זכרונות מהעבר......
זיכרונות העבר עולים במחשבתי......... ניזכר אני בימים שנסעתי לטייל עם הילדים שלי ניזכר אני בסודות שהם היו מספרים לי ניזכר אני בכל הדברים שעברנו יחד ........ אני חושב לעצמי ....איך היינו רוצים שיהיו היחסים שלנו עם הילדים
אם אדם מסוים היה שואל אותי ....... איך היחסים שלך עם הילדים?? (בעבר) הייתי עונה אנחנו חברים אני ניזכר שבן שלי (שהיה בגיל 17)בא אלי יום אחד ושואל אותי איך "לעבוד" על ההורים של חברה שלו אני ניזכר בימים שהבת שלי שאלה אותי איך להתמודד עם חברה כן היו לנו "סודות שלנו" שלאמא היה אסור לדעת אני יכול לומר שבאותו הרגע הלב קפץ משמחה והתמלא אושר האגו שלי גם היה בשמים .....הילדים שלי חברים שלי כן לחברים טובים מספרים הכול הרבה אחרים יגידו פיקשוש.... אתה אבא שלהם תשמור על הסמכות
איך באמת היינו רוצים לראות את הילדים שלנו
אני לא חושב שטעיתי בדרך שלי.... כן נכון אני אבא שלהם .....בזמן הנכון ובמקום הנכון אבל אני חבר שלהם שיודע להקשיב .....יודע להבין..... יודע לחוש את האדרנלין בדם.... לא שכחתי את מה שאני הרגשתי בגיל שלהם, אני חבר שלהם גם היום אני מקווה שאני יהיה עוד פעם חבר טוב שלהם. מעוף
זיכרונות העבר עולים במחשבתי......... ניזכר אני בימים שנסעתי לטייל עם הילדים שלי ניזכר אני בסודות שהם היו מספרים לי ניזכר אני בכל הדברים שעברנו יחד ........ אני חושב לעצמי ....איך היינו רוצים שיהיו היחסים שלנו עם הילדים