זכור ה' מה היה לנו

זכור ה' מה היה לנו

הבוקר, ראיתי בטלויזיה את סיקור הפינוי, וראיתי צעירה שמפנים אותה, והיא מבקשת שייתנו לה לקחת את הדברים שלה, והחיילות מתעלמות!!!! למה זה? אם היא מתפנה, למה אתן לא נותנות לה לקחת את חפציה? וראיתי במבזקים שאחד בשם א-זהאר קרא להתחיל להתנגד גם בגדה כדי לגרום לנסיגה משם... ובכן - ניצחתם! אתם תקבלו הכל! שרון ייתן לכם הכל בלי להניד עפעף! הוא ייתן לכם את כל פלשתין ויישלח אותנו חזרה לגלות (רק הוא שכח שגם הוא יהיה שם)! תגידו שלום למדינת ישראל, ותנו כבוד לפלשתין! איבדנו צלם אנוש! איפה תושבים אלה ימצאו איכות חיים? איפה תושבים אלה ימצאו מקום למשפחותיהם? איפה הכבוד לחלוצי ההתיישבות בעזה ובשומרון שהחלו לפרוח רק כשעם ישראל נכנס לתוכם? איפה הכבוד למתנחלים? איפה יחס הכבוד לכל מתנגדי ההתנתקות שלא רוצים לנתק את עם ישראל מארצו? אני מתבייש שמתייחיסים אליהם כמו אל זבל ורומסים אותם יותר מהמחבלים!!! בכלא לא נותנים להם טיפול רפואי, נותנים להם תנאים קשים, עד שהרשו לנערות להיבחן בבגרות זה היה מעט מדי ומאוחר מדי, ולמחבלים: תנאים נוחים, משחררים אותם (משחררים רוצחים כדי לפנות מקום שיהיה למתנגדי ההתנתקות!! איזה אבסורד! מי שרצח משוחרר ומי שלא רוצה שייתנו לרוצחים אדמות נכנס לכלא במקומו!), נותנים להם ללמוד... אבסורד שכזה רק במדינת הטמטום! אוי לעם שאלה הם ראשיו ומנהיגיו! אוי לעם ששופטיו הולכים נגדו! אוי לעם ששוטריו מכים בו על לא עוול, ולא נותנים לא רפואה למכתו! אוי לאלו שעושים כן ועתידים לתת על כך את הדין! עד מתי ה' תאנף? עד מתי ה' תכה עמך? עד מתי ישכילו הנאורים ויבינו שאין עם ישראל ככל העמים? שאם ננסה להתקרב לעמים ולהתחנף אליהם - נחניף את הארץ, והקב"ה יטוש עמו כי אנו צריכים להראות עוצמה וחוזק כמו שרק עם ישראל יכול להראות!! ולטוענים שגבולות הארץ הם רק לאחרית הימים ולכן הקב"ה עושה כן - תשובתי: 1. גבולות הארץ הם לצורך ידיעה איפה מקיימים את מצוות יישוב הארץ ומצוות התלויות בארץ! 2. באחרית הימים יידעו כל העמים שהקב"ה הוא המלך ועם ישראל הוא העם הנבחר "כי מלאה הארץ דעה את ה' כמים לים מכסים" וכל הגויים יתנו כבוד לעם ישראל ונשלוט בהם ויבואו הם להשתחוות לה' יחד ויודו בגדולתו! "ועלו מושיעים בהר ציון לשפוט את הר עשו והיתה לה' המלוכה" 3. הקב"ה עושה כך לעם ישראל כי הוא מחניף לגויים! אם שרון לא היה מחניף לג'ורג' בוש ולא היה מתחייב להסכמים עם הערבים ולא היה מפנה יישובים - אז היתה טובה לעם ישראל! אז היינו שמחים! אני רוצה לומר שאני מתבייש שזהו ראש הממשלה בישראל! אדם לא שפוי, שמקבל מידע מודיעיני שיהיו יותר פיגועים וממשיך בהתנתקות כדי להגן על עצמו! אברהם אבינו עקד את בנו בשביל עם ישראל, והוא עוקד את עם ישראל בשביל בנו! ולסיום אני רוצה לומר משהו שעבר עלי: ראיתי את המצב ואמרתי לעצמי: את איכה לקרוא - לא הדבר המתאים - מאחר ועדיין ירושלים לא נטושה מיהודים (למרות שזה עתיד לקרות אם נמשיך לתת לערבים), אולם פרק ה' באיכה מתאר היטב את מה שקורה בימים אלה בעם ישראל: א זְכֹר יְהוָה מֶה-הָיָה לָנוּ, הביט (הַבִּיטָה) וּרְאֵה אֶת-חֶרְפָּתֵנוּ. ב נַחֲלָתֵנוּ נֶהֶפְכָה לְזָרִים, בָּתֵּינוּ לְנָכְרִים. ג יְתוֹמִים הָיִינוּ אין (וְאֵין) אָב, אִמֹּתֵינוּ כְּאַלְמָנוֹת. ד מֵימֵינוּ בְּכֶסֶף שָׁתִינוּ, עֵצֵינוּ בִּמְחִיר יָבֹאוּ. ה עַל צַוָּארֵנוּ נִרְדָּפְנוּ, יָגַעְנוּ לא (וְלֹא) הוּנַח-לָנוּ. ו מִצְרַיִם נָתַנּוּ יָד, אַשּׁוּר לִשְׂבֹּעַ לָחֶם. ז אֲבֹתֵינוּ חָטְאוּ אינם (וְאֵינָם), אנחנו (וַאֲנַחְנוּ) עֲו‍ֹנֹתֵיהֶם סָבָלְנוּ. ח עֲבָדִים מָשְׁלוּ בָנוּ, פֹּרֵק אֵין מִיָּדָם. ט בְּנַפְשֵׁנוּ נָבִיא לַחְמֵנוּ, מִפְּנֵי חֶרֶב הַמִּדְבָּר. י עוֹרֵנוּ כְּתַנּוּר נִכְמָרוּ, מִפְּנֵי זַלְעֲפוֹת רָעָב. יא נָשִׁים בְּצִיּוֹן עִנּוּ, בְּתֻלֹת בְּעָרֵי יְהוּדָה. יב שָׂרִים בְּיָדָם נִתְלוּ, פְּנֵי זְקֵנִים לֹא נֶהְדָּרוּ. יג בַּחוּרִים טְחוֹן נָשָׂאוּ, וּנְעָרִים בָּעֵץ כָּשָׁלוּ. יד זְקֵנִים מִשַּׁעַר שָׁבָתוּ, בַּחוּרִים מִנְּגִינָתָם. טו שָׁבַת מְשׂוֹשׂ לִבֵּנוּ, נֶהְפַּךְ לְאֵבֶל מְחֹלֵנוּ. טז נָפְלָה עֲטֶרֶת רֹאשֵׁנוּ, אוֹי-נָא לָנוּ כִּי חָטָאנוּ. יז עַל-זֶה, הָיָה דָוֶה לִבֵּנוּ--עַל-אֵלֶּה, חָשְׁכוּ עֵינֵינוּ. יח עַל הַר-צִיּוֹן שֶׁשָּׁמֵם, שׁוּעָלִים הִלְּכוּ-בוֹ. {פ} יט אַתָּה יְהוָה לְעוֹלָם תֵּשֵׁב, כִּסְאֲךָ לְדוֹר וָדוֹר. כ לָמָּה לָנֶצַח תִּשְׁכָּחֵנוּ, תַּעַזְבֵנוּ לְאֹרֶךְ יָמִים. כא הֲשִׁיבֵנוּ יְהוָה אֵלֶיךָ ונשוב (וְנָשׁוּבָה), חַדֵּשׁ יָמֵינוּ כְּקֶדֶם. כב כִּי אִם-מָאֹס מְאַסְתָּנוּ, קָצַפְתָּ עָלֵינוּ עַד-מְאֹד. {ש} ולאחר זאת אני נושא תפילה לבורא עולם "השיבנו ה' אליך ונשובה חדש ימינו כקדם" - חדש ימינו ותן למנהיגינו חכמה! תן לנו מנהיגים שיובילו את העם לגאולה! בברכת הגאולה הקרובה מאור דחבש אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח

very dark girl

New member
"דע לך אחי שאין יאוש בעולם כלל

והכלל ועיקר זה שלא יתפחד כלל כי העולם הוא גשר צר מאוד". דבר ראשון, לא ראיתי את הצעירה שביקשה לארוז את דבריה ולא נתנו לה, אבל כן ראיתי חדשות במשך היומיים האחרונים ומה שכן יצא לי לראות היה קשה אבל במידה מסויימת גם מנחם, ציפיתי לראות מכות, קללות מלחמת אחים של ממש.. אבל רוב מה שראיתי היו חיבוקים ובכיות ביחד, ריקודים של תקווה וקריאת תהילים של יאוש ביחד, מתנחלים וחיילים כאחד. ימים חשוכים עומדים בפנינו כעט, מדינת ישראל הולכת לשלם ביוקר על הטעות שעשתה (ואני לא חושבת שאי פעם בחיים שלי כל כך קיוויתי שאני טועה...), אבל אנחנו חייבים לזכור, שלא חשוב מה יקרה או מה יעמוד בפנינו- חייבים להתחזק באמונה! אני רוצה לחזור על משהו ששמעתי מכבוד הרב אלון ביום חמישי שעבר במאהל הכתום בתל אביב- בתקופת שירותו של אדון אריאל שרון בצבא רצו לקדם אותו לדרגה גבוהה יותר, כשלבסוף נדחה שרון מהתפקיד יצא הדובר שלו ואמר "לא רציתם אותו כך? עוד תקבלו אותו בתור רמטכ"ל!" וכשנדחה אריאל שרון מתפקיד הרמטכ"ל הוא יצא וקרא "לא רציתם אותו בתור רמטכ"ל? עוד תקבלו אותו בתור שר בטחון!" וכשלבסוף נדחה אריאל שרון מתפקיד שר הבטחון ציין אותו דובר בהתרוממות "לא רציתם אותו בתור שר בטחון? עוד תקבלו אותו בתור ראש ממשלה!" אז אנחנו רוצים להגיד לך מר אריאל שרון היקר.. ביקשת לקרוע מעל המפה את גוש קטיף? הנקודה הכל כך ייחודית הזאת הפריעה לך בעניים..? ובאמת, אין עוד מקום כמו גוש קטיף! איפה עוד זורקים דומנים של עבודה רק בגלל שמוצאים תולעת אחת? איפה עוד ראיתם הכנסת אורחים עצומה שכזאת? ואיפה אפשר לראות עוד אנשים שכל כך חזקים באהבת הארץ? אין עוד מקום כזה..! אז אתה כבוד ראש ההמשלה רוצה לפורר אותו? חכה חכה.. אתה עוד תקבל מדינה שלמה כזאת! שכל משפחה ומשפחה שתגורש תפיץ את האור הכל כך עצום שלה ותהפוך את הארץ הזאת לגוש קטיף אחד גדול! לא נירא ולא נפחד כי ה' אלוקינו ה' אחד. שיהיה לכם יום טוב!

אות אבל

האתר שהיה אתר מחאה, נהיה לאתר אבל! אתר עצומה שינה את שמו ל"אמרנו לכם" - והוא יהיה תזכורת לכל עם ישראל לחרפה ולבושה הזו! אני, מנהל אתר "אמרנו לכם" מרכין ראש וקורע על חורבן זה! "ליבי ליבי על חלליהם" אוי נא לנו כי חטאנו! אות אבל על החורבן הנוסף! בתפילת "השיבנו ה' אליך ונשובה חדש ימינו כקדם" ובברכת הגאולה השלמה בקרוב מאור דחבש אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח

תגובה שפורסמה בפורום אחר באתר אחר

גמני חזרתי מהדרום (אתמול....) {להודעה המקורית} בס"ד ממש כואב לי!!! הגרוש, העקירה, הכל!!! (לא פינוי - גרוש!!!) ואני ממש נ-ק-ר-ע-ת!!! גם לי כואב!!! כואב לי שאני, שחונכתי כל הזמן לאהוב ולהעריך את המשטרה והצבא, מוצאת אצת עצמי בשלוש ומשהו לפנות בוקר בדרך חתחתים ל"שום מקום", תוך כדי בריחה והתחמקות מהמשטרה והצבא שחונכתי לאהוב... כואב לי שמצאתי את עצמי בשש בבוקר ליד 2 אוטובוסים תקועים, מוקפת בהמוני יס"מניקים בעלי פנים של.... ומדים מזוויעים, שנראו כחסרי רגשות ושקבלו תפקיד מזעזע וחסר הגיון - לנסו תללכוד את האנשים שנסו לברוח מהם בשדה הפתוח. הם צצו כמו מתוך האדמה בנסיעה מטורפת כדי לתפוש את אלו שהתחילו לרוץ, וחלקם נשאר כדי לשמור עלינו - אלו שלא מסוגלים לרוץ. הם התנפלו על 4 אנשים באכזריות לא נורמלית ולכדו אותם, וכל זה כאן, בארץ ישראל!!! כואב לי שמצאתי את עצמי באוטובוס השני, עפ"י פקודת היס"מניקים, ושכל מה שיכולנו לעשות נגדם הוא לבקש להתפלל תפילת שחרית השש ושלושים בבוקר, וללכת לשרותים, הכל כדי לעזור ליהודים אחרים נגדם כשהם עסוקים אתנו.. כואב לי שדחסו אותנו בצפיפות לא נורמלית כמו בהמות כ- 70 איש באוטובוס השני, נוסעים מובלים אחרי הג´יפ למחסום כיסופים. כואב לי שמצאתי את עצמי תקועה עדין באותו אוטובוס במחסום כיסופים שעה וחצי(!), עדין בצפיפות, ועדין כשהדבר היחיד שמרשים לנו הוא לצאת ארבעה-ארבעה לשרותים, מהאוטובוס הלוהט. כואב לי שעלו לאוטובוס 3 שוטרים כדי לקחת את "הפושעים" ממחסום כסופים למקום לא ידוע, שאח"כ התברר כבאר שבע. הדבר הטוב היחיד שהיה אתם אלו הלחמניות שקבלנו. כואב לי שאחד השוטרים - מסכן, גר באלי סיני... כואב לי שהביאו אותנו עדיין באותו אוטובוס צפוף (שזו גם עברה על החוק ככל הידוע לי), עם אחד שהיה אתנו וכנראה שברו לו את האצבע (יס"מ) והיה לו אישור מרופא צבאי ללכת לחדר מיון, אבל לא הורידו אותו כשעברנו ליד סורוקה. כואב לי שהכניסו אותנו לכלא דקל באר שבע, כמו חבורת פושעים. כואב לי שמנעו עזרה רפואית ממישהי שכמעט התעלפה, ממני שלא ממש הרגשתי טוב, ומאמא שלי שהיא לא ממש צעירה. כואב לי שהיו באוטובוס ילדים בני 8 ו10 והורידו אותם באמצע שומקום. כואב לי שבכלא באר שבע השאירו אותנו זמן ממושך באוטובוס הצפוף והלוהט תוך התעלמות מהצפיפות, החולשה, העובדה שלא ממש ישנו בלילה, החום, והשהות הממושכת באוטובוס. כואב לי שהוציאו אותנו לתוך סככה, בה שהו כבר "פושעים" כמונו, סה"כ כ300 איש, בינהם כאלו ש"נלכדו" בעלומים (שעד כמה שהבנתי לא נחשב כשטח צבאי סגור), כאשר היו שם באישור הקיבוץ. כואב לי שבסככה, כשקבלנו מים קרים ואמרו לנו לשתות כל הזמן, הגיע עו"ד של "חננו" והסביר לנו את מצבנו המשפטי, שהוא מצב בו אנו אזרחים שומרי חוק בד"כ נחשבים כמחבלים פחות - או - יותר. כואב לי שהוסענו בליווי שוטר/ים לקרית גת ושם הורדנו בתחנה המרכזית ו... אין לי יותר כח להסביר..... כואב לי המצב של עמ"י וא"י!!! מצבה של התורה....

אתר "אמרנו לכם" יישאר לנצח

אתר זה יישאר לנצח! כל הכתבות, המאמרים, הדעות, הקישורים וההודעות שנשאיר בפורום הינן תזכורת למילות השמאל, לתגובות הימין, לאמירות חסרות הטעם והתוכן של השמאל, לדרישתם שאסגור את האתר כי מפנים כבר (זה מופנה אליך אורן) למה שהם אוכלים מהתשקורת שלא מסקרת הכל רק את מה שרוצה לסקר! ביום מן הימים ייתנו לערבים הכל, ואתם תמשיכו להאשים את הימין בטרור בגלל דעותיו! אז יהיה אתר זה עדות חיה לכך שהערבים לא רוצים רק את עזה, אלא גם את הגדה, וגם את ירושלים, והם יפעלו עד שתשוחרר פלשתין שלהם! אז, כאשר ישראל תמשיך בנתינה, ולא תגיע לעצמאות 100 חלילה, וימותו רבים מישראל, ועם כל ניסיונותינו לעצור את הטרור יהיה קשה כי אין לנו שליטה בשטחים הללו ולערבים יהיו שטחים אסטרטגיים הררים והם יוכלו להכות בנו - אז נאמר לכם - "אתם טעיתם לא אנחנו"! אז, כאשר הסורים יקבלו את הגולן, והמצרים והסורים והלבנונים שלא תקפו עד היום כי את הערבים בעזה שעושים את העבודה שלהם, וכי הם רוצים שהערבים בעזה יקבלו את מה שהם רוצים, וכשהם יקבלו אז כלל מדינות ערב יתקפו, ואתם תאשימו אותנו - אנו נאמר לכם "אמרנו לכם! אמרנו לכם שעם ערבים אין שלום!" אז כשיבוא ג'ורג' בוש או מי שלא יהיה ויגיד לנו "אתם אשמים" ואתם תפנו את האשם אל הימין, נאמר לכם "אנחנו לא נתנו - זו דעתכם שנתנה - שרון חבר לשמאל ונתן יד לטרור ובגללכם תומכי ההתנתקות זה קרה!" אז, שהמחבלים ששוחררו לצורך פינוי מקום שיהיה למתנגדי ההתנתקות, יבואו ויחסלו בנו, ואתם תאשימו את הימין, אנו נאמר "אמרנו לכם לא לשחרר אותם כי הם רק מביאים נזק לנו!" אולם, אני יודע ובטוח כי אתם תגידו "לא נכון, אתם אשמים" וכו' וכל זה בגלל שהלב שלכם לא נותן לכם לשמוע את האמת, עליכם אמר הנביא "השמן לב העם הזה ואזניו הכבד פן יראה בעיניו ובאזניו ישמע ושב ורפא לו". הקב"ה לא רוצה לתת רפואה לכם, ולכן מכביד את לבכם והוא עתיד להיפרע מכם כמו שעשה עם פרעה - הכביד את ליבו ונפרע ממנו בסוף! ולכן אומר "עברנו את פרעה - נעבור גם את זה" - עברנו את פרעה נעבור גם כן את השמאל וכמו שהקב"ה נפרע מפרעה כך ייפרע מכם, וכמו שניצלו עם ישראל, יותרו רק אלה שבאמת מאמינים בעם ובארץ. בעז"ה יבוא המשיח, ויגאל אותנו, ומי שיאכל אותה, הם אלה שלא האמינו, שלא רצו להאמין, שכפרו בשלמות הארץ, שברכו שהחיינו והזכירו שם שמיים לשוא על חילול השם שנעשה בהתנתקות (ראו תגובות של אדון "פושעים לא אחים שלי" בוואלה - בסיקור ההתנתקות), שהתעללו במתנגדי ההתנקות בכלאם, שהתעללו בסרבני ההתנתקות החיילים, אלה הטוענים לציונות מזויפת - של בטחון ושלום עם ערבים... ומי שישאר הם אלה שקרעו קריעה, שקראו נגד, שנעצרו ושלא ניתנו להם תנאים למחייה, ואלה שהתפללו לבורא עולם גם בשעות הקשות, אלה שנותקו מבתיהם, וכל אנשי הימין והציונות האמיתית הטוענת לשלמות הארץ... עוד נשוב לכל חבלי הארץ המובטחת בתורה הקדושה! ובינהם: סוריה (עד נהר פרת לפחות), לבנון (כן גם היא בגבולות הארץ המובטחת), סיני (גם הוא בגבולות הארץ), ירדן, ונזכה להרחיב את הגבולות אל מעבר להם, ככתוב :"והיה כי ירחיב ה' גבולך" במהרה בימינו אמן! בברכת הגאולה הקרובה ובברכת התורה העם והארץ יהודי מנהל ראשי באתר

האו"ם מממן לערבים

נותן להם כספים להילחם על ירושלים!!! אמרנו לכם! ולהלן ציטוט הכתבה - אמרנו לכם שהם רוצים הכל ארגון האומות המאוחדות הקצה תקציב עתק לסיוע לאוכלוסית המצוקה של עזה, אולם כעת מתברר כי מסכום זה הועברו כספים למימון הקמפיין אותו מקדמת הר"פ וכותרתו 'אחרי עזה, הגדה המערבית וירושלים'. הבוקר פרסמה רשת 'פוקס' תחקיר מיוחד בו נחשף כי כספים שהקדיש האו"ם למען עניי הרש"פ הועבר על ידי ההנהגה שם לקמפיין הפרסומי לקידום המאבק בישראל שכותרתו המשך המאבק עד לשליטה פלשתינית בירושלים. במיליונים הרבים אותם העביר האו"ם נרכשו והופצו פרסומות, כרזות וחולצות שעליהם הכיתוב 'היום עזה, מחר הגדה וירושלים'. ברשות הפלשתינית מבהירים שהפניית התקציב לקמפיין מוצדקת כיוון שעל ידי המשך המאבק מול ישראל עד לשליטה פלשתינית על ירושלים, יבוא מזור לעניי הרש"פ. על מנת לחזק את דבריהם מצטטים ברש"פ את האו"ם עצמו באשר לשיכות יהודה ושומרון לפלשתינים. לבד מהכספים המועברים לקמפיין המאבק על ירושלים הועברו כספים אחרים גם למצימונו של ארגון המזוהה עם החמאס ושוכן בעזה. גם עובדה זו נחשפה במהלך התחקיר של רשת 'פוקס'.

OMER G17

New member
אני לא מאמין בביאת המשיח אבל...

הסיבה שהחיילות לא התחשבו בה היא שהיה לה מספיק זמן לארוז את הדברים שלה לפני זה..חבל מאוד שהיא לא עשתה את זה קודם

Rotema3

New member
עדיין!

טיפה של רגש. למה ללכת בכוח נגד אדם שעולמו נחרב עליו? איך אנחנו מהצד יכולים בכלל לשפוט?.

מכתב גלוי לאריק שרון

אדוני ראש הממשלה! ראשית עלי לציין כי מהלך ההתנתקות היה בהחלט לא דמוקרטי, מאחר והתחייבת למלא אחר תוצאות משאל מתפקדי הליכוד ולא מילאת אחר התוצאות. כאשר אמרת לפני מספר שנים לחיילים שבאו אליך לגבי פינוי השומרון, לסרב פקודה כי היא אינה מוסרית, האם באמת התכוונת לכך? אז מדוע היום אינך מתכוון לכך? כאשר אמרת בראיון לפני מספר שנים שאתה מצטער שתמכת בבגין על פינוי התנחלויות, מדוע היום אתה עושה כמוהו? כאשר השב"כ ואמ"ן והרמטכ"ל וצה"ל מזהירים שההתנתקות מסכנת, מדוע אינך מקשיב למערכת הביטחון, ואומר שהמהלך ביטחוני? האין זה שקר? מערכת הבטחון מזהירה ואתה בעצם מצפצף על כל האזהרות! האין זה חוסר הגיון? ואם אתה מפנה, לפני שאתה מפנה תושבים ממקום מגוריהם, לאחר קבלת ההחלטה, תכין להם דירות לפי תנאי המשפחות, ולא כמות קבועה, שהרי יש משפחות עם 3 נפשות ויש עם 10+ נפשות, ולמה אתה מחלק שלא בהגינות? אתה לא יכול להכריח אדם לצאת מביתו שאין לו לאן ללכת! ומדוע הם יהיו מחוייבים לשלם 450 דולר לחודש ל90 מ"ר, שבקושי יש מקום והמשפחות גדולות? ומדוע שישלמו? הרי אתה החלטת לפנות, תארגן להם מקום מגורים! לפי התנאים שהם רוצים, לא לפי מה שאתה רוצה לתת. ומה עם התנהלות מנהלת סל"ע? מדוע הפרסומים השקריים שלהם שיש פתרון לכל מתיישב ממשיכים להופיע, והם לא נותנים למתיישבים להיכנס למלון לפני שהם חותמים על מסמך, ברגע ששיקול הדעת שלהם לא עובד וזה לא הוגן כלפי המתנחלים, ומדוע הם מכריחים אותם לצאת מהמלון תוך עשרה ימים כאשר אין פתרון אידאלי לכולם? הרי אם אין פתרון לכל מתיישב, והם עובדים יחד עם משרד ראש הממשלה, הפרסומים היו אמורים לרדת! ומדוע ההתנתקות לא נדחתה עד שיימצא פתרון אידאלי לכל מתיישב כולל מקור פרנסה? האם אינך יודע על גידולי גוש קטיף שמכניסים כסף למדינה? ברצוני גם להזכירך שרבין ז"ל כאשר היתה חקירה לגבי חשבון של אשתו(!) בחו"ל מיד התפטר! במקרה שלך הדיון הוא עליך ואתה לא מתפטר! פה רבין גדול ממך! שאצלו הבעיה היתה עם קרובי משפחה, ואצלך הבעיה היא איתך! ומדוע אינך נוהג בעצמך קל וחומר? התחייבת שרק לאחר תום בניית הגדר יהיה הפינוי! וכרגע איננו רואים גדר.... בעבר אמרת "דין נצרים כדין תל אביב", מדוע אינך אומר זאת היום? ומדוע אתה אומר בראיון מבית הנשיא שהמהלך היה דמוקרטי כאשר הוא לא דמוקרטי? ומדוע אתה אומר שהוא למען הביטחון כאשר כל מערכת הביטחון אמרה ההפך? ומדוע הרמטכ"ל לשעבר יעלון דיבר כנגד ההתנתקות, ולא נשאר בתפקידו? אם זו לא דיקטטורה, אז מה כן? אם התקשורת מראה מה שהפרובוקטרים של השב"כ עשו בחסימות הכבישים (מה שהציבור שלנו לא היה מעז לעשות - פיזור מסמרים ושמן) מתוך ייאוש על מנת להפוך את דעת הציבור מאחר וראו שההתנגדות להתנתקות גדלה, ומייחסת זאת לציבור המתנגדים, והנעצרים נלקחים לשב"כ כאילו הם פושעים מסוכנים, והשוטרים מכים בהם (שאלו תמונות שלא מראים), ומפנים מחבלים, שבדרכם לביתם שמחים על ניצחום, ויכול להיות שהם ישובו ויהרגו עוד יהודים, רק על מנת לפנות מקום למתנגדי ההתנתקות ומקשים את תנאי מעצרם כל כך יותר מהמחבלים, רק על מנת להרתיע את הציבור, ועל ידי כך מובילים את הציבור לדעה מסוימת בעד ההתנתקות (משום שהם רואים שההתנגדות מסוכנת לפי התקשורת) כאשר למחבלים מאפשרים ללמוד השכלה גבוהה, תאים נוחים, ולמתנגדי ההתנתקות לא נתנו להיבחן בבגרויות, לא נותנים להם לצאת מתאיהם, בקושי רב מאפשרים להם ביקורים ואפילו קבלת בגדים וחבילות, האם זה יחס הוגן? האם לרמת שחיתות כזאת הגענו? האם אינך מתבייש שבבחירות באת לעם עם מצע של הליכוד - מצע ימני, והציבור בחר בך בהסתמך על מצע זה, וכאשר החלפת את דעתך לדעת השמאל, לא באת לציבור לומר - "אני לא אותו אריאל שרון, אני עכשיו עם דעה שונה ואני רוצה לדעת אם אתם מעוניינים שאני אמשיך", וכאשר עשית משאל בין מתפקדי הליכוד שהתנגדו לתוכניתך ואתה הלכת נגד אלה שאיתך במפלגה, ופיטרת שרים שהתנגדו לך. האם אינך מתבייש לומר שאתה דמוקרטי? אם אינך מתבייש אינך ראוי להיות מנהיג! מנהיג דמוקרטי הולך עם העם להחלטות, ולא הולך לבד! אתה הלכת לבד! אתה מנהיג של עצמך ותו לא! אני קורא לך בשם היושר וההגינות להתפטר ולהציל את מה שאפשר להציל מההתנלויות שפינית, מאחר וזה לא היה דמוקרטי! אני קורא לך למסור את המידע שהמשטרה דורשת לגבי כל הפרשות שסביבך ולשאת בתוצאות, ולפצות כל מי שישב בכלא בגלל התנגדותו להתנתקות, ולפצות חיילים שישבו בכלא בגלל סרבנות, ולהחזיר הדרגות לכל הקצינים שאבדו אותם על קריאתם לסרבנות/שסרבו בעצמם, ולפצות בני ישיבות הסדר שנענשו בביטול מסלול ההסדר! אני קורא לך להתנהג ביושר לפחות עכשיו לאחר שזממך בוצע והראית שיש לך כוח להיות דיקטטור ועריץ! בברכה

שאלות לחייל המפנה

עשר שאלות לחייל המְפַנֶה. 1. האם היית מְפַנֶה גם את אחִיך הביולוגי ואת משפחתו מביתם, בגלל החלטת ממשלה? 2. אתה גר באיזשהו מקום, פחות יותר במרכז הארץ. איך היית מרגיש אם אני הייתי בא לגרש אותך ואת משפחתך היקרה מביתכם, בגלל החלטת ממשלה? 3. אם הממשלה שלנו הייתה מחליטה ברוב דמוקרטי לגרש מבתיהם את תושבי רפיח הסמוכה, האם היית מבצע את החלטת הממשלה הזו באותה נחישות כמו זו שבה באת לבצע את החלטת הממשלה הנוכחית? 4. האם אתה זוכר את נוסח שבועת האמונים שנשבעת לצה"ל ולמדינה בתחילת שרותך הצבאי? האם היא כללה גירוש בכוח של יהודים מבתיהם - בתים שנבנו כחוק על פי החלטות ממשלות ישראל קודמות? 5. האם אתה מודע לכך שבמשך שבועות, חודשים ושנים, תושבי גוש קטיף חטפו פצמ"רים ויריות בִּמְקוֹם בני משפחתך היקרה, ובכך שמשו להם למעשה כשכפ"ץ? האם נראה לך הוגן שכתודה על כך תגרש היום את תושבי גוש קטיף מבתיהם? 6. ויתרה מזאת: מי ישמש מחר כשכפ"ץ לבני משפחתך היקרה, אם תגרש אותנו היום מבתינו? 7. נכון, אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ונכון הייתה החלטת ממשלה. אבל אם היית נתקע באוניה בלב ים, ללא מזון, עם ארבעה אנשים אחרים, ובאופן דמוקרטי ביותר היתה מתקבלת החלטה (של 4 נגד 1) לבשל ולאכול את אחד מהחמישה, ובדרך כלשהי היה יוצא שאתה הוא החמישי, האם גם במקרה כזה היית מקבל בשוויון נפש את החלטת הרוב הדמוקרטי? 8. גם אני שירתתי בצה"ל. ואני זוכר שמוּסַר המלחמה של צה"ל מושתת על כך שכל חייל יודע שאם חלילה יקרה לו משהו, משהו קל חלילה או משהו חמור חלילה, כל שאר החיילים יעשו ככל יכולתם כדי להציל אותו. היום, אחי, אתה בא לגרש אותי בכוח מביתי. האם אתה מודע לכך שיתכן שבעתיד תהיה זקוק לעזרתי בשאלה של הצלת חיים, כמו גם ההיפך, כמובן? 9. האם הזדמן לך לקרוא, או לשמוע, את אריאל שרון מכריז באופן רשמי: "גירוש יהודים מבתיהם זו פקודה בלתי חוקית בעליל!! אני הייתי מסרב לבצע פקודה כזאת!!" מה דעתך על הכרזה זו? 10. ושאלת ה(-6) מיליון: האם ידוע לך מי אמר: "אני רק ביצעתי פקודות"? חייל - עצור וזכור! א. אני משוכנע שבכל רגע נתון וגם ברגע זה ממש, המצפון שלך קורא לך לסרב להשתתף בפשע הנתעב שממשלת ישראל מנסה ברשעותה לכפות עליך. ב. הרבה שנים אחרי שתשכח את שמו של המפקד שהטיל עליך את המשימה הנפשעת, ימשיך המצפון שלך להציק לך על שהשתתפת בביצועה. לעולם לא תצליח להשתיק אותו. ג. כולנו מאותו הכפר, כולנו אחים. אחים לצחוק, אחים לכאוב, אחים לִחְיוֹת, אחים לאהוב.

דין ת"א כדין נצרים

"דין נצרים כדין נגבה ותל אביב, פינוי נצרים רק יעודד את הטרור ויגביר את הלחץ עלינו" (אריאל שרון, ראש הממשלה בדברים שנשא בכינוס השנתי של איפא"ק, מעריב, 24.04.02 ) עכשיו הוא מפנה את נצרים, שיעשה גם את המשפט ההפוך! דין ת"א כדין נצרים!

למעלה