זכרון מתוק

Re_em

New member
זכרון מתוק

כמה עצב יש באהבה שניהם תלויים שם אחר מול אחד בביתו מבצרו נמצאת האהבה פורש ידיים מחבק בחוזקה הבין הוא שאין דרך חזרה האומנם?!? נאבק הוא במחשבות ברצונות אך זאת דרכה,זאת האהבה שלה הגיע הזמן,הגיעה השעה קשה היא המחשבה קשה הדבר אסתפק בהווה כואב הזמן לא תמיד נדיב אתך תמיד בשיר ושיר לנצח איתו ההוה כואב העתיד לא ברור העבר שלי שלך הוא כמו שיר שלא שוכחים

חיננית

New member
ראם -כמה יפה

נהדר .מרגישה נכון. המשך להפתיע זוכר אותי מהפורשים פורשות ? אז מוזמן בכיף בחזרה . עם כתיבה ככ יפה יכול לשלוח העתק גם אלינו מדי פעם? בברכת שבת שלום חיננית.

Re_em

New member
חיננית הנפלאה

ואיך אשכח את קבלת הפנים את אשה,נעימת הליכות דרך ארץ וחכומה לרוב. תודה רבה על ההזמנה תודה על הכנות ;הפירגון מודה לך על נדיבות לבך וכי חדש בארץ הפורשים? קר ומנוכר ,דבר נורא, שם! חושב אני שווידוים מקום נפלא לכן חיננית מוזמנת את לכאן מה יפים האנשים ,שלבם עושה אותם שדרכם נפלאות, והנה חננית שבעתיים כזאת. הרשתי לעצמי לפרגן ,לעובדה שכזאת קופץ לעיתים לפורשים מביט משתהה על מה המלחמות רוצים אנו לברוח,לספר אך המקום בוער בקרבו. שבת שלום חננית תודה שוב על הכל.

קרני

New member
שאלה...

כבר כמה הודעות שלך והעצב והכאב מחלחלים להם בשקט בשקט אבל מבטיח ומטיח... מה קורה איתך חמוד? מי מרסס אותך ברעל ואוכל אותך מבפנים? < כה שאלה היא בדאגה...> הכתיבה שלך מרגשת!!! :) תודה...

moran.l

New member
אכן הזמן לא תמיד נדיב

במיוחד כאשר מפלה הוא בין האושר והכאב...הזמן דואג לחרוט עקבות הכאב עליך הרבה יותר חזק מעקבות האושר... ואני יודעת שלעיתים נראה זה כי אין הווה, שכן העבר תלוי האהבה טשטש את העתיד.. אך תאמין לי, זה אפשרי.. הכל תלוי בך (ובסובבים אותך באהבה, ופה יש הרבה כאלה, מניסיון). מורן

למעלה