זירוז מחזור

בזוקההה

New member
זירוז מחזור

שאלתי גם בפורום צמחי מרפא אבל אשאל גם פה :) לפני כחצי שנה הפסקתי עם הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור (שהיה סדיר לפני הגלולות). ביקרתי אצל רופאת נשים אך היא המליצה לי לקחת שוב גלולות (לא פותר את הבעיה אבל עם הגלולות יהיה לי מחזור) אני לא מעוניינת לקחת שוב גלולות לכן הגעתי לפורום הזה כדי לשאול האם יש לכם פתרונות טבעיים לאיזון הורמונלי או משהו שיוכל לעזור לי לזרז את המחזור. תודה :)

זירוז מחזור- תשובה

שלום רב, ישנם מספר צמחים המסייעים באיזון הורמונלי ויכולים לסייע לך. 1. דונג קוואי- הצמח המקובל ביותר ברפואה הסינית לטיפול בבעיות גניקולוגיות, ונחשב ל- "גינסנג" של הנשים. הצמח פועל לאיזון המערכת ההורמונלית ופועל להפחתת תסמינים הנובעים מחוסר איזון הורמונלי. הנחיות שימוש: כמוסה אחת ביום, אם הארוחה. מומלץ להפסיק את הנטילה במהלך הדימום הוסתי. 2. שיח אברהם מצוי (ויטקס אגנוס קסטוס) הוא צמח הפועל כמאזן הורמונאלי ועל כן מסייע בבעיות פריון. הנחיות שימוש: 1-2 כמוסות ביום, עם הארוחות. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה ובהצלחה, עדי ישראל

בזוקההה

New member
היי

לקחת את 2 סוגי הכמוסות ביחד? או לבחור אחד מהם (אני בת 20 אם זה קשור..) ומאיפה אני יכולה לקנות אותם? יש בסופרפארם אולי?
תודה

תשובה

שלום רב, אין צורך לקחת את שני התוספים אלא לבחור אחד מהם. נסי קודם כל את הדונג קוואי. ממליצה תמצית תקנית דונג קוואי של חברת סולגאר. תוכלי לרכוש את התוסף בכל חנויות הטבע ורשתות הפארם. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, עדי ישראל

בזוקההה

New member
תודה שאלה אחרונה

אני פשוט לוקחת את זה כל יום עד שיופיע דימום (אם יופיע)? או שיש צורך בהפסקה לאחר מספר כמוסות

תשובה

שלום רב, עליך לקחת כל יום כמוסה עד אשר מופיע דימום. את יכולה להמשיך וליטול עם סיום הדימום החודשי עד לקבלת הוסת הבאה. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, שבוע טוב, עדי ישראל

בזוקההה

New member
תוך כמה זמן הוא אמור להגיע../images/Emo35.gif

תוך כמה זמן אמור להגיע לי המחזור? שאני אדע פחות או יותר למה לצפות...

תשובה

שלום רב, אין לי תשובה מדוייקת. זה מאוד אינדיבידואלי. לרוב אמור להופיע אחרי שימוש של בין 4 ל-8 שבועות. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

למעלה