זמן המתנה ל- mvv

TatyBar

New member
זמן המתנה ל- mvv

שאלת "סקר" לאלו שהגישו בקשות ל- mvv... כמה זמן לקח לכם לקבל את האישור מה- ind? הם אומרים משהו כמו שלושה חודשים, אבל זכור לי מהפורום כאלה שקיבלו הרבה יותר מהר.

אני הגשתי את הבקשה

בהולנד ואמרו לי שייקח עד שלושה חודשים ושייצרו אתי קשר מהקונסוליה. אחרי שלושה חודשים של המתנה עצבנית התקשרתי לקונסוליה שם אמרו לי שהמדבקה המיוחלת שוכבת שם כמעט שלושה חודשים ומחכה לי שאבוא לקחת אותה... לקח למשטרת הזרים בהורן 3 ימים לאשר, להנפיק ולשלוח לישראל. אפילו יותר מהר משלקח לי לחזור לישראל אחרי שהגשתי את הבקשה... כל זה היה בסוף 1999 כך שלא יודעת כמה רלוונטי להיום. מה שכן - גם בקשת האזרחות, שאמרו שיכול לקחת עד שנה וחצי לאשר, חזרה מאושרת אחרי חודש

מלפפiן

New member
אצלי זה היה מהר מאד,

כמה שבועות, אבל זה היה אי שם ב-2004. עם השנים חוקי ההגירה נהיו יותר ויותר נוקשים, כך שיכול להיות שכיום זה לוקח קצת יותר זמן. כמה זמן את כבר מחכה?

TatyBar

New member
אין ספק שדברים השתנו מאז..

בטח מהתקופה של חלב אבל גם מהתקופה של קומקומר...
מעניין אותי לשמוע גם מהחדשות (חנה? נעמי?) אצלי המצב מסובך מדי... עם המשפט של הגדולה לא מתקדם כלום בינתיים.. כי אבא שלה לא משתף פעולה בכלל... והקטנה סובלת נורא וגם אני (וגם הגדולה) מהנתק מהאבא/בעל/אבא חורג. בלאגנים.

חנהר

New member
תוך 3 חודשים וזאת לאחר...

שבעלי שלח מייל תלונה ל-tweede kamer ול-IND שעברו כבר 3 חודשים ואנחנו לא שומעים מהם שום דבר. איש מה-IND יצר קשר עם בעלי וטען שמתברר ששגרירות הולנד בישראל לא סימנה את הרובריקה המתאימה לבקשת הויזה ולכן לא הייתה התקדמות מצידם. הנ"ל התנצל על העיכוב וטיפל בבקשה בו במקום, שלח את האישור לשגרירות הולנד בישראל. לאחר כמה ימים ניגשתי לשגרירות ואספתי את הויזה שלי. כך שכל העיכוב הגיע בגלל חסך במידע מינורי וחוסר הסתכלות ונונשלנטיות מצד ה-IND שבמשך חודשיים שלמים אמרו לבעלי "אל תדאג אדוני זה בטיפול" מבלי לומר מילה שמשהו בטופס היה חסר! זה היה מורט עצבים חייבת לציין. אבל לפחות אנחנו לא צריכים לשלם 830 יורו עבור ה- MVV וגם סן מרינו לא צריכים כל השאר כן.

למעלה