זלזלול בלקוח

מר שי

New member
זלזלול בלקוח

התחברתי לפני שבועיים לרשת הכבלים הוט. במעמד התשלום הפקידה בסניף חייכה המון נתנה שירות אדיב נתנה הצעות מחיר אטרקטיביות עד שהגיע הזמן לחבר את ביתי לכבלים..... נאמר לי שביום ראשון בבוקר יבואו לחבר אותי..אמנם הגיע המחבר אך ללא ממיר ואמר שיצרו איתי קשר במהלך השבוע .... לאחר יומיים התקשרתי למוקר שירות הלקוחות לבירור מה קורה עם הכבלים שלי ונאמר לי שביום רביעי נקבע לי שיבואו לחבר אותי בבוקר ... בלי לשאול אותי בלי לתאם איתי. ביטלתי את יום רביעי (אנחנו אנשים עובדים עם כל הכבוד) אחרי בקשות לבוא בשעות אחר הצהריים ללא הועיל....ואז הבטיחו לי שיתקשרו אלי בערב לקבוע מועד אחר. כמובן אף אחד לא התקשר .... אז התקשרתי ביום חמישי (היום) לברר מה קורה ..ושם נאמר לי כי אין ממירים בחברה ואני יצטרך לחכות שבועיים. ביקשתי לדבר עם מנהל.....כמובן "המנהל" לא מקבל שיחות והוא לא יחזור אלי אלא אני צריך להתקשר שוב ולחכות בטלפון שעה עד שיענו לי כדי לדבר עם מר "מנהל". "לא יעזור לך כלום" אמרתי... הם פשוט שיקרו לך .... שבאת ושילמת לא אמרו לך יש בעיה בחברה -אין ממירים- אולי תצטרך לחכות שבועיים שלושה ...פשוט לא נתנו לי לבחור אם מתאים לי לחכות או לא ... העדיפו לחייך ולשקר ..להעביר את הכרטיס אשראי שלך באלגנטיות במכשיר וזהו...תחכה יא פרייאר. אמרתי לעצמי שאני נותן להם מקסימום יומיים ואם לא יחברו אותי אני מתנתק יש עוד חברה "מצויינת" בשוק.... נראה כמה הם יקחו לי על דמי ניתוק.

כדאי לפנות לפורום צרכנות

אנחנו פורום שחברים בו נותני שירות ולא מטפלים בתלונות. בפורום צרכנות ידעו מה לעשות עם זה (יש קישור למעלה)

בחורה21

New member
היי מר שי

שלום שי, לאיזה איזור זיכיון בהוט אתה שייך, מת"ב-ערוצי זהב-תב"ל?

יקירי - זה לא המקום

אם יש לך תלונות על חברה כלשהי בבקשה ספר עליה בפורום צרכנות. הפורום שלנו נועד לדברים אחרים.

קודם כל - פניתי לold cat

ושנית, גם אתה לא יכול לספר איפה שאתה רוצה כי אם תשמיץ אותם יותר מדי ובאופן שגולש מנושא הפורום, ההודעה תיאלץ להימחק שכן זה בניגוד לנהלי תפוז. ואני מבינה שאתה כועס, פשוט כאן זה באמת לא המקום שיעזור לך עם הבעיה הזאת - הכתובת היא פורום צרכנות, שמנוהל ע"י אנשי מקצוע שמטפלים אישית בתלונות האלו מול הגורמים המתאימים. זה יהיה רק לטובתך לכתוב שם ולא סתם להוציא עצבים כאן, מול נציגי שירות שלא ידעו כל כך איך לענות לך.

מר שי

New member
ניסיון אחרון

גם אני עובד בחברה ממשלתית כנותן שירות ואני מבין לליבם של חברי הפורום... רק רציתי להציג את הצד של מקבל השירות ... אולי זה יכעיס כמה מהם ואולי זה קרה לכמה מהם ואולי יש פה נותן שירות מהוט שה"סיפור" שלי גם הרגיז אותו ויבוא מחר לעבודה עם יותר רגישות ואיכפתיות.....וגם פירסמתי את סיפורי בפורום שהמלצת לי....ולבוא בטענות כנגד נותני השירות זאת לא השמצה .... כל הסיפורים האלה מתחילים הרי בנו "נותני השירות"... אז אולי יש לנו חרא של משכורת וכל עם ישראל כועס עלינו אך אל לנו להתרגש ולהתעצבן אלא לנסות לשנות את הגישה.. לא לזלזל בלקוח כי מחר גם אתה לקוח וגם אתה תצפה לשירות טוב ואדיב.

nbw1

New member
תגובתי

אמנם אני כבר לא עובד בהוט, וגם כשעבדתי זה היה במחלקה שקשורה לאינטרנט ולא לטלוויזיה בכבלים, אבל הסיפור שלך בכלל לא מפתיע אותי. א. בכל חברה, בלי קשר להוט, שמים דגש על מכירה ורק אז על אספקת הסחורה ושירות. זה חבל מאוד. ב. השירות בהוט לוקה מאוד בחסר מכיוון שהתחלופה שם היא גבוהה מאוד, ההתמקדות של הנציגים היא על מכירה (לא רק שם), ואם צריך לתת משהו מעבר, זה לא עניין של רצון - הם פשוט לא יודעים. כמובן שאני מכליל, ואני לא מכיר כל נציג ונציג, ובטוחני שישנם נציגים מצוינים. אבל ככה זה.

גם אצלנו קיימת התופעה במחלקת מכירות

של להיטות למכור על חשבון הסברים יסודיים. זו לא תופעה כל כך נרחבת אבל בתור תומך טכני נתקלתי כבר במקרים שבהם מכרו ללקוח מוצר לא ללא הסברים מספקים וכתוצאה מזה נגרם נזק ללקוח, אבל מצד שני הבטיחו לו הבטחות מפליגות בשבחי המוצר, או שבמקרים קיצוניים ונדירים אפילו מסרו פרטים ממש לא נכונים על שירותים ומוצרים של החברה. אני מניח שאותם אנשי מכירות שלדעתי הם המיעוט עשו את זה מחוסר מקצועיות או מתוך זלזול בלקוח ורצון לסגור עוד מכירה. זה לא הצעקות שקיבלתי לפעמים שהפריעו לי. זה פשוט האי נעימות של לעמוד מול לקוח ולנסות למסור לו הסבר כשהוא שואל למה לא מסרו לו מידע אמיתי. אמרתי פה פעם שיש תומכים שמוציאים שם רע לתמיכה אז ככה יש גם אנשי מכירות שמישהו צריך לרסן אותם. אסור לעשות הכללות, אבל מה לעשות לפעמים אתה יכול ליפול על הנציג הכי מעפן בעולם. קרה לי מקרה שבו ההורים שלי התחברו בהמלצתי לעסקת אינטרנט דרך אחת מחברות שמספקות שידורי טלויזיה (לא מזכיר שמות שלא יגלו אותי לפורום צרכנות!). בטעות חייבו את אמא שלי על ימי גלישה שלא בצדק בעליל. אמא שלי הגיעה שם לשיחה עם נציגה בכירה, ושם בשיחה נאמר לה ע"י הנציגה שלא מגיע לה זיכוי בכלל וזהו סוף פסוק. שמעתי את הפרטים של המקרה מאמא שלי, התקשרתי והגעתי לאותה נציגה ואחרי 20 דקות שיחה של שכנועים, הצגת עובדות והסברים מנומקים מצידי למה לאמא שלי מגיע זיכוי הנציגה הבטיחה שהיא תעשה בירור נוסף ותחזור אלי. עבר שבוע והיא לא חזרה אלי. חזרתי אני לחפש אחריה ואחרי מרדפים ושיחות חוזרות ונשנות שלא היו בכלל איתה אלא דרך טלפון שבור עם נציגים רגילים כן קיבלנו את הזיכוי המיוחל. הטענה שלי בסיפור הזה שיש נציגים גם בעמדות ניהוליות ולא זוטרות שהם לא מקצועיים וטועים בשיקול הדעת כי עובדה שהיא זיכתה אותנו בסוף וזה רק בזכות זה שאני מכיר את המערכת ויודע עם מי היה הצדק. הנציגים האלה נותנים לך יחס מנפנף, שטחי, לא מקצועי ומתנשא אם אתה לקוח "לא מבין" כמו שהיה במקרה של אמא שלי, וממש חבל שזה ככה לפעמים אבל מה לעשות, זה פשוט ככה לפעמים.

לא הבנת אותי

אין לי בעיה עם מה שכתבת, פשוט אם אתה רוצה שמשהו ישתנה שם - להתלונן כאן בפורום לא יעזור. גם אם יש כאן נציגי שירות של הוט, כוח מוגבל והם לא יכולים לבוא לבוס שלהם ולספר על לקוח שכתב תלונה בפורום באינטרנט. דבר שני - גם אנחנו מתפקדים לפעמים כלקוחות וכולנו חווינו מקרים פחות נעימים מצד נותני שירות שונים. זה עדיין לא אומר שאם נותן שירות כלשהו גילה התנהגות מחפירה כמו זאת שתיארת, משמע שכל החברה רקובה ושכל נותני השירות מחזיקים בגישה הזאת. דווקא מהיכרותי המינורית עם חברי הפורום הזה, אני יכולה להעיד שכולם עושים רושם שמקפידים להעניק את המקסימום ללקוחות שלהם ומתנהגים באדיבות מקסימלית. דבר אחרון - למי שטיפל בך יש בוס, ואותו בוס בוודאי יותר מנוסה ויותר אכפת לו מה שיש ללקוח להגיד, אז במקום להשמיץ בריש גלי את החברה כולה, הייתי ממליצה לך לנסות שוב לדבר עם הממונים, מה גם שבטח בפורום צרכנות שמחו לסייע לך ולדבר בעצמם עם מי שצריך כדי שתקבל תלונה הולמת. מדובר בתאגיד גדול, לא בחנות קטנה עם בעל בית אחד.

Old Cat

New member
יקירתי, חשבתי שאדם אמור להזדהות

ולו במעט עם מקום עבודתו. כאשר שוקלים או מתענינים במקום עבודה מיועד חשבתי כי איכות המקום עצמו כחברה וכגוף גם הם שיקול. ככה על כל פנים היה בזמני, שאלו על המוניטין הכללי של חברה לפני שהלכו לעבוד בה.

אתה צודק חלקית

עדיין שימוש במונח "נבלות" הוא לא נעים במיוחד. כבר תבעו אנשים על פחות מזה. אתה יכול להגיד שלא נהנית לעבוד במקום מסויים ולפרט את הסיבות בשפה נאותה, אבל להגדיר אותם כנבלות ובשרשור להודעה שמדברת על איכות החברה לא כמקום עבודה, זה די צורם.

Benjamin Turner

New member
כן, כי היום יש כזה שפע של מקומות

עבודה, שדורשי העבודה יכולים להרשות לעצמם לבצע סינון קפדני.

Mip Mip

New member
בדיוק שבוע שעבר...

לקוח אמר לי בעצבים לא נורמליים שכל החברה שלנו חבורת שקרנים. בלי למצמץ אמרתי לו שאני לא אוהבת שקוראים לי שקרנית, שאם יש לו תלונות הוא מוזמן לפנות לשירות לקוחות ושתהיה לו טיסה נעימה!!! ולגבי ההזדהות- צר לי לאכזב אותך, אבל אתה חי בסרט - המצב של המשק לא כזה מזהיר ואין היום כל כך הרבה אופציות. אין חברה אחת שונה מהשניה, ולסטודנטים, חיילים משוחררים וכו' אין הרבה מבחר... אז דחילק עם האידאלים המזוייפים בסה"כ אנחנו מנסים לממן לעצמנו טיול בחו"ל/תואר באניברסיטה/שכר דירה... לא הלכנו לחפש הגשמה עצמית...

למעלה