לא אוכל לשימוש יומיומי).

פירסומת? היכן את רואה פירסומת?

בכל מקרה, האמת שהוא כמעט בן שנתיים.. לא כל השיניים כבר עומדות איתנות בפה כמו שאת (אני מניחה) יודעת את סוגי המזון שפירטת פה אני נוהגת לתת לו בערבים כשאני חוזרת הביתה, מכינה להם ארוחת צהרים מבושלת אבל הנשנוש של אחה"צ בד"כ זה או דגנים, או עוגיות עם חלב, חטיפים או ממתקים אני דואגת שהוא לא יקבל יותר משניים שלושה חטיפים בשבוע, ואני יודעת שזה לא משהו - אבל שמעי, אני לא חושבת שזה כל כך גרוע אני פשוט מחפשת את הטובים מבינייהם (יחסית) תודה על תשובתך :)

אביבקיץ

New member
איך עובד התשלום על הפרסומות האלה?

זה הרבה אנשים שמקבלים סכום נמוך עבור כל הודעה שהם כותבים בפורום כאילו הם מתעניינים בחטיף לא מטוגן או במחשב לילד? או שזה בעצם עובד במשרד פרסום שנכנס בהרבה ניקים שונים? (ולגבי החטיף הנרמז - כבר היו שהגיבו שהוא מגעיל).

ומלא מונסודיום גלוטומט !!!!!

לא משהו שהייתי רוצה לתת לבן שנה או שנתיים. לגבי במבה - גם לא משהו על בסיס קבוע, מלא שומני טרנס מיותרים. אפשר פירות או קצת קורנפלס, מעדן, אלו דברים שניתן לתת בגיל זה ולא צריך להכין. רגע, איך משיגים עבודה כזאת????

למעלה