זכרון נוסף לIBM משהו יודע מה אני צריך לבדוק כשאני רוצה לקנות תוספת זכרון לT43 ?
S sagi4422 New member 19/1/06 #1 זכרון נוסף לIBM משהו יודע מה אני צריך לבדוק כשאני רוצה לקנות תוספת זכרון לT43 ?
J Jan22 New member 19/1/06 #2 צריך לבדוק עד איזה מהירות לוח האם שלך תומך ;לבדוק מהי המהירות של הכרטיס הקיים ולקנות אחד נוסף בעל אותה המהירות (מומלץ גם אותו הגודל ע"מ עבודה בDUAL ) . תשתמש בEVEREST/AIDA.
צריך לבדוק עד איזה מהירות לוח האם שלך תומך ;לבדוק מהי המהירות של הכרטיס הקיים ולקנות אחד נוסף בעל אותה המהירות (מומלץ גם אותו הגודל ע"מ עבודה בDUAL ) . תשתמש בEVEREST/AIDA.
S sagi4422 New member 19/1/06 #4 ב EVEREST אתה מתכוון ל BANDWIDTH ב MEMORY BUS PROPERTIES ?למהירות ? ו....איך אני יודע כמה פינים הוא צריך להיות ?
ב EVEREST אתה מתכוון ל BANDWIDTH ב MEMORY BUS PROPERTIES ?למהירות ? ו....איך אני יודע כמה פינים הוא צריך להיות ?
ח חומוס חם New member 19/1/06 #3 ב-T43 יש 2 סלוטים של זכרון, אחד מתחת למקלדת ואחד מתחת למחשב. תבדוק אם יש לך סלוט פנוי מתחת למחשב. אתה צריך זכרונות לדוגמא כאלה.
ב-T43 יש 2 סלוטים של זכרון, אחד מתחת למקלדת ואחד מתחת למחשב. תבדוק אם יש לך סלוט פנוי מתחת למחשב. אתה צריך זכרונות לדוגמא כאלה.