זית עליכם

בחבח

New member
זית עליכם

השם הכי נפוץ בארץ לרחוב הוא רחוב הזית. כך לפי וואינט. הניחוש שלי היה ז'בוטינסקי. אני עכשיו מתחיל שם בקמפיין להכרה ברחוב דונה גרציה החיפאי (שנמצא לא רחוק ממני) כרחוב הכי קצר בארץ. כל אחד צריך אידיאלים להילחם עליהם. אתם מוזמנים לתרום מזמנכם למען מטרה נעלה זו. זה גם הזמן להעלות באוב את רחוב בוקי בן יגלי התל-אביבי, את תמרור "אסורה פרסה ימינה" היחיד בארץ (איפשהו ליד הקריה) ואת שמואל הנביא.

קפת

New member
זית עליך, בחבח

או שאתה לא מגיע חודשים, והלב כמה ךנוכחותך, ואין. או שאתה מטפטף נושאים חדשים, כמו תינוק ששכחו לענוד לו חיתול. ובאשר לשמות של רחובות? אשתורי הפרחי (פינת בזל) לוקח. וגם יש שם חנות נעליים מדליקה, שבה אני רוכשת את מיטב הסחורה, במיטב כספי, מה שמיטיב מאוד עם מצב הרוח שלי, אבל מרע את של מנהל הבנק, ימח שמו בצרור החיים.

בחבח

New member
זה מה שקורה כשהולכים להרפתקאות

חוזרים עם כמות נושאי דיון גדולה מדי. יש עוד נושאים על פרסומות הומו-אירוטיות לחשמל, פרסומות מעודדות פדופיליה לשמפו כיף, כל הריטואל של כוכב נולד ולמה חשוב לראות את זה, הקאמבק של ריקי גל, מה מקום כמו האקדמיה לצחוק אומר עלינו ועוד ועוד דברים שמעסיקים אותי כי הם צריכים להעסיק מישהו. אשתורי הפרחי אדם נהדר דרך אגב. אני כרגיל ראיתי את השלט לרחוב הזה כמה דקות אחרי השלט לרחוב אמשטרדם שהיה מכניס אותי לאווירה המתאימה, כך שלא נראה לי מוזר מספיק השם. כנראה שצריך להקדים לרחוב עם שם מוזר רחוב עם שם שמכניס לאווירה. כמו עולי הגרדום והרוגי המלכות שמצטלבים.

קפת

New member
אז יש לי!

עובדיה מברטנורה, פינת אשתורי הפרחי. לוקח בגדול. נעל, יא מגלומניאק-על שכמותך. רחוב אחד לא מספיק לך. לדעתי צריך לקרוא על שמך שכונה. רצוי בבני ברק. תגיד, איך חגגת את הפסח, עם קניידלע בטעם לובסטר?

אני גאה

על כך שעירית בריסל החליטה להכיר בתרומתי לעם הבלגי ולקרוא רחוב בבריסל על שמי. היה קרב צמוד ביני ובין טשרניחובסקיסטראאט ולבסוף הם החליטו שיהיה ארוך להם טשרניחובסקיסטראאט ואבניו דה טשרניחובסקי בשלט אחד. פרקטים.

אני לא גאה, אני הומופוב

אם מותר גם רחובות מחו"ל, אז אחד מהסמטאות היוצאות מהרו-דה-ריבולי בפריס, באזור המארה (רובע 2 אם אני לא טועה) הוא "סימטת הילדים הרעים". ועכשיו שמישהו יתרגם את זה לצרפתית.

לא רחובות, לא מסעדות, ולא נעליים

במקרה שלי, היוונים החליטו לקרוא לאחד האלים שלהם על שמי.

נינטייב

New member
נה נה נה, אודי'נקה מותק.

אודיסאוס אל? ככה בצהרי היום? אני אסלח לך אם תודי שכתבת את זה אחרי 2.75 ק"ג קניידלעך (נטו!!!)

וואלה

את יודעת, מותקפט, ישנם ימים בהם את גורמת לי לשימחה גדולה בלב. מאוד גדולה אפילו. הכי גדולה. באותם ימים, אני מרגישה שאני אפילו יכולה לחבב אותך. קצת.

קפת

New member
מזלך שיש לך עוד לב

כי הערב, לדעתי, כבר לא יהיה לך, אחרי שתאכלי אותו. גמני יכולה לחבב אותך קצת, לפעמים. קצת מאוד. הרבה קצת. אפילו.

לובה1

New member
אלי, אלי, שלא יגמ(ו)ר לעולם

התפללה הפולניה והצביעה על בעלה.

נינטייב

New member
על שמי יהיו בטוח רחובות, כיכרות

ואפילו משתנות, בקית גת רבתי. רק קצת סבלנות, רבותי.

גם לי יש אחד

היום, וזה קרה לפני שנכנסתי לפורום, צדה עיני את שלט הרחוב הבא: חלוצת הפרדסנות. זה קורה בפתח תקווה, למרות שזאת עובדה שעדיף להצניע.

למעלה