"זמן .....הוא לא רופא....."

perach האחת

New member
"זמן .....הוא לא רופא....."

תגידו כמה זמן אפשר לחיות עם מישהו אחד ולחשוב על מישהו אחר? איך אפשר לאהוב מישהו ובתמורה לקבל זילזול? וכמה זמן ניתן לשקר למי שבאמת אוהב אותי, ולא לספר לו שאני אוהבת מישהו אחר.... כן, למרות שהוא פגע בי.... האם ניתן בכלל לאהוב מישהו , למרות שאין לי כבר שום קשר איתו? ואיך ניתן לגרום לו לאהוב אותי? הרבה שאלות, חלקן טיפשיות ..... איך יכולתי להסתבך? איך? איך קרה זהכנסתי ראש בריא למיטה חולה, ומאז החיים שלי נהרסו? כבר עברה שנה, ואני לא מסוגלת לשכח ,והפצע לא נרפא, לא מסוגלת להתרכז, בקושי מתפקדת. ורק בוכה, ובוכה, ובוכה.........

ניקולי

New member
ראשית

תפרידי בין שני הגברים הללו.. אחד זה שאת לא אוהבת ואת חיה איתו שני זה שאת אוהבת והוא מזלזל בך ואינך חי איתו. זה שאת לא אוהבת, אינך צריכה כלל לשקר כי את לא משקרת אותו את משקרת את עצמך.. בגלל השקר הזה שלך את סובלת וממשיכה לסבול, אינך צרחכה לאמר לו שאת אוהבת מישהו אחר אלא פשוט לאמר לו "אני לא אוהבת אותך יותר, אני לא מרגישה צורך להמשיך את חיי איתך, אני רוצה להיפרד" זה דבר אחד את לא חייבת לאהוב את מי שאת לא אוהבת או את מי שהפסקת לאהוב, רגשות אי אפשר לעצור.. עצם ההמשכיות מדכא אותך, וגורמת לך להיות מתוסכלת.. למה לך??? בקשר לזה שאת אוהבת, והוא מזלזל בך.. אל תחפשי דרך לגרום לו לאהוב אותך.. כי הוא לעולם לא יאהב... יש לו אינטרס והוא מנצל את חולשתך.. היזהרי מפניו התרחקי כל עוד נפשך בך!!! בקשר להמשכיות בעתיד אני מאמינה שתוכלי עוד לאהוב.. ולמצוא אחד שיאהב אותך שיעניק לך ולא יזלזל.. שימי לב בשני העולמות כרגע את סובלת!! סיגרי דלת פיתחי דלת.. במקרה שלך אם לא תקחי את "התרופה" באמת הזמן לא ירפא!!

נישמע מוכר....... אבל ...

האם יש אפשרות לחזור לבחור שפיספסת? אני מקווה בשבילך שכן, כי אני פיספסתי בחור מקסים ואני מיצטערת על כך מאוד היום, אז הצעתי אלייך תנסי לראות עם יש אפשרות לחזור אליו אם הוא אוהב אותך ועד כמה רחוק ורציני הוא לגבייך,שלא תגידי לעצמך אופס פיספסתי ולא ניסיתי.

למעלה