זכרונות מימי אם קודמים,
שבו אמא כן הייתה איתנו פה {מקווה שזה בסדר השרשור הזה} מי שרוצה שתכתוב כאן זכרנות נעימים מיום אם כלשהו שאתן זוכרות בבירור, שבו אמא עוד הייתה בחיים אני אתחיל, אני זוכרת שהייתי בכיתה ב' לקחתי את יום האם נורא ברצינות ורציתי להביא לאמא שלי מתנה יפה,החלטנו אני אחי ואחותי {ביוזמתי
} לקנות לה מגבת יפה שכתוב עליה "לאמא באהבה", אחי ואחותי נתנו לי את הכסף ואני הייתי צריכה לדאוג לשאר {כי אני הייתי הקטנה השפוטה כנראה... =\} בכל מקרה, כאמור הייתי קטנה והייתי צריכה הסעה לסופר כדי לקנות את המתנה, אז ביקשתי מאמא חח, אמרתי לה שאני צריכה לקנות לה מתנה ושתסיע אותי, היא הסכימה וכך קרה, שחזרנו הביתה לא התאפקתי וסיפרתי לה מה יש בתוך האריזה אבל לא נתתי לה לפתוח. בבוקר יום האם היינו בחדר ההורים ואני שאלתי את אחותי "לתת עכשיו את המתנה?" אחי ואחותי מיד השתיקו אותי ואמרו לי להיות בשקט כי זו ה-פ-ת-ע-ה... חחח כפי שאתן מתארות הם קצת כעסו עליי, אבל אשמתם סך הכל, מעולם לא אמרו לי שזו הפתעה, אמא קיבלה את המתנה בשמחה וזהו. עכשיו תורכן, למי שקל לה אולי בהמשך אכתוב עוד סיפור שאני נזכרת בו עכשיו...
שבו אמא כן הייתה איתנו פה {מקווה שזה בסדר השרשור הזה} מי שרוצה שתכתוב כאן זכרנות נעימים מיום אם כלשהו שאתן זוכרות בבירור, שבו אמא עוד הייתה בחיים אני אתחיל, אני זוכרת שהייתי בכיתה ב' לקחתי את יום האם נורא ברצינות ורציתי להביא לאמא שלי מתנה יפה,החלטנו אני אחי ואחותי {ביוזמתי