זכיתי לאהוב

Bubble Girl 27

New member
זכיתי לאהוב

לאהוב שלי
באמת שזכיתי, לא רק לאהוב ולהיות נאהבת בצורה כל כך מדהימה וטובה... זכיתי להכיר בנאדם מדהים עם לב ענקי ותמימות שמחזירה אותי למקומות נעימים וטובים. אוהבת אותך בגלל מי שאתה אבל עוד יותר בגלל מי שאני כשאני איתך... תודה על הכל ובעיקר על מה שגרמת לי להרגיש.
זכיתי לאהוב עברי לידר מילים: עברי לידר לחן: עברי לידר וכשהשמש נמחקת בשמיים והלב מטפטף לי דרך העיניים החומות אז אני זוכר שיש ידיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב וכשהרוח אחרי הצהריים היא מפזרת ענפים קטנים ובנתיים זה נעים אז אני זוכר שיש עיניים שרואות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב אני יודע שזכיתי לאהוב וכשהשמש יוצאת מעל המים ומתחיל עוד יום אפור ובנתיים אין סיבה אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב

לילי301

New member
נצרי כל שבריר של שניה..

מהזכיה הנהדרת, שמרי כל חיוך איתו את מתעוררת, כל נשימה של אהבה כל חיבוק מלא חום שמרי במגירה את כל האוצרות שנותן לך היום..

Bubble Girl 27

New member
מקסימה את!

מילים נהדרות... אני באמת עושה את זה, שומרת בלב עמוק כל חיוך כל נשימה וכל מילה... חורטת אותן עמוק ושולפת ברגעים שאני צריכה חיוך והרגשה חמימה... את יודעת מה ... מזל שהתגרשתי.. אני חושבת שהיום אני יודעת אחרי כל מה שעברתי לנצור ולהוקיר אהבה טובה...

לילי301

New member
ההערכה היא מילת המפתח..

שתינו יודעות (מניסיוננו - הטוב) שברגע שהיא נעלמת כלום לא שווה...

גילי74

New member
זכיתי גם זכיתי ../images/Emo99.gif

מדהימה שלי, ריגשת אותי על הבוקר
קופידון כנראה עבר קורס צלפים . . . . פגע בי . . .

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif קופידון עבר אצלי

קורס קומנדו ימי + צלפים מתקדמים והתקבל לחוליית איתור וחיסול... דאגתי שיפגע בך... כמעט ופיספס אותך אבל עשה פניית פרסה והראה לכולם מאיפה משתין הקופידון...
פגיעה ישירה בייבי...

Bubble Girl 27

New member
מאמי סליחה שיצא עיברי לידר../images/Emo6.gif

לא שמתי לב אפילו חחחחח הרגת ואתי!!!!!
פיצ'יייייייייייייייייייי מי אמר הרמה להנחתה ולא קיבל?!

א פרסקי

New member
התאפקתי כל היום ../images/Emo152.gif

עד שראיתי שאת רוצה את ההנחתה...... חחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע אולי גילי רוצה...

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif חיכינו לך!

איך שגילי ראה את זה הוא התקשר והדבר הראשון... למההההה עיברי למההההה? אני בכלל לא שמתי לב... ושנינו ישר אמרנו יחד שאתה בטח אוטוטו תכנס ותגיב... סחה על ההתאפקות גבר
כנראה שהתת מודע שלי עובד שעות נוספות
דיייייייייי דייייייייייי אני רעה!

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif שניה שניה יש לי יש לי יש לי

גילי תעשה לי ילד
אממממממממממ עיברי עיברי... הומו או לא עדיין שווה! יאווווואווו מחר יהיה מכות בבית

Bubble Girl 27

New member
אהה מלאך שלי כבר פחדתי

אתה יודע שצחקתי נכון?... אני מרשה לעצמי כי אני יודעת שאתה וגם כולם יודעים פה שאתה סופר סופר גבר שלי...
לא יהיה לי עונש בבית נכון?...

גילי74

New member
מממממ

אני אחשוב על עונש . . . . האזיקים מברצלונה עוד אצלך ?

Bubble Girl 27

New member
אמממ אמממ כן הם אצלי.. למה?../images/Emo189.gif

מאמי... אל תתעלם כתבתי לך משהו שם
משהו ילד משהו
ווווואייייייי הלך עליי בטוח....

למעלה