זכרון חלומות

גדי128

New member
זכרון חלומות

כבר כמעט חודש אני מתעסק בחלומות צלולים ורושם יומן חלומות. זיכרון החלומות שלי השתפר מאוד ואני זוכר כבר 3 חלומות בלילה. רציתי לשאול מדוע זה חשוב כל כך לזכור את החלומות? באיזה דרך זה מגביר את הסיכוי לחצלול? תודה מראש

c12chen16

New member
לפי מה שאני יודע...

קודם כל אתה תזכור את החלומות הצלולים שלך הרבה יותר טוב... וזה גם מעלה את המודעות שלך לנושא החלומות בצורה מטורפת ומגדיל בוודאות את הסיכויים לחצלול... וזה עוזר לך למצוא עודנים ולהתמש בהם במיילדים או להגדיל את הסיכויים לדילדים

makron2

New member
הכול מתחיל ונגמר בזכרון...

מה שהוא אמר. בנוסף,נכון שזה לפעמים מבאס קצת לעבוד על זה אבל מספיק לזכור/לרשום חלום אחד ביום.

גדי128

New member
תודה על התגובות

שאלה נוספת - היה לי חלום ובחלום שיחקתי במחשב וגלשתי באתרים.. קראתי במקומות שונים שמחשבים לא עובדים כראוי בחלומות ומכאן הכניסה לחצלול. מדוע בחלומי המחשב עבד כראוי ומעבר לכך?...

makron2

New member
המשך...

עבד כראוי ומעבר לכך? - מה זה ומעבר לכך,אני מניח שזה שונה מהמציאות,על זה מדובר - פעם בחלום צלול ישבתי על המחשב כמה דקות אבל הוא עבד בצורה שונה מאוד,מעיין מסך מגע ובנוסף קרו דברים מוזרים ומפתיעים.

גדי128

New member
המשמעות היא..

שהמחשב עבד בצורה מאוד מהירה, בזמן שלוקח במציאות לאתרים לעלות הם עולים אחרי מספר שניות ובחלום הם עלו מאוד מהר. הבנתי את הרעיון, זה מה שיעזור לי להבדיל מהמציאות. בהתחלה חשבתי שהמחשב אמור להיתקע ולהיסגר בהרבה מקרים.

גדי128

New member
המשך: *

*וגם המשחקים בו היו מהירים ואפילו הצלחתי לשחק במשחקים שלא מותקנים אצלי במחשב/לא עובדים במחשב שלי בגלל דרישות גבוהות מאוד.

למעלה