זכרונות

זכרונות ../images/Emo10.gif

אתמול על כוס קפה ישבתי עם אימי שתזכה לאריכות ימים שוחחנו , העלנו זכרונות מימי ילדותי . השוואות של מה היה אז, מה יש היום. אך איזה הבדלים ! היום כשיש הכל במדפי החנויות הילדים כבר לא יודעים במה לבחור . את זה יש לי וגם את הזה כבר יש . בקיצור מרוב שיש ממש לא חסר כלום . אתה קונה מתנה יקרת ערך נחשקת לילדך נגיד לדוגמא - משחק מחשב , מקסימום המשחק ישוחק חמש או שש פעמים , אח"כ מגיע הפיזמון "משעמם לי" והופ הדיסקת יקר הערך עולה למדף ומעלה ענני אבק . כן אני זוכר, הרי התחלתי לכתוב על התקופה של אז העלאת זכרונות . בתקופה של אז נסו לשנן , נסו לזכור מה היה לנו ? טרקטור מעץ , בובה מסמרטוטים , כדור רגל מעור עם פנימית כזאת המשתחלת מתוך חור ענק במרכז הכדור . נעליים עם סוליות עור ושני ירחים מברזל מפורזלים בשתי קצוות הסוליה על מנת להעריך בעוד כמה חודשים את חיי הנעל . בסביבה הביתית החלבן השכים קום השכם בבוקר עם חמור ועגלה עם פעמון ידני כזה המזכיר לתושבים , אני כאן ועכשיו . ובקבוקים ריקים המוכנים עם הפרוטות בתוכם לחלבן החרוץ שיחליפם למלאים . עם עוד עגלה וחמור רתום ואיש המחלק נפט לתנורים - "פיירסט" - כתבתי את זה נכון ? תנורים של אש ופיח . ועגלה נוספת עם קרון שחור ושני גלגלים מקרטעים ומרעישים ושתי דלתות מאחור . בפנים מסודרים להם בלוקים ארוכים של קרח קרח על מנת לקרר את המוצרים במקררי קרח - המקררים של אז . מי היה מאמין ששלוש עשרות של שנים לאחר מכן , סיפור כזה הוא בגדר דימוני כזה בלתי אפשרי היום . שבת שלום לכולנו יהונתן .

יהונתן ../images/Emo140.gif

כמו תמיד אהבתי . תמיד סיפורי העבר מרתקים אני בכל מקרה לא הייתי רוצה לגלגל את החיים אחורה . היום הרבה יותר מעניין . שב"ש יעלה

קצפת~

New member
לגלגל אחורה ממש לא אבל.........

אפשר להאט קצת את קצב ההתקדמות בבקשה..............

למה להאט ?

קצפת יקירתי , למה להאט את קצב ההתקדמות ? מה רע לך ? את ניראת מצויין , חייה טוב , אז מה רע ? נשתמע , יהונתן

קרן משם

New member
מאופו הוא יודע אך את נראית?

אפילו אני הספקתי לשכוח יה מלעונה! געגעתי אליךךךךךךךךךךךךךךךךךך

מאופו ? ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אנחנו חברים קרובים כבר כמה שנים טובות ואין עליה היא בחורה עשר ! מקווה להכיר גם אותך . בוקר טוב וגשום עם המון , המון משקעים . יהונתן .

קרן משם

New member
ספר לי עליה קצת כי

ממני היא מתעלמת
באמת אין עליה-כשאתה צודק אתה צודק! אותי תכיר אם תצליח לשכנע אותה לבוא להונגריהההההההההההההה אם אתה מכיר אותה טוב (כפי שאתה אומר) תשתדל לעמוד במשימה הזאת.. אמנם קר פה נוראאאאאאאאאאאא אבל האוירה כעת היא פשוט חלוםםםםםםם רטוב (אני יודעת שדברים רטובים מפתים אותה אז הוספתי את זה
) ופה אין משקעים רק שלגיםםםםםםםםםםם שבת קסומה גם לך

הונגריה ?

למה אני צריך לשכנע אותה לבוא להונגריה על מנת להכיר אותך ? עבדתי בהונגריה עד לפני שנה כעת אני מגיע לבודפשט פעם בשנה לביקורות . חוץ מזה בתקופה הזאת אני ממש , אבל ממש לא סובל את הקור החודר הזה לתוך הנשמה . נמתין לקיץ . להת´ יהונתן

קרן משם

New member
להכיר אותי?

אהמממ אני חושבת שאנחנו מכירות מספיק טוב....המממ יותר מידיי טוב הייתי אומרת (אם יש דבר כזה) ובכל זאת אני מתגעגעת אליה.... חוצמזה (לאלו שמתרגלים) עניין מגז האויר שולי

קצפת~

New member
מתעלמת ממך???? ../images/Emo2.gif

ממש לא הנה שולחת לך מלאן חיבוקים נשיקות לך ולמתוקונים שלך מואהההההההההההההההה

אכן נכון ברדקיסטית .

זמן לא מחכה , לא עוצר , לא נשאר ... אלא מה ? הוא משתבח עם הזמן , לא ? כמו יין טוב ככל שהזמן עובר הוא טעים יותר .

שני 35

New member
איזה נוסטלגיה .

אני רואה את תמונות העבר אני רואה אותן כאילו היו אתמול איזה כיף להיות היום ילד בימים של אז פשוט לא היה כלום . אתה יהונתן תמשיך להפרות את הפורום עם סיפורך המקסימים . שבוע טוב

למעלה