זכרונות ילדות

לא משו

New member
זכרונות ילדות

מה היה הזיכרון הראשון שלכם? שלי היה הבריחה שלי מהפעטון

Superchen

New member
יש לי שבריר שנייה של זיכרון

מבית חולים, אחרי ששברתי את היד בגלל שנהגת נהדרת דרסה לי את היד... אחרי זה אני זוכרת את חגיגות שבועות אצלנו במושב, ומסיבת יום העצמאות שתפסתי את אבא שלי כי פחדתי מהזיקוקים...

בגיל 3 --

היה לי ניתוח, משהו באוזניים..פקקים באוזנים קוראים לזה?! אני לא זוכרת..לא משנה, אז הייתי בבית חולים, סיממו אותי לגמרי, וכשהתעוררתי לא הייתי מודעת לזה שאני בבית חולים, חשבתי שאני בחדר שלי עם אחותי הגדולה (שהייתה הולכת לבי"ס מוקדם ומדליקה את האור ומעירה אותי) ואז צעקתי "שירה!!! תסגרי את האור!!!" ופתחתי לגמריי את העיניים והיו שם אנשים שהסתכלו עליי בפליאה...

*superstar*

New member
יש הרבה.. מאוד מעורפלים האמת..

אני זוכרת את הפעוטון.. היו מיטות כאלה שישנו בהם צהריים ואיזה יום כולם החליטו לקפוץ ממיטה למיטה ולעשות בלאגן ואיך שהגננת הייתה נכנסת כולם היו מתשתטחים.. זה היה נחמד
כבר אז הייתי טראבל מייקרית
*דיד*

Stillwater

New member
אמממ....אני לא זוכרת מה בדיוק

הזיכרון הראשון שלי, אבל אני זוכרת דברים פה ושם. גם בפעוטון שלי היו מיטות כאלה, אבל אני לא ישנתי שם בצהריים, כי אמא שלי באה לקחת אותי מקודם, אבל אני זוכרת שרציתי להישאר שם עם הילדים. ואני גם זוכרת שתמיד כשהיינו נותנים לנו לאכול צהריים אז היינו רואים דובוני אכפת לי במן טלווזיה קטנטונת כזאת... מה שכן, יש לי מתקופה קצת יותר מאוחרת (שנה וחצי אח"כ חחח) ממלחמת המפרץ! אני פשוט זוכרת הכל!!! גם אתם רעדתם מקור/פחד כשההורים העירו אותכם משינה כדי לשים מסכות?

painapple

New member
שלי... אוי... בעיות.

הממש ממש ראשון... יש לי 3.. לא יודעת מה בא קודם.. אחד זה שאמרתי בגן שקטפתי כוכב מהשמיים והראיתי כוכב מזכוכית אדומה לכולם.. שני זה שהתוכי המרושע של חבר שלי בגן חירבן לי על המכנס האדום החדש.. והשלישי זה בגם יום הכיפורים בחולון (הבית הישן שלי..) שאיזה פדופיל שאל אותי אם "ילדה יש לך נייר אני צריך לנגב??? אני צריך לנגב ילדה? יש לך נייר בשבילי? ילדה??" ואז ברחתי הביתה בבכי. תמיד שמחה לשתף.

למעלה