זכר או נקבה

sarigidan

New member
זכר או נקבה

אוקי... חתול/ה אימצ/ה אותי לפני שבוע. הוא/יא מלא/ה בפרווה אבל היה לי נדמה שאני לא רואה אשכים והנחתי שהיא נקבה (גם ממש רציתי נקבה) לציין שהוא/יא נורא נלחצ/ת כשלוקחים אותו/ה בידיים ואי אפשר כמעט להופוך אותו/ה. בקיצור כבר שבוע שהיא נקראת הלן עד ש... סיפרתי לאבא שלי שהוא/יא מנהל קרבות רחוב פה בקיבוץ על טריטוריה. אבא שלי טוען שרק זכרים מנהלים קרבות טריטוריה... אז השאלה היא: האם אני יכול להחליט שזה זכר רק לפי העובדה שהוא מנהל קרבות טריטוריה בשכונה (חטפתי עכשיו שריטה מטורפת מהניסיון להפוך אותו/ה ולבדוק. אני אקח לווטרינר שבוע הבא אבל זה לא יפה לקרוא לה הלן אם זה בכלל הוא...) תודה על העזרה עידן

may1131

New member
דווקא חתולה שאצל הורי מאוד טריטוריאלית

הייתה רודפת עד חורמה כלחתול זר שהיה מנסה להכנס לחצר. אם מדובר בגור קצת קשה להבדיל לפעמים, אבל אם מדובר בחתול בוגר אין צורך להרים ולהפוך אלא מספיק להסתכל על החתול עומד עם זנב מורם כדי לראות אם יש אשכים או אין. עוד אופציה-בגלל שמדובר בחתול שאימץ אותך אני מניחה שמדובר בחתול רחוב, ויש אופציה שמדובר בזכר שעבר סירוס אבל לא קטמו לו את האוזן. או שזו באמת פשוט נקבה

יצורה

New member
הי עידן

גם נקבות יכולות להיות טריטוריאליות ולנהל קרבות, כל שזה לא בהכרח אומר שהלן היא זכר. כדי לגלות, אתה לא צריך להפוך אותה - רק להרים את הזנב ולחפש מתחתיו זוג "פונפונים" קטנים. אם אתה רוצה להיות בטוח - קח אותה לוטרינר ובהזדמנות זו, תדאג גם לבדיקה כללית, חיסונים וקביעת תור לעיקור \ סירוס.

JM222

New member
בן/ת כמה הלן? זרוק תמונה...

לרוב אני טובה בלזהות מין רק מלראות חתול. לא יודעת על פי מה. אל תשאלו אותי. המוח שלי עושה את זה. לא אני. וזה עובד. גם להפתעתי.... יש לי כ- 90% הצלחה. חושב הסתברותית ע"י בן זוג שלי שלא האמין לי אבל הבין במתימטיקה. ורוב הזיהויים ב"מחקר" הזה שלו התבצעו על גורים כבני חודש-חודשיים. בלי טורטיצ'ליות וטריקולוריות. אמנם זה תמיד כשאני רואה חתול על אמת ולא בתמונה. אבל לא יזיק לנסות גם בתמונה...

sarigidan

New member
תמונה של הלן

היום היא התיישבה על המיקרו שנמצא על המקרר. הנקודה הכי גבוה בבית. ישבה שם עם צוואר זקוף ושלטה מלמעלה על כל הבית. אחר כך ניסתה שעה לרדת ה"חכמה"... איזה מתוקה אני אעלה תמונות מחר. בעיני זו חתולה אני אעלה לך תמונה ונבדוק אותך. בסופשבוע אני הולך לוטרינר ונראה מה הוא אומר בכל מקרה אין שקי מתחת לזנב... אבל היא ממש פרוותית ואי אפשר להיות בטוח אני כבר רואה את הוורינר רב איתה. \אתמול כניסיתי לבדוק שוב היא הביאה לי שריטה. עושה קחחח ונוהמת וחושפת שיניים והאזניים אחורה... כאילו מלחמה איזה כיף זה חתול!!! באמת

may1131

New member
קשה לפספס זכר לא מסורס

גם אצל חתולים עם פרווה ארוכה. כנראה שזאת באמת נקבה...

למעלה