זכרון יעקוב

Okez

New member
זכרון יעקוב

שלום לכולם זקוקה להמלצה חמה על צימר (ברמה גבוהה, שגם ההורים יהנו) באזור זיכרון יעקוב ל2 משפחות עם ילדים... כול אתרי האנטרנט נותנים רק צימרים לזוגות... אשמח לשמוע על צימר שביקרתם בו ונהנתם. בנוסף, מי מכיר מסלולי טיול נחמדים לילדים בני 4 באזור זכרון??? ואם אני כבר כותבת.... המלצה חמה חמה.. שבוע שעבר טילנו בעין עובדת והייה מ ד ה י ם!!!!! מסלול קליל לילדים קטנים, שקט מדבר וטבע (עם באים מוקדם בבוקר) והמון עילים מסתובבים. שווה! תודה

סעו לפארק אלונה ...

2 דקות מזכרון יש מנהרה מתחת לפני השטח צלאה במים והולכים בה הילדים יוצאים נדהמים מקסים שופית

נ ו ם

New member
אנחנו היינו כל המשפחה

לפני כשנתיים בקיץ בצימר בקיבוץ מעין צבי כל המשפחה. זה יותר כמו בית הארחה. הקיבוץ צמוד לזכרון. מאד נהננו, החדרים היו פשוטים, יש דשא. אם אני זוכרת נכון היחידות האחרות היו מאד קרובות אבל ה"שכנים" לא הרעישו לנו. כל יום נסענו לים או לבריכה של הקיבוץ 0אבל עכשיו קיץ)

Okez

New member
תודה לכולם

עדיין מתלבטת באיזה צימר לבחור (ככה שאם יש המלצות חמות אשמח). בקשר לטיולים באזור, כבר הבנתי, יש המון מה לעשות בסביבה... נ"ב- מישהו טייל בשמורת התנינים? ממלצים?

אחותי היתה עם המשפחה של בבינימנה

אני לא זוכר את השם של הצימר, אבל הוא בטוח היה בבינימינה ויש בו כמה יחידות בחצר אחורית, סביב רחבת דשא גדולה. הם נהנו מארוחת בוקר גדולה וטובה וטיילו בהמשך ברמת הנדיב.

המלצה חמה - קיבוץ דליה

יש שם אחלה צימרים משפחתיים וגם חדרים. הקיבוץ יפייפה, ארוחת הבוקר טעימה טעימה. בקיצור מקום מקסים. ניתן להשיג מחיר טוב דרך תפוז.

תותח9

New member
רמת הנדיב

לטייל עם הילדים בגן הנדיב ובמסלולי הטיול ברמת הנדיב לאורך המצוק למנצור אל עקב

למעלה