זכר או נקבה??

אוקיי אז נסכים שלא להסכים אודות הקריטריון

שלעניות דעתי פשוט לא מעיד אם חתול ישרוט במצב של לחץ או לא.

dimitrygo

Active member
מנהל
יש חתולים שפשוט לא אוהבים שמרימים אותם

יש לי חתולה מאוד חברותית ומתלטפת ובאה לכולם אבל גם לי היא לא נותנת להרים אותה. למעשה רוב החתולים לא אוהבים שמרימים אותם, במיוחד אנשים זרים.

עדי25182

New member
תודה :)

אחרי קריאת כל הדיון נראה לי שכן אקשיב לך ונחפס גור שרגוע גם שמרימים אותו הילדים שלי מכירים חיות ולא מתעללים בהם הם גדלים עם חיות מגיל 0 ובנוגע לשובבות של גור - לא מפחיד אותי ואני בהחלט יודעת למה לצפות ולכן אין סיכוי שימצא את מקומו ברחוב

מקווה שהאינטואיציה שתנחה אותך

בבחירת החתול, תהיה יותר מוצלחת מהכרעה בדיון זה.... יש לך ילדים קטנים, כ-ו-ל-ם כתבו לך שכדאי שתאמצי חתול בוגר יחסית, והרוב הסבירו שגורים וחתולים בכלל הם לרוב פחדנים ולא - לא אוהבים שמרימים אותם, ובטח שזה לא אינדיקציה לאם חתול ידידותי או לא, ועוד יותר - לאם הוא שורט או לא. אבל את החלטת להקשיב לקול היחיד שאמר לך לחפש גור שאוהב להרים אותו (כנראה בגלל שזה מה שרצית לשמוע מלכתחילה). אף אחד לא אמר שהילדים שלך מתעללים, והם אולי מכירים חיות, אבל ככל הנראה את לא מכירה חתולים. אם את מחפשת בעל חיים כדי שתרימו אותו, תחפשי בעל חיים שזה טבעו. רמז: בינתיים את לא בכיוון הנכון.

togi12

New member
חתול זכר

כמו האריות- הזכרים בבגרותם שמנים, ישנים כל היום וקמים רק בשביל האוכל. הנקבות אוהבות לצוד... אז כן... זכרים :)

עדי25182

New member

טוב ... נתחיל לגשש

M00PS

New member
אין שום הבדל משמעותי מבחינתכם

אני אישית מעדיפה לאמץ נקבות, אבל יש לי גם זכרים וגם נקבות. אני ממליצה לך בחום לעזוב את נושא הגורים. גורים נושכים חזק ומתאמנים במשחקי ציד, זה כואב מאוד ואז המאמצים הטריים מזדעקים ש"מכרו" להם חתול תוקפני, שהילדים מפחדים ממנו והוא פשוט חייב לצאת מהבית תוך יום. אני לא אומרת שזה בהכרח מה שתעשו, אבל יש לי מספיק ניסיון עם משפחות עם ילדים כדי לומר לך שבגילאים הצעירים של הילדים שלך, גור עלול להיות החלטה גרועה. גם לי יש כלבות, ואפשר בלי בעיה לאמץ חתולים בוגרים ורגועים שאוהבים כלבים. כמעט כל עמותה שתתקשרי אליה ותאמרי שאת מחפשת חתול בוגר, רגוע שרגיל לכלבים תמצא לך כאלה (בד"כ רבים מהם נמצאים בבית אומן שיש בו כבר כלב והורגלו לנוכחות של אחד). בהצלחה

meedas

New member
אפשר בינתיים להציע לך גורה?

יש אצלי גורה בת 4.5 חודשים, שמחפשת בית משלה מעוקרת ומחוסנת לא אוהבת במיוחד להיות על הידיים, אבל כן אוהבת לשבת על הכתפיים (סטייל תוכי) ומאוד אוהבת להתכרבל היא רגילה לאנשים, לחתולים אחרים וגם לכלבים שובבה בהתאם לגילה, אבל לדעתי תגדל להיות רגועה וחברותית נמצאת בחדרה

meedas

New member
שמגר ה

אני כל פעם מחדש נדהמת מהקלות שבה הוא מקבל את גורי האומנה, וכמה יפה הוא מטפל בהם. אין גור שלא מקבל ממנו מקלחות וחיבוקים, הוא משחק איתם ומתכרבל איתם. פשוט נשמה טובה את המיצי הנוכחית הוא אוהב במיוחד. אולי בגלל שהיא הגיעה לבד, בלי אחים אמיתיים, והיתה צריכה אקסטרה יחס מצדו (לפניה היה פה רצף של גורים שהגיעו בזוגות)

למעלה