זיקפת בוקר

ronitr11

New member
זיקפת בוקר

זיקפה מפוארת בבוקר יום תם זה סימן לבאות - לאן אתה קם ? בוא אלי אהובי וחזור למיטה נעשה אהבה רק אני ואתה נזדיין כמו פעם כשהיינו צעירים כשכל הלילה נשארנו ערים לעבודה שנינו הבוקר נאחר עכשיו אתה יודע שאני לא אוותר בוא נתמזמז ונתגלגל בין הסדינים לא חייבים להיות ממש עדינים במיטב הפוזות והתנוחות גם אם הן לא ממש נוחות ניתן דרור לפנטזיות והמחשבות גם צעקות ואנחות הן חשובות בוא וקח אותי כמו שרק אתה יודע בוא וגע בי מהר לפני שאשתגע אהובי היקר תן לתשוקה שבי לפעום זה לא קורה לנו כל יום ענג אותי עם לשונך המיוחדת אחר-כך יהיה תורי לך לרדת נעץ בי את תאוותך העומדת ואז אשמיע זעקה מהדהדת זיין אותי עם מלא כעסך תן לי את כל כולך פרוק זעמך בתוך גופי אוהבת אותך כך שוכב איתי גוף בגוף התמזגנו עכשיו אוחזת אותך כמו צלב כאל יווני כורע תחתיי עולה ברכות ומנשק את שדי כמכונה משומנת נעים יחדיו והגירוי עצום אני גומרת עכשיו דמעות עולות בתוך עיניי ואתה גומר רגע קט אחרי בימים הטובים שלנו נזכרת "שיט"!! לעבודה אני מאוד מאחרת לא איכפת לי כבר כמעט שום דבר שואל: עוד סיבוב ? אני: אז יאאלה בוא כבר !!

mr_lonely

New member
מלחמה של בוקר ../images/Emo25.gif

טעם אהבה כה מתוק וחמים מתפשט על גופי כל בוקר. השעון מצלצל, בקולו מרעים כמנסה להוציא אותי מבין הסדינים. ואת לעיתים נמתחת לך פוסקת זרועות ורגליים לעיתים מחבקת חובקת זרועות ורגליים. ומתחילה מלחמה של בוקר מלחמה של שעון מול רצון ואת לא עוזרת לי להחליט נכון את יודעת...

mr_lonely

New member
לפעמים כך ולפעמים כך

תשוקה של שחר שולחת רמזים מנגנת מנגינת אוהבים חורטת סימנים בציפורן קלילה סיום נפלא ללילה. תשוקה של שחר מדליקה מדורות לוהטות לשון בלשון מרפרפת, גוף אל גוף נצמד מעשה אהבה מופלא ומיוחד התחלה נפלאה לבוקר חדש.

למעלה