זכרון פנימי בLG

havenoidea

New member
זכרון פנימי בLG

שלום, קניתי מחשב נייד של LG, נאמר לי שהזכרון הפנימי הוא 1GB. איך אני מוודא שבאמת זה נכון ואכן קיבלתי 1GB. תודה

kobi 23

New member
ככה

בXP start/control panel/system/general זה רשום שם,שים לב לכך שאם יש לך כרטיס מסך מובנה,יהיה רשום פחות זכרון. בויסטה אני לא כ"כ זוכר אבל אני דיי בטוח שזה דומה

havenoidea

New member
עוד שאלה

רשום לי על המחשב שיש 896 שזה 128 פחות מ1GB שאני אמור לקבל... יש לך מושג מה זה אומר? איך אני מברר עם הכרטיס מסך הוא מובנה או לא.... תודה

RoyBO

New member
רשום 896MB משום שיש לך כרטיס מסך שיתופי

שלוקח זיכרון מהזיכרון הכללי של המחשב.

havenoidea

New member
תודה, אני מנסה להבין

איך אני יודע שהזכרון שלי הוא של 1024MB באמת והכרטיס מסך לוקח לי 128MB (זה לא הרבה??!?) מה זה אומר כרטיס מסך שיתופי, ואיך אני יודע שזה באמת העניין (איך אני מזהה שזה הכרטיס מסך כמו שאתם אומרים?) המון המון המון תודה

RoyBO

New member
די לחפור

אני אומר לך שיש לך כרטיס מסך שיתופי, זה כנראה אינטל עGMA950 או X3100 תבדוק בלוח בקרה, מערכת, מנהל התקנים.

RoyBO

New member
רק הערה

לא מבין למה אנשים קונים מחשב בלי להבין מה יש להם במחשב או מה הם קונים, אח"כ קורה שהמחשב לא מתאים למה שהם צריכים, או שהם לא יכולים לשחק משחקים ואחר כך לא מבינים למה.

havenoidea

New member
תודה, לא התכוונתי לחפור, אבל..

לידיעתך אני די מבין איזה מחשב קניתי ולאיזה מטרות. רק התעניינתי לדעת לאן נעלמו 128MB מהזיכרון. בכל מקרה הכרטיס מסך הוא ATI radeon xpress 1250 אם תוכל לסגור לי את הנושא סופית ולהגיד לי אם זו הסיבה. תודה רבה

bar666xp

New member
תירגע כפרע... {במבתע מרוקעי כבד}

ולמה גוגל... יש קישור לATI בקישורי הפורום... איי שם למטה הוא יראה ברשימה את ה""כרטיס"" שלו.

למעלה