זכרונות מימי אם קודמים,

• פותח הנושא gcnet
  • פורסם בתאריך

gcnet

New member
זכרונות מימי אם קודמים,

שבו אמא כן הייתה איתנו פה {מקווה שזה בסדר השרשור הזה} מי שרוצה שתכתוב כאן זכרנות נעימים מיום אם כלשהו שאתן זוכרות בבירור, שבו אמא עוד הייתה בחיים אני אתחיל, אני זוכרת שהייתי בכיתה ב' לקחתי את יום האם נורא ברצינות ורציתי להביא לאמא שלי מתנה יפה,החלטנו אני אחי ואחותי {ביוזמתי :D} לקנות לה מגבת יפה שכתוב עליה "לאמא באהבה", אחי ואחותי נתנו לי את הכסף ואני הייתי צריכה לדאוג לשאר {כי אני הייתי הקטנה השפוטה כנראה... =\} בכל מקרה, כאמור הייתי קטנה והייתי צריכה הסעה לסופר כדי לקנות את המתנה, אז ביקשתי מאמא חח, אמרתי לה שאני צריכה לקנות לה מתנה ושתסיע אותי, היא הסכימה וכך קרה, שחזרנו הביתה לא התאפקתי וסיפרתי לה מה יש בתוך האריזה אבל לא נתתי לה לפתוח. בבוקר יום האם היינו בחדר ההורים ואני שאלתי את אחותי "לתת עכשיו את המתנה?" אחי ואחותי מיד השתיקו אותי ואמרו לי להיות בשקט כי זו ה-פ-ת-ע-ה... חחח כפי שאתן מתארות הם קצת כעסו עליי, אבל אשמתם סך הכל, מעולם לא אמרו לי שזו הפתעה, אמא קיבלה את המתנה בשמחה וזהו. עכשיו תורכן, למי שקל לה אולי בהמשך אכתוב עוד סיפור שאני נזכרת בו עכשיו...

רעיון מצוין! ../images/Emo47.gif

לי, לצערי, אין זכרון קונקרטי. לא כ"כ הספקנו ... אבל אני זוכרת שבבי"ס היינו מכינים מחברות ליום האם, ועכשיו אני אפילו נזכרת באיזו מחברת ספציפית שעשינו פעם, עם כריכה של בריסטול ורוד, והיה בו עיגול ושמתי בו תמונה נורא יפה של אמא שלי. נדמה לי שאפילו יש לי את זה עוד בבית. וכמובן שבשיעורי מלאכה הכנו כל מיני דברים ...

S u n n y 1

New member
שיווווווו סקאלי!

את לא יודעת איזה פלאש עשית לי עכשיו ......... אני קוראת ולאט לאט עולה בי הזכרון..... של המחברת עם הבריסטול הורוד עם העיגול באמצע שהכנתי לאמא ביום האם רצתי מהר לחפש אותו....בין כל הקישקושים שלי.....ומצאתי! שכחתי מזה לגמרי.... גם לי לצערי אין זכרונות של ממש....רק כל מיני פיסות קטנות של מידע. תודה שהפכת לי את יום האם לשמייח יותר - בפעם הראשונה בחיי!

../images/Emo4.gif..

לי אין זכרונות בכלל.. הייתי יותר מדי קטנה כדי לזכור.... אצלנו זה תמיד היה יום האב... אנחנו מאוד קרובים לאבא.. אבל אני התעקשתי על יום האם... השנה... לראשונה... החלטתי להתייחס לזה כאל יום המשפחה... בכל מקרה.. שמחה לשמוע את הזכרונות שלכן.. יום טוב!!!

למעלה