זכרונות של אהבה

rapunzel

New member
זכרונות של אהבה

אתמול ראיתי אותו- התקרב מרחוק זיהיתי אותו- למרות שלא נפגשנו 15 שנה ולמרות הימים שחלפו ,רציתי לרוץ ולהתמזג לתוך זרועותיו- נשארתי נטועה במקום הוא התקרב- חיבק אותי חזק חזק- ונשק לי, כמו שרק הוא יודע בטוחה שאין בעולם מי שמנשק כמוהו- נשיקות חמות שכאלו דיברנו כשעה- ואחר הלך ...אפילו את מספר הטלפון לא השאיר מי יודע אם עוד נפגש לעולם לא העזתי לגלות לו כמה אהבתי אותו- הייתי נשואה, באושר אפשר לומר- הוא היה נשוי כמו הקטע בסרט הגשרים של מחוז מדיסון- בו הגיבורה חוגגת, לבדה את יום הפגישה שלהם, גם אני חוגגת ביני לבין עצמי את היום בו התחיל הרומן הקצר... סיפור של חודש- חודש בדיוק- 30 יום והשאיר בי חום וחותם ל- 15 שנים ואולי לעד... אם אתה קורא פה- דע לך אני אוהבת אותך!!! ותמיד אוהב

ואו איזה סיפור יפה- ../images/Emo208.gif

ואו איזה סיפור יפה- מקפיצה ואו איזה סיפור יפה- מקפיצה ואו איזה סיפור יפה- מקפיצה

חילקם היה נימזר זה קטע מספר

עליסה בארץ המראות- זה אחת משורות הג'יבריש שעליסה ממלמלת לה זה גם איזה ספר של מדע בדיוני

אורמור

New member
קראתי, אכן סיפור יפה ואני תוהה...

ישר עלתה בי תמונת רפונזל הכלואה במיגדל ששלחה את מחלפותיה בעד החלון שאהובה יטפס עליהן ויבוא אליה.. ואת... את אפילו לא גילית לו עד כמה אהבת... ואפילו היום אחרי 15 שנה לא לחשת..."השארת בי חותם" ולא שחררת מחלפות מבעד לחלון אז איך יבוא בך?... שמא תשדרי? אפילו במורס יש מן משפט כזה שאומר שאלוהים עוזר לעוזרים לעצמם... שמא?... אור

kinley

New member
לדעתי זה ממש לא סיפור יפה

זה סיפור שמנציח מסכנות ופאתליות. אחרי חודש להגיד "אהבתי אותו.."!? לחשוב שאין אף אחד שישוה למה שהיא חוותה איתו!?

kinley

New member
נשמע שאת מאוד אוהבת לחיות

באגדות. תאמיני או לא...אני מוכנה להבטיח לך שיש מישהו אחר שהחויות איתו יהיו אפילו שוות יותר מההוא לפני 15 שנה. תעבירי לאגדה אחרת!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בגלל זה הסיפור הזה קיבל את התגובות "ואוו, איזה סיפור יפה". כי אנשים אוהבים אגדות. גם אני לא אהבתי את הסיפור הזה. זהו סיפור על "תְּקִיעוּת". אישה ש"נתקעה" ולא מצליחה להשתחרר. ולא מצליחה לחיות את ההיום שלה. נכון שיכול להיות שהיתה שם אהבה חזקה. אבל בשורה התחתונה היא לא הצליחה.

*צופיה*

New member
סיפור יפה

לא חייב להיות כזה שבו אני בהכרח מבינה את או מזדהה עם או חושבת ש ככה אני הייתי עושה או ככה צריך. יפה ועוצמתי בעיני איך רגש מיוחד ועמוק והחמצה שהיא די חבויה שבוערים 15 שנים אחורה, ואולי עוד עשרות קדימה – התרכזו להם באיזו שעה אחת של פגישה מקרית. אחר כך אפשר לבקר, להציע, לתהות. כסיפור – אני מוצאת יופי.

למעלה