זכאות לפיצויים...

Alin lin

New member
זכאות לפיצויים...

אני שואלת בשם בעלי. אז הסיפור הוא כזה- בעלי נפצע במילויים, בעיקר בפנים. קיבל קביעות מדקגה שניה. עכשיו הוא כבר מחלים ומרגשי טוב. אז אחרי כל הבדיקות שלחו לנו מכתב שהו אלא זכאי לנחות כלומר גם לא יקבל שום פיצויי. השאלה שלי היא כזאת האם כדאי לגשת לעורך דין ולהגיש תביעה. כי בעיה היא שהיו לנו כל מני הוצאות כשבעלי היה במעקב כמו נסיעות ועוד, שזה "נפל" עלינו. באותו זמן בעלי לא עבד וכמובן שכל הוצאה היא משמעותית. בנוסף לכך עדיין לא סיימו בדיקות אוזניים שלו(קבעו בהתחלה שיש ירידה שבמיעה ועדיין לא יודעים אם זה קבוע או זמני), אז איך בידיוק קבעו שאין שום נזק והוא לא זכאי לנכות????? חוץ מזה יש תופעות נוספות שבעלי סובל כמו חוסר שינה, חוסר ריכוז (הוא סטודנט). נוסף לכך אסור לו להיחשף לשמש במשך שנה. וזה פוגע לו בעבודה, כי הוא עובד באבטחה ובגלל זה צריך לקחת רק משמרות לילה. בקיצור השאלה שלי אם כל זה מספיק כדי להגיש תביעה. תודה מראש וסליחה על האורך

AVI359

New member
ALIN LIN

ALIN LIN שלום רב אינך כותבת האם בעלך הגיש תביעה לאגף השיקום,האם עבר ועדה רפואית,האם הוגש ערעור,בענין ההוצאות שלכם הייתם צריכים לבוא בדברים עם רם 2 או עם אגף השיקום,קיימת הקצבה להוצאות לפצועים ובני משפחותיהם וכן החזר הוצאות למשפחות נכים מהקרן לטיפול סוציאלי.כמובן הכל לפי הקריטריונים וכל חריגה כמובן על חשבונכם.בכל מקרה מומלץ להגיש תביעה לאגף השיקום על כל פגיעה בנפרד.כמו כן הפרטים המוזכרים בהודעתך אינם מספקים לתשובה מדויקת וכל הכתוב כאן הינן מידע כללי בלבד. בברכה אבי

Alin lin

New member
avi

קודם כל אשמח לקבל הסבר על הפרוצדורה. כי קצינת נפגעים שטיפלה בתיק של בעלי לא הסבירה לנו כלום. בעלי היה אצל קצינת נפגעים (רם 2) ואחרי שבועיים קיבל הודעה על כך שהוא לא זכאי לנכות. אנחנו ממש לא יודעים איך ממשיכים מפה הלאה. אשמח אם וכל לרשום לי איזה פרטים לפרט כדאי שאוכל לקבל תשובה יותר מדוייקת. תודה מראש אלין

AVI359

New member
נכות

ALIN LIN שלום רב ק.הנפגעים אינה מחליטה כלל וכלל בנוגע לנכות,דרוש לרכז את כל החומר הקשור בפציעת בעלך,להגיש תביעה לאגף השיקום-פנו ללשכת השיקום הקרובה למקום מגוריכם לצורך קבלת טפסים וכו' להמתין לזמון לועדה רפואית,והיה והתוצאות אינן משביעות רצון,לערער לועדה עליונה תוך 45 ימים ואם גם אז לא משביע את רצונכם ערעור לבימ"ש באמצעות עו"ד.הינכם חייבים להכין שיעורי בית היטב לפני הגישה לועדה רפואית רצוי באמצעות משרד אנ"צ הקרוב למקום מגוריכם.כמו כן קראו את עשרת הדברות בראש הדף בצבע סגול. בברכה אבי

למעלה