זמיר חורף 2005-2006

usta

New member
זמיר חורף 2005-2006

יוסטה ניכנסת לחורף 2005 -2006 ולמישכן החורף שלה לעונה שלישית של טראנס בקולנוע זמיר("המיקלט של ת"א). המסיבה שהחלה בשנת 1995 בימי חמישי בדינמו דבש ורצה מאז כל שבוע תביא לכם את מיטב תקליטני הטראנס לסוגיו. ליין הטראנס של יוסטה היה ליין מסיבות הטראנס הראשון של ישראל והחל את דרכו במעודון הדינמו דבש,והביא לבמת התקליטן הקטנה במועדון את היוצרים והתקליטנים שנגינו באותם ימים בכל פסטיבל או מסיבת טראנס שמכבדת את עצמה ברחבי העולם. פרוגרסיב טראנס או פול און או כל ז'אנר אחר נוגן מעל במת התקליטן של מועדון קטן זה.תקליטנים כמו מרק אלן,מרקוס אקס דרים,אנטי,אטמוס,ג'וטי,אס ראנג',בים,ניק טיילור,נומה,סי פי יו,אמוק ועד רבים היו בני בית במסיבה,והשמועה עשתה לה כנפים ברחבי העולם יש ליין מסיבות שניתן לנגן בה מוסיקה לא מיסחרית בישראל. אנו מתחילים ביום חמישי ה 22 לדצמבר קצת באיחור את העונה השלישית שלנו במקום שנהפך לבית שני. "המיקלט של ת"א" הלו הוא קולנוע זמיר ובו נארח גם השנה אומני הטראנס מהשורה הראשונה מישראל ומכל קצוות העולם,כמו כן גם נארח את מיטב תקליטני הטראנס העולים בימים אילו בפעם הראשונה על במת התקליטן וזוהי תהייה להם הופעה ראשונה מול קהל רעב וצמא למוסיקה טובה. בערב הראשון ינגן תקליטן הפרוגרסיב מיכה אקוטאק באק טו באק עם האומן העולה מבית בי,אן,אי פאטלי,ולסיום אחד מהתקליטנים האהובים על קהל המסיבות של יוסטה בן מדינמיק אם פול און רצחני. יום חמישי 22-12-05 מחירי כניסה : 60 ברשימות 80 בדלת גילאים 22+ לפרטים:0524422608

orberman

New member
יאללההההההה

אני יכול ללכת בחנוכה למסיבת בת אלף פרוצות (הביטוי מדבר בעד עצמו) עם מלא טראנסיםםם סופסוף מסיבה שכולכם הזקנים לא תוכלו להיכנס ואני כן וגם חברים שלי יהיו שם...מלא.. http://hamama.bu99fm.net/hazmana.htm יואסטיאיי אני מחכה שתגיעו לרמה הזאת! אני מדבר לטובתכם תאמינו לי...

orberman

New member
די נו חח

אם אני הולך אז לפחות יש לי מסיבה אחת עם טראנס...למרות שאני מעדיף יותר מסיבה של מועדון יותר פשוט או משהו כזה כי בעיקרון ההפקות האלה הרבה יותר מסריחות חח

למעלה