זכויות בדירה

מצב
הנושא נעול.

אנגל11

New member
זכויות בדירה

זכויות בדירה
אני אם לילד אחד ובן זוגי אב לשתי בנות, שאלתי היא מה הן זכויות הילדים בבית ששנינו רוכשים יחד (הסכום שאני משקיעה הוא 40000 $, ובן זוגי 10000$, השאר משכנתא ששנינו נשלם יחד). אודה לתשובה מקצועית, תודה.

תשובה

זכויות בדירה
אני אם לילד אחד ובן זוגי אב לשתי בנות, שאלתי היא מה הן זכויות הילדים בבית ששנינו רוכשים יחד (הסכום שאני משקיעה הוא 40000 $, ובן זוגי 10000$, השאר משכנתא ששנינו נשלם יחד). אודה לתשובה מקצועית, תודה.
תשובה
כל עוד אתם חיים לילדים אין כל זכויות בדירה. לילדים יש זכויות ירושה לאחר אריכות ימיכם ושנותיכם.

אנגל11

New member
שאלה

זכויות בדירה
שאלה
התשובה הזו ידועה, השאלה היא מה הן זכויות הילדים במקרה וקרה מקרה לי או לבן זוגי, כיצד מחלקים את הזכויות של הבית בין הילדים?

תשובה

שאלה
התשובה הזו ידועה, השאלה היא מה הן זכויות הילדים במקרה וקרה מקרה לי או לבן זוגי, כיצד מחלקים את הזכויות של הבית בין הילדים?
תשובה
הילדים יורשים את נכסי הוריהם אם אין צוואה שקובעת אחרת. אם הדירה שייכת לשני ההורים שווה בשווה ירשו ילדיו של כל אחד מההורים מחצית מהדירה.

אנגל11

New member
הבהרה

תשובה
הילדים יורשים את נכסי הוריהם אם אין צוואה שקובעת אחרת. אם הדירה שייכת לשני ההורים שווה בשווה ירשו ילדיו של כל אחד מההורים מחצית מהדירה.
הבהרה
הדירה לא שייכת שווה בשווה, כפי שציינתי בשאלתי הראשונה (ההשקעות שונות) מה קורה אז, אם אין צוואה?

שיטת הרישום

תגובה
לא, הרישום יהיה שווה. האם כדאי לרשום שווה או לפי גודל ההשקעה?
שיטת הרישום
בדרך כלל רצוי מאד שהרישום ישקף את ההשקעה. במידה ולא, בעתיד בעת מימוש הנכס, המימוש יהיה לא על פי ההשקעה אלא על פי הרישום. יתרה מזאת, הואיל ואין את נשואה לבן זוגך ולכם ילדים מנישואין קודמים, יש צורך בעריכת הסכם ביניכם וכן צוואות לכל אחד שיסדירו מה יעלה בגורל רכושכם, לאחר אריכות ימיכם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה