זכרונות מהעבר../images/Emo70.gif או מלחמת המפרץ../images/Emo70.gif
בואו נתחיל שרשור חדש... אני ראשונה טוב
טוב... יש... האחיינית שלי הייתה אז בת 11 משהו כזה ורצתה להשוויץ בפני פפוש'קה על המסיכה החדשה שלה.... אוקי אז כולם מתאספים בסלון.... למה|
ככה האמא החליטה.... צריך להתייחס לילדונת אחרת אין עוף בתנור ואפשר רק להריח... אז כל המשפוחה והשכנים והחברים... מתאספים.... זוכרים איך פתאום היינו הופכים למשפחות מרובות צאצאים ולא רק ביולוגים... הילדונת במרכז החדר.... כולם מפסיקים פעילותם ומתמקדים בפשושית של אמא (העוף בתנור משמיע קולות של אוטוטו מוכן....) האבא בכורסת הכבוד.... והנה הילדה מוציאה המסיכה מהקופסא המקושטת (דודה ג'ודי עזרה לקשט איך לא) מלבישה המסיכה על הפנים.... מותחת הרצועות ממעל... מותחת הרצועות בצדדים.... ואז.... מתחילה בפירכוסים.... כולם מוחאים כפיים... ממשו'קה מנגבת דמעת אושר שביצבצה לה בעין... אבל האבא (יישר כוחו קולט את המתרחש) הפשושית של ממוש נחנקת.... השסתום
..... אף אחד לא אמר לה לשחרר את השסתום.... מסכנה.... כולם על הרצפה.... נחנקים ולא מכימי.... אנדרלמוסיה.... האבא מורט לה את השיערות מהראש יחד עם המסכה.... האמא בצעקות זעם על כמה שזה לא חינוכי להתנהג אליה ככה... יהיו לה טראומות.... כמה שצדקת אחותי אנחנו... (פוי תתביישו לנו...) נחנקים.... העוף צועק הצילו אני נשרףףףףףף... קיצר.... חגיגה בסלון..... הילדונת כל פעם שהייתה צפירה ושעיטה לחדר האטום..... ולבישת מסיכות נכנסת לסרטים כי כולם עושים פרצופים של נחנקים.... וזה המשיך כך כל פעם כשהיינו מעלים זכרונות... היום היא בת משהו כמו 22.... ואם חשבתם ששכחנו לה... טעיתם..... רק מחכים לשעיטה המסורתית לחדר האטום.... להתראות בפרק הבא של עלילות פופי
והתנור.... או קטי במקלחת (נראה אולי אני אשכנע את ממושקה לספר קצת חוויות....) ילה קדימה מי שולף מקלדת
בואו נתחיל שרשור חדש... אני ראשונה טוב