אז ככה,
לפני אתה (בכאזת חדות ובהירות, אם יורשה לי לומר) מפרש את תורתו של צ'ארלס דארווין, כדאי מאוד שתבין כמה דברים. תורתו של דארווין מקובלת כיום על רוב המדענים בעולם, הוא הגיע אליה לאחר ביקור באיי גאלפאגוס ב1835, שבו גילה תגלית שהאירה את עיניו. זה הולך להיות ארוך: היה ברור כבר אז שאיי גלפאגוס נוצרו מהתפרצות הר געש. ודרווין, שהיה כנראה דיי פיקח הבין, שבעלי החיים לא יכלו לצוץ ככה משום מקום על איים שנוצרו מהתפרצות הר געש, וכנראה הם "היגרו" לאיים מאמריקה הדרומית. כדי להבהיר חופי אמריקה הדרומית רחוקים מגאלפגוס כ 900 קילומטרים של אוקיינוס. אבל עדיין הוא ראה שהפרושים (סוג של ציפור), שונים מהפרושים באמריקה הדרומית, ולאט לאט סדקים החלו להיווצר בתודעתו הברורה שאלוהים יצר לכל מקום את בעלי-החיים שיתאימו לו. מקורם של הפרושים באמריקה הדרומית היה קטן בצורה ניכרת מן המקור של הפרושים באיי גאלפגוס, אף על פי שדרווין ידע בברור שהפרושים הם אותם פרושים!!!!!, וזו רק דוגמא אחת להסתגלות ההדרגתית שבה החל להאמין דרווין, מתוך הרעיון הזה, שחיות מסתגלות למקום מגוריהם, בנה דרווין את תורת האבולוציה. והיא: לא החזק שורד, אלא החכם, החזק, המסתגל, שורד. ומפתח מינים חדשים בעקבות כך. הקופים, הציפורים, הדגים, לכולם היו אבות פרההיסוטרים. ועכשיו? מה דעתך על זה? ככל שאני מבינה זוהי אינה תגוזה מעגלית מתחמקת. ואם אתה רוצה הוכחות לא מילדה בת 15 (עוד 8 ימים!!!!!) , אתה יכול ללכת לשאול את המרצה שלי באוניברסיטת ת"א בנוער שוחר מדע, שתסביר לך הכל במושגים מדעיים. בתקווה שתבין! חן