זכויות עובד

מצב
הנושא נעול.
זכויות עובד

זכויות עובד

הוכשרתי כמאבטח של חברת כוח אדם.
במהלך חודש ינואר התוודעתי על ידי החברה שאינני ממשיך בפרוייקט האבטחה שאליו הייתי משוייך ושאני עובר לעבוד בפרוייקט אבטחה אחר.
מתחילת חודש פברואר ועד היום (18.02.19), נשארתי ללא מקור פרנסה, לא הועברתי לפרוייקט אבטחה אחר, והממונים עליי לא חוזרים לשיחות ולא מגיבים להודעות.
בנוסף, החוזה עליו אני חתום מול החברה אינו מאפשר לי לעבוד בעבודה אחרת, כלומר, אין באפשרותי לפרנס את עצמי ללא הפרה של החוזה.
אני מעוניין לדעת מה הן זכויותיי בנושא והאם הם רשאים למנוע ממני לפרנס את עצמי.
תודה.

עוד עמית גורביץ

Active member
מנהל
אי שיבוצך בעבודה - כפיטורים בפועל

זכויות עובד

הוכשרתי כמאבטח של חברת כוח אדם.
במהלך חודש ינואר התוודעתי על ידי החברה שאינני ממשיך בפרוייקט האבטחה שאליו הייתי משוייך ושאני עובר לעבוד בפרוייקט אבטחה אחר.
מתחילת חודש פברואר ועד היום (18.02.19), נשארתי ללא מקור פרנסה, לא הועברתי לפרוייקט אבטחה אחר, והממונים עליי לא חוזרים לשיחות ולא מגיבים להודעות.
בנוסף, החוזה עליו אני חתום מול החברה אינו מאפשר לי לעבוד בעבודה אחרת, כלומר, אין באפשרותי לפרנס את עצמי ללא הפרה של החוזה.
אני מעוניין לדעת מה הן זכויותיי בנושא והאם הם רשאים למנוע ממני לפרנס את עצמי.
תודה.
אי שיבוצך בעבודה - כפיטורים בפועל
1. העלמות המעסיק באופן שהפסיק לשבצך בעבודה, לא מגיב להודעות, לא הועברת לפרוייקט אחר - כמוהו כפיטורים בפועל, על כל הזכויות להם אתה זכאי בעת גמר החשבון - פיצויי פיטורים מלאים, הודעה מוקדמת, פידיון חופשה, יתרת דמי הבראה, מכתב פיטורים (לשם קבלת דמי אבטלה).
2. ככל שלא תקבל את האמור - תוכל לשקול להגיש תביעה לביה"ד לעבודה.
3. ככל שיש לך זכאות לדמי אבטלה - מומלץ להתחיל לחתום בלשכת התעסוקה ובמקביל פנה לביטוח הלאומי להסברת נסיבות הפסקת עבודתך, על מנת שאלו יוכרו כ"פיטורים" ולא כ"התפטרות" וזאת חרף העדרו של מכתב הפיטורים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה