האם צריך ללכת לאורולוג בשביל ה-
דופלר דופלקס משהו? אתמול היה, כלומר היום, כלומר מקודם..כלומר לפני 40 דקות..אוף אני מבואס מיואש..לא יודע איך להגיב..אני מיואש והכל בגלל אישה אחת שמאוד מחבב לקראת לאהוב או אוהב..שעשיתי עימה סקס מקודם...וכמו כמה פעמים (יותר מ-7 פעמים) לא הלך כלום אבל כלום כלום...עמד לי..היא התחככה מעט ונגעה בו..התמזמזנו במקביל.....לעורר אותי ואותה..לקחתי ויאגרה (25 מיליגרם שלא עזרה בגרוש אבל בגרוש..לא עמד לי כלום..היה עדיף להעמיד את הפין בלי שום כדור ויאגרה שלא הזיז לי כבר פעם שניה בגרוש את הבולובלץץכן לא הניע אותו יותר מדי ולא 4 דעות ולא כלום......לר יודע למה..בטבעיות הפין שלי עומד יותר טוב)!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל אופן, הרגשתי מעין גירוי בפין של "מלאות" או "לחץ" של כביכול נוזל הזרע לקראת יציאה..מעין דיגדוג בפין עצמו...המתנו כמה שניות..כלומר אני והיא...אבל ברגע שהיא עלתה מעלי ולא אני מעליה..ברגע שבאה להחדיר אותו אליה גמרתי בחוץ בכלל אפילו לא הספתי לחדור......כל כך התבאסתי.. שלא נדבר עליה...היא התרחקה ממני...החליפה כיוון במיטה...נתנה לי הרגשה של יאללה לך אבל לא אמרה כלום..אפילו שאלתי האם היא רוצה שאלך אבל מתוך נימוס אמרה שלא...לא יכולתי לסבול את זה אבל נשארתי עוד 2 שכוב - מבואס - מיואש - מושפל - כלבלב - טומטום כל דבר שתרצו.....פשוט זה היה הפין ששבר את גבה או המשיך את תיסכולה של חברתי או אקסית או לא יודע מה..לא יודע מה.....נסעתי הביתה בהרגשה של "להקיא את הנשמה את עצמי את הכל" למה זה חייה לקרות, אה? למה? דווקא אישה שאני באמת רוצה להיות איתה ושהכל יצליח, דווקא איתה הכל נהרס, אה? לא זקן בן מאה ולא חולה כרוני..וכלה בגלל פז"מ שדופק לי את החיים בתקופה הזאת. גם איך שנפרדה ממני בדלת..בד"כ מנשקת לשלום אבל הפעם..כן הפעם היא לא רצתה להסתכל לי בעיניים..מעין סימן של "יאללה לך הביתה מוטי" ולי בכלל קוראים..................! היא אמרה שתנסה להבין אך אמרה שהתיסכול שלה קצת גובר.....אבל כן...כן! בפעם הראשונה ועוד פעם כן!!!!! חדרתי והפין כן עמד אומנם קצר אבל היה ועבד.....א"כ הכל התחרבן לו הכככככככככל......אני לא לא יודע מה לעשות.קשה לי.....נשבע שקשה לי.אם נפרדנו ותאמר לי מחר סבבה לפחות אדע בודאות אבל בלי קשר...בתחושה הזאת של "לא שווה" למרות שאני יודע שהבעיה די נפוצה גם אצל אחרים ובגילאים שונים..אבל אני בקושי בן 30 (פחות מכך)...אני משתגע..נשבע לכם...לא יכול לישון..ולא יודע איך לעבוד על הקטע של שפיכה מוקדמת ופין זקור לבד אם אני נפרד ממנה......ךא יודע...זונות לא באות בחשבון ואם אני נפרד או נזרק אין לי עם מי להתאמן או מה שלא יהיה....וסרוגייט זה לאנשים עובדים בעלי בעיות באמת קשות של זוגיות או היכרות עם נשים או גברים כפי שהבנתי...אני ממש צריך תמיכה כלשהי...אני פ-ש-ו-ט! גמור! גמור! לא על סף אבדון אבל די מיואש......לא יכול לסבול פרידות ובמיוחד לא עכשיו ובמיוחד לא עם זו.....באמת לקח זמן רב עד שמצאתי מישהי שדי התאימה לי מהרבה בחינות אבל פשוט הרבה.....למה זה נדפק לי, למה, אלוהים? אני לא יודע איפה לקבור את עצמי.. ממש לא יודע.......אובדון לא..אבל מעין תחושה של.....לא אני לא אתאבד אבל ממש לא......אבל עדיין...יאכס