זכיתי וזכיתי

זכיתי וזכיתי

ביום שבת שעברה הייתי בהופעה של ערן צור בקמלוט בהרצליה לא לקחתי את הפלייליסט אך הייתה הופעה מדהימה אז אתחיל מהתחלה
כרגיל מדי שבוע אני נכנסת לכאן לפורום ומחפשת "האם אצליח בגורלי" לזכות באיזו הופעה שווה הפעם הצלחתי לקבל כרטיס להופעה של ערן צור שמחה וצהלה התקשרתי לבשר את החדשות המצויינות לחבר שלי אך הוא ביאס אותי. מה ערן צור? זה לא אביב. הוא זמר דכאוני ועוד ועוד אז אמרתי לא נורא. אני אתקשר לידיד אחר שלי שהוא בדרך כלל הידיד שלי להופעות. הוא שמח לאללה. אך מה... כעבור יום או יומיים הוא מתקשר ואומר לי שהמנהל של התיכון שלו חולה ויש פגישת מחזור. מה מחזור? אנחנו כולה בני 25,27 נפגשנו עם הח'ברה לא מזמן. אז הוא הלך לתיכון בינתיים הצלחתי לשכנע את חבר שלי לבוא איתי להופעה. אמרת הרי שאתה אוהב אותי, נכון? אז מה זה משנה לך מי מופיע. תהיה איתי טוב לבחור אין כל כך ברירה ובא מסתכל על הקהל (מבוגר ברובו - 30+-) ואומר או... הזדקנו... ערן צור עולה לבמה באיחור שאפילו לא נחשב איחור של בערך 20 דקות ונותן שואו מצויין לדעתי של למעלה משעתיים מה לא היה שם? ערב ב' בכסלו (שעוד זכרתי את הקליפ שלו משהייתי ילדה), תמונה אימפרסיוניסטית, כרמה גרוס ווגנר ועוד מלא את כל הלהיטים הטובים שלו, ובינינו רוב השירים שלו כאלה סיפר על ילדו הקטן ושאל איך חגגנו את חנוכה. שר את הגינגיות ובקיצור היה מצויין אחרי חצי שעה שההופעה התחילה אותו ידיד גם הצטרף ואמר שפרש מוקדם על מנת לראות את ערן צור - בינינו היה שווה חבר שלי יש לציין יצא מההופעה, מעריץ נלהב של ערן צור וקנה בינתיים רק שני דיסקים
היום אנחנו נוסעים לתו השמיני, נראה באיזה נזק נצא... יש לציין שזה קשור לערן צור ואני אישית מתנצלת שלא כתבתי קודם לכן. אני פשוט קצת חולה עם סינוסיטיס. מתנצלת וחוצמזה מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא תודה רבה ליפית ולפורום על הכרטיס

למעלה