זמן אמיתי

leocat

New member
זמן אמיתי

מחר מסיבה ב"זמן אמיתי", לכל מי שמתגעגע, ולכל מי ששמע סיפורים ולא היה.

SaintJohn

New member
אכן, ביום שישי יהיה ענק!

אפשר להגיד שיהיה לנו איזה מין מפגש פורום שכזה, ובהחלט מכובד! גיא, עידן, אני ובינג נהיה מחר בערב בחיפה להופעה של להקת Nazareth האגדית, ואנחנו נפגוש שם את aeroboris שיגיע עם חבר שלו. אבל אנחנו נהיה בשורה הראשונה, וזה כל ההבדל...

AeroTom

New member
אני אקדיש את שישי-שבת

לקריאה מהנה עם Walk this way. תעשו חיים בהופעה ותגיד לבוריס שלא יתנתקו לו שיחות פעם הבאה (אבל שלא יתקשר אלי בשבת...
)

Aero Jury

New member
אתה רואה עכשיו את משחק העונה? ../images/Emo3.gif

אני רוצה בהזדמנות זאת להודות בקרב לב לערוץ ה-NBA שהחליט להתעלם מהמשחקים הכל כך לא מענינים של סקרמנטו נגד הלייקרס או דאלאס נגד סאן אנטוניו, והחליט לשדר את המשחק הכי מרתק של העשור האחרון: וושינגטון נגד הבולס! yayyy! בא לך לארגן טביעה משפטית נגדם? או אולי סתם להרביץ להם?
כנראה שאקום לראות את משחק העונה האמיתי אונליין אם התוצאה והסטטיסטיקה בזמן אמת. תאמין לי שאם קצת דמיון ואלכוהול תוכל לגרום לעצמך להאמין שזה כמו שידור אמיתי בטלוויזיה! lol

Aero Jury

New member
איזה מתח!!

אלוהים אדירים, 4 דקות לסיום שוויון 94!! אאאאההההההה! הלב שלי לא עומד בזה!!
משחק ענק של פז'ה בינתיים עם 37 נק' ו-7 שלשות!! נקווה לסיום טוב!

Aero Jury

New member
קןורק'חזדג ץ

אאאאההההההההה סקרמנטו מובילים 5 הפרש!!!W1ד דקה לסיום!!! תנצחו את הלייקרס אני מתחנן!!! אאאאההההה אני לא עומד בזה!!

Aero Jury

New member
יש!!!!!!!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo127.gif

ניצחנו!!!!!!! שחטנו את הלייקרס בפעם השניה ברציפות, איזה כיף!! ועוד בלי 3 השחקנים החשובים בקבוצה! משחק פשוט ענק של פז'ה עם 37 נק' ו7 שלשות (השווה שיא קריירה אני חושב) באחוזים מדהימים ו-31 של מייק ביבי! אאאהההה!! אין ספק, עשו לי את השבוע!

AeroTom

New member
../images/Emo87.gifWe did it ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

פאז'ה באמת הביא משחק גדול והשווה את השיא האישי עם 7 שלשות! וכמעט הגיע לשיר אישי של נקודות גם (41). ועוד 9 ריבאונדים הוא לקח! LA is going down!! אני לא צפיתי על המחשב בעידכונים (אני לא סובל את זה לא משנה כמה אתה שיכור) אבל מיד בדקתי את התוצאות שקמתי ואיזו התחלה נהדרת של השבת! תעשה חיים גם היום בהופעה ותגיע כבר למפגש בפורים,דיר באלאק...
Kings and Queens

למעלה