זכית בכבוד

peewee

New member
זכית בכבוד

היא נכנסת לחדר, אני שכוב על המיטה, ללא חולצה. "בואי, תצטרפי אלי, יש לי משהו בשבילך"... "בשבילי? מה זה כבר יכול להיות?", היא שואלת עם חיוך זדוני... (סוטה) היא ניגשת אלי על ארבע, לא מסירה ממני את העיניים שלה, מחייכת ושולחת אליו יד. "אני דווקא חשבתי על משהו אחר בשבילך..." "אהה, זה? כבר חשבתי שלא אזכה לרגע". "הפעם זכית, זכית בכבוד", אני מחייך. אני מתרומם לכיוונה, מניח את ידי על זרועותיה, ומשכיב אותה על המיטה, שתי כריות לראשה. "אני רוצה שתעצמי עיניים עד שאני אומר לך לפקוח אותן" אני אומר לה. "מה? למה? אני רוצה להביט בך"... "תסמכי עלי, אני אומר לך מתי". היא עוצמת את עיניה. אני מעביר את כפות ידי על ידיה, מעביר את כריות ידי מהכתפיים ועד לכפות ידיה. "נעים לי", ואני שם אצבע על פיה "ששששש, את ה"נעים לי" תשמרי לאחר כך". אני מקרב את שפתי לצווארה, נושק לו נשיקה קטנה ועדינה, ומתחיל להציף אותו בנשיקות לכל אורכו ורוחבו, נשיקות קטנות, גדולות, רטובות ויבשות, מתקרבות-מתרחקות. אני ממשיך במחול השפתיים, מתקרב לשפתיה האדומות והעבות, אך לא נוגע. הן ממשיכות לטייל, לאוזניה הקטנות, מתחילות בחלק התחתון והרך, איתו הכי אוהב להתחיל, מעביר את שפתי ולשוני עליו, מרטיב אותו, וממשיך לחלק הקשה למעלה, ואז פנימה, מסובב את הלשון החלקלקה שלי בתוכה, ואז נושב אוויר קר עליה "פוווווו". היא שכובה, משוחררת כולה, רגליים מפוסקות, מזמינות אותי כבר. אני מוריד ראשי אל בטנה הרכה, נושק לה קלות, במרכז, בצדדים, בטבור, ומתקדם לירכיה המפוסקים, לרגליה, ולכפות רגליה המטופחות (פראנץ' כמו שאני אוהב. היא תופסת לי את הראש, ומניחה אותו בדיוק עליו, הדגדגן שלה. הוא אדום כולו, השפתיים שלי חשות את החום שלו, הוא לוהט ולח. אני שולף מיד את הלשון שלי ומתחיל להעביר אותה עליו מלמעלה למטה, למעלה ולמטה, ואז ממשיך ימינה ושמאלה, ימינה ושמאלה. אני מפסיק, "עכשיו את יכולה לעשות "נעים לי"". אני מחזיר מיד את הלשון למקום, ומתחיל לעשות בה תנועות סיבוביות כמחוג השעון. "פאקקקקקק, זה טוב, תמשיך". אני מבחין בכתם הרטיבות על הסדין מתחתיה וזה מדליק אותי. אני ממשיך בתנועות המעגליות על הדגדגן שלה שנרטב יותר ויותר עם כל תזוזה של הלשון שלי, אני מניח אצבע אחת עליו, ומחדיר את האמה שלי לתוך הכוס שלה. הוא לוהט מבפנים (וגם מבחוץ), הוא רטוב כולו לגמרי, ואני מחדיר ומוציא את האצבע בקצב אחיד, פנימה והחוצה, פנימה ושוב החוצה. האצבע ממשיכה לגרות את הדגדגן בזמן שהלשון שלי מתחכחת עליו. אני מחדיר אליה אל הכוס גם את הקמיצה עכשיו, ויחד עם האמה הן חודרות ויוצאות ממנה, החוצה ופנימה, מזיינות אותו עמוק יותר, מהר יותר, חזק יותר. אני מקרב את הלשון שלי אל הכוס שלה, כולו נוטף, ומניח את הלשון הרטובה שלי על השפתיים, ומחל ללקק אותן, קודם את השמאלית, אח"כ את הימנית, קצת לזו, וקצת לזו. אני מניח אצבע על הדגדגן שמעסה אותו בתנועות מעגליות, הלשון עומלת בקצב על הכוס הרטוב והחם, אני מלקק אותן, מחדיר את הלשון שלי פנימה, מנסה להגיע עמוק יותר, והיא נוטפת ברטולין, טעימה כ"כ. אני מוציא את הלשון ומוצץ את השפה הימנית חזק אלי, ומיד את השפה השמאלית, ואז מוצץ את שתיהן יחד, ומרפה. "אחחחחחחחחחחח, גאד, מה אתה עושה לי?" "מה שאת רוצה שאני אעשה לך", אני עונה. אני מתחיל להרגיש את האגן שלך רועד מתחתי, אני מחדיר אליה את אצבע שמאל שלי בעדינות לחור בטוסיק, כולו רטוב כבר, והיא נכנסת בקלות פנימה. אני מזיז אותה בתנועת "בוא אלי". היא ממשיכה לרעוד, הלשון שלי מוצצת את השפתיים שלה, ואצבע ימין מסתובבת על הדגדגן שלה, ואני מרגיש אותה, מתנועעת, רועדת, צועקת, גונחת, מתפוצצת עלי. "עכשיו אפשר לפקוח עיניים", אני אומר לה. "אידיוט, הצצי לך כל הזמן", היא עונה. "אני יודע", אני אומר ומחייך.

למעלה