זיתים מצופים

אדמית

New member
רק ביומיים האחרונים היו פה כמה

או בפורום "מתכונים". אני מזפזפת בין שניהם אז לא זוכרת. בעיקרון מכינים בצק שק"ם (שמנת + קמח אסם + מרגרינה) ומכינים כדורים כשבמרכזם יש זית. לשידרוגים ניתן להוסיף גבנ"צ בבצק או מלמעלה.

אדמית

New member
מצאתי משהו בפורום מתכונים

מנסה לצרף לך קישור, כבר שנים שלא עשיתי זאת, מקווה שאצליח.... אבל כאמור, בצק שקם ממולא בזית עובד יופי

pirge

New member
כדורי בצק בזיתים

05:28 | 07/01/05 מתכון לחטיפי זיתים -מתוקן-ו pirge / מתכונים ו כדורי זיתים בבצק 100 גרם מרגרינה רכה 200 גרם גבינה צהובה מגוררת מיכל קוטג' או מיכל יוגורט כוס קמח רגיל מלח אבקת שום קופסה זיתים מגולענים. ללוש בצק. אם צריך מוסיפים עוד כף קמח. לעשות כדורים. להכניס לכל כדור זית ולסגור את הבצק מעליו. לאפות בחום 175 מעלות עד לקבלת צבע יפה שחום. רצוי לאפות על ניר אפיה לא משומן. תהנו.

ETK18

New member
משו משו הכנתי בשבועות את המתכון הזה

של פירגה והוא נטרף. להניח בתבנית במרווחים כי הכדור מתנפח. טעים טעים!!!!!!!!! אתי

pirge

New member
תודה אתי, אני לא חושבת שהספקתי

להודות לך על הפעם הקודמת שהכנת. חיפשתי את השרשור,כי זכרתי שהמלצת, ולא זכרתי איפה הוא. אז עכשיו מודה לך על ההמלצה. תודה

העבריה

New member
הרבה יותר יפה וקל(וטעים!)לקחת

מלאווח,לחלק אותו לשמונה משולשים,לשים בצד הרחב של כל משולש זית ולגלגל לאמצע.יוצא רוגלע קטן וחמוד.למרוח בביצה ושומשום(לא חובה)ולתנור לכמה דקות ב180- מעלות.זה ממש פריך וטעים לנשנוש.עשיתי את זה בערב והחברות התלהבו חבל``ז!

האמת שהמלצתי המון על הרוגלאך

האלו שכבר חשבתי שכולם ראו. תמיד יש לי כמות של רוגלאך לא מוכנים מוקפאים , לאורחים שמפתיעים.

../images/Emo24.gif היי שושילה טוב לראות אותך

אולי תשימי גם את התמונה של הסהרונים שלי במאמר??

עינב MT

New member
תודה לכולכן, אתן מדהימות../images/Emo140.gif

איזה פורום כיפי זה, אתן כל-כך נדיבות ומקסימות, בכל אופן רציתי גם להוסיף שהתכוונתי לזיתים מצופים כמו שניצל, אכלתי את זה באיזושהוא פאב בת"א וזה היה כל-כך טעים, אני לא יכולה לשכוח את הטעם... רק חבל ששכחתי את שם המקום

למעלה