זמירות לשבת קודש

vardaedery

New member
זמירות לשבת קודש

תודה על ההפניה לפורום לשאול את הרב. רציתי לברר עימכם היכן אני עשויה להשיג קלטות של ברסלב עם זמירות לשבת. אודה לכם מאד אם מישהו יוכל להתייחס בפרוטרוט לשאלת אומן והצדקה על פי ההלכה ברוכים תיהיו

פראזניק

New member
זמירות שבת

ברסלב ריסר'צ אינסטיטוט, הוציא בזמנו סדרה של קלטות (שהיום ניתן להשיגם גם בדיסקים). ארבע מאותן קלטות, הן קלטות שהוקדשו לזמירות שלשת הסעודות. 'אזמר בשבחין' ו'כל מקדש שביעי', לזמירות התפילה וסעודת הלילה; 'אסדר לסעודתא' סעודת הבוקר ו'בני היכלא' לזמירות סעודה שלישית. את הקלטות ניתן להשיג, בין היתר, ב"משך הנחל" ברחוב מאה שערים 110, או במכון ברסלב עצמו. (נסה באתר שלהם, כאן)

vardaedery

New member
../images/Emo160.gifווווווואווו תודדדדדהההה

איזה אתר מופלא ישתבח הבורא! תודה רבה תבוא עליך הברכה הוממתי! ידוע לך אם הקלטות והדיסקים שהם מציעים דוברי אנגלית או עברית וגם חומר כתוב לילדים חוברות וספרים יש בעברית??? איפה זה "מכון ברסלב עצמו" יש מספר טלפון? תודה מראש בל הברכות וכל הישועות ניסים ונפלאות אני מתרגשת מהתאוצה שרבינו מופץ. לאחרונה נכנסתי לסטימצקי על מנת לראות את כמות ספרי רבינו על המדף זמן הגאולה קרוב מאד!!!אמר הסבא...

vardaedery

New member
צדיק/ה

גם, אבל השאלות מיוחסות לאתר שפראזניק הוביל אותי , שם יש חומרים לילדים אבל באנגלית ואני רוצה בעברית...מצטערת או שזה קשור בבורותי במחשבים או סתם מניעות אך איני מצליחה לפתוח את המסר משום מה...

למעלה