זמן איכות

touti

New member
זמן איכות../images/Emo13.gif

מה נקרא זמן איכות ואיך ומתי אתם מעבירים זמן איכות עם ילדיכם ועם עצמכם לא פחות

גמדים

New member
בקשר לזמן איכות

אני לא חושבת שיש זמן כזה, כל דבר שעושים עם הילדים שלנו זה איכות מעזרה בשעורים , עד ליציאה בלוי איתם , לילדים חשוב שאנו איתם , אוהבים אותם , אפילו חיבוק של דקה זה זמן איכות לכן לא חשבות שיש זמן כזה ,

touti

New member
תמיד תסתכלי קדימה:)

גם לי היתה תקופה כזו שלא ראיתי אפחד ממטר כולל את הילדים. תמיד תיראי קדימה:) תמיד תשפרי במשהו אחד מתוך רשימת הלא מרוצה:)

את מעודדת אותי

יש תקווה שזה יגיע... שסדרי העדיפויות שלי בחיים ישתנו שהבית והילדים יהיו בראש ואחרי זה כולם אני יודעת שזו תקופה של התבגרות וזה יעבור אני צריכה כוחות. הרבה. הרבה מאוד.

touti

New member
הכחות יבואו:)

תמיד טוב לסדר את סדרי העדיפויות כל שנה מחדש:) אצלי כל ראש השנה הוא קביעת פרוייקט לשנה הקרובה ובסופה של שנה אני מסכמת בשביעות רצון שעמדתי במטרה:) היתה לי תקופה כמו שכתבתי לך, שלצד המטלות המשפחתיות הרגשתי צורך להתאוורר, לצאת, להוציא קיטור, להתאהב, לאהוב, להיות נאהבת, וזה לא עמד בשורה אחת עם הזמן איכות של הילדים. לא היה זמן איכות. היה אני ואני ואני...בזמן שרדפתי אחרי טחנות רוח...ועשיתי פווו תבוך קמח ולא ראיתי אפחד חוץ מעצמי ובזמנו הרגשתי שזה כמעט צו השעה..אחרת לא תהיה להם אמא שפויה ובריאה לגדל אותם. והנה תקופה זו חלפה, עברה. והיום עם רגליים על הקרקע, יציבה ועם פרוייקטים אחרים כשקצת זזתי מהמרכז, האני פינה מקום לאנחנו, ואחד לא בא על חשבון השני. לכן אומרת לך, מנסיון, רגשות האשמה עוד יפנו מקום לרגשות אחרים. לנינוחות. לכייפיות. לציפיה. לטוב לנו וטב גם לי. כמו שכתבת זו תקופת התבגרות. ובשביל כחות הקמת את הפורום הזה לא? חיבוק, קרן:)

למעלה