זירוז לידה טבעי....

אביטללי

New member
זירוז לידה טבעי....

היי בנות, אני בשבוע 39+3 כבר ואני כבר ממש רוצה ללדת
אמנם לא הגעתי לתאריך (שבת הקרובה) אבל אני כבר מותשת למדיי, כבדה, כאובה והאמת היא שגם ממש לא בא לי להגיע למצב גם של הריון עודף ומיליון בדיקות וכן הלאה..
אשמח לדעת על שיטות זירוז טבעיות שאתן מכירות, עדיף כאלו שאני יכולה לעשות בעצמי ( ולא שיאצו וכאלו) וכמובן אם יש בנות שזה 'עבד' אצלן אשמח לשמוע

תודה!

שיטות טבעיות :

עיסוי פטמות,סקס, הליכות ,אורמים שגם שתיית יין אדום -אבל אני לא בטוחה בנוגע לזה ..
בהצלחה

לפי מה שאני שמעתי

יין אדום מרחיק רק צירים מדומים, ומקל על הזיהוי. אם כבר החלו צירים אמיתיים שתיית היין לא תעקב. אולי רק תרגיע.

לפעמים כשיש צירים חזקים אבל הפתיחה

קטנה, אנחנו ממליצות על יין אדום כדי להרגיע ולהרפות.

shanir01

New member
למה לא שיאצו?

כל הרפלקסולוגיה ושיאצו למיניהן מאוד יעילים.

אבל כמו שאמרו מעלי, סקס, הליכות, עיסוי פטמות.

ואני מוסיפה: הפיצה של ג'ויה ברמת החייל. קצת בעייתי אם את שומרת עכשיו בפסח. אבל היא ידועה כמעודדת לידה, וגם רשומה בתפריט כבעלת סגולות לנשים בחודש התשיעי. אבל רק אם יש לך כבר פעילות רחמית, כי בעוד שאני אכלתי ממנה ובאותו יום ירדו לי המים, חברה שלי אכלה וסחבה עוד שבוע עד שנמאס לה ועשתה סטריפינג.

ואגב, מה עם סטריפינג?זה לא טבעי אבל מאוד יעיל

shanir01

New member
נשבעת!

תיכנסו לאתר של המסעדה, זה רשום בתפריט הפיצות.

אגב, זו פיצה דוחה במיוחד עם עלי ארוגולה שאני שונאת.

אביטללי

New member
בנוגע לשיאצו, האמת היא

שפשוט אין לי איפה ומתי לעשות את זה אז בגלל זה אני מחפשת דברים שאני יכולה לעשות בעצמי...
לגבי הפיצה אני חייבת לומר שזה אחד הדברים היותר מוזרים ששמעתי!! אני שומרת כשרות בפסח וגם בירושלים אז זה פחות רלוונטי עבורי... מה שכן זה קטע הזוי ביותר!

סטריפינג אני מעדיפה שלא בינתיים, מעדיפה להשאיר את זה טבעי כרגע, חוצמזה ששלוש בבוקר התחילו לי צירים כל 8-10 דק' בערך, אז נראה לי שיש מצב להתקדמות

אביטללי

New member
עדיין צירים...

באותה מתכונת... כל 10 דק' בערך כשלפעמים זה יוצא קצת פחות..
מה שכן בשעות האחרונות הם נהיו קצת יותר חזקים וכואבים ממה שהיו לפני...

אגב, גיליתי היום משהו חדש שלא ידעתי, מדודה שלי, שאם אין בעיה של לחץ דם גבוה או בעיה לבבית אז חליטת מקל קינמון יכולה לעזור לצירים.. וזה מה שאני שותה ברגעים אלו ממש

shanir01

New member
חברה המליצה על תמצית פה פטל

זה בעצם כמו חליטת תה פטל אבל מישהו כבר טרח וחלט ומיצה את זה לטיפות מרוכזות. היא ראתה את זה בבייבי טבע

באופן כללי, אם אין מוכנות.. של הרחם (קולטנים

לאוקסיטוצין) ואין מוכנות של התינוק.. זה לא יעבוד. הכנסי לאתר המצ"ב בצד ימין במאמרים לקראת לידה תמצאי חומר על שיטות זרוז והשראת לידה. בהצלחה

אביטללי

New member
תודה... אם יש פעילות רחמית

וקצת צירים כל 8-10 דק' אז יש מוכנות של הרחם בעצם?
ואז שיטות העיסוי פטמות והליכות יכולות יותר לעזור?
כי אני עם צירים משלוש בבקר כל 8-140 דק' בערך... מאד מקווה שהגיעה השעה!!

lalimotek

New member
שיטת הדיבור לבטן ושינון המנטרה

צאי כבר צאי כבר צאי כבר צאי כבר
עובדת יופי.....רק חבל שהבת שלי הפנימה את זה רק בשבוע 41+1

וברצינות: כל שיטות הזירוז הטבעי יעבדו רק כאשר הגוף מוכן ללידה...
עם נועם לחצנו על נקודה לזירוז בכף הרגל ויום למחרת ילדתי בשבוע 39+0
עם גלי לחצתי ולחצתי ולחצתי, שתיתי חליטת פטל, הלכתי, עליתי וירדתי במדרגות, עשיתי ספונג'ה (ספונג'ה!!!!!!) וכלום....
בהצלחה זה אוטוטו יגיע!!

niva26

New member
ללוש פלסטלינה/בצק בידיים וללכת בחוף הים במקבי

במקביל להליכה יחפה בחוף הים ללוש פלסטלינה/בצק בידיים זה משהו ששמעתי באיזה דולה באחד ממפגשי הפורום בהריון הקודם מודה לא ניסיתי
לפי מה שהבנתי זה אמור ללחוץ על נקודות רפלקסולוגיה במקביל ולזרז
בהצלחה

למעלה