זכייה קטנה עם טעם של החמצה

זכייה קטנה עם טעם של החמצה

חבל הרצליה הובילו לפחות היה נישאר X היינו לוקחים 650 ש"ח הטור פורסם בשירשור טורים אתמול בכל מקרה הרווחנו 110 ש"ח .......הטור הזוכה לקח 217 ש"ח שבוע טוב ופורים שמייח....:)

תראו איזה החמצה

שיט אתם מכירים את זה שאתם שולחים דרך האתר ולא בודקים אם הטופס נישלח בכלל? אז זה מה שקרה לי אתמול אחרי שתפסתי 3/5 בטור (זכייה קטנה נפלתי בהרצליה היתי צריך אותם ב+גול) החלטתי לשלוח טור קטן בשביל המתח למשחק של סביליה שלחתי טור קטן וחזרתי לTV כשניגמר השמחק אני בא לבדוק בכמה זכיתי ואז אני רואה שהטור לא נישלח נידחה על ידי הטרמינל.... יאללה לא נורא היום פיצוי פורים שמייח.....:)

patCash

New member
זכייה בויקטור , אתמול בלילה

בוצעה: 03/03/2007 20:29:09 סוג הימור: משולש סכום ההימור: 150.00 1 הימורים @ 150.00* לכל הימור $150.00 על משולש: בני השרון (7.5) @ 1.90 - הפועל ירושלים @ בני השרון - ליגת העל הישראלית בכדורסל, אנדר 175.0 @ 1.90 - הפועל ירושלים @ בני השרון - ליגת העל הישראלית בכדורסל, Cleveland Cavaliers @ 1.40 - טורונטו ראפטורס @ קליבלנד קאבלירס - NBA Matches2006/2007 מצב סגור מספר פעולה: 15990173600 החזר כולל: 758.10

פספוס גדול-עכשיו אני עוד יותר שונא

את בארסה!!! קאטלונים מטומטמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הטור (שפורסם דרך אגב): שערים / ולנסיה/סלטה ויגו בני השרון ניילון קליבלנד בארסה X2 470 שקל זכייה הלכו על הקוקסינלים האלהההההההההההההה אוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!

אכן יום חדש היום נמני..מרסקים אותם!

רדסם אני לא שוקל שום דבר,אני שונא ברצלונה בדם!!
מוות לכל קאטלוניההההההההההההההההההההההה נמני יש משהו חזק במיוחד היום? או סתם כפולים?

../images/Emo13.gif חבל שלא נגמר אתמול תיקו...

גם היה מסדר לי זכייה של 500 שקל וגם שתי הקבוצות היו מאבדות נקודות...
לא נורא אתמול יצאתי מורווח די טוב אז אני לא מתלונן...

כן אחי אבל סביליה כמובן לא..

מאיימת על ריאל כמו ברצלונה עם כמה שהקבוצה נראית טוב זה לא קבוצה של אליפותת..או ריאל או ולנסיה יקחו אני מקווה שריאללל קודם כל היום שינצחו את חטאפה..וזכרתי את הטור שלך שפירסמת חבל היה טור יפה..היום יום חדש..יום פורים נקווה שיהיה שמח גם בזכיות ב"ה..

תודה אחי באמת נקווה..עדיין לא חשבתי

על משהו להיום אני כרגע בודק כמה אופציות...אני מקווה למצוא משהו טוב. אם אני אמצא אני כמובן אפסרם.

למעלה