"יום שישי הגיע...", בואנה, במקלחת?! זכיתי בארויזיון. (איזה אקוסטיקה)
א איש המתח New member 7/6/16 #46 פומה נו... איפה את? התרנגולת שאלה עלייך. היה חסר אחת למניין. בסוף ציפור דרור השלימה. איזה בושה. חודש טוב.
פומה נו... איפה את? התרנגולת שאלה עלייך. היה חסר אחת למניין. בסוף ציפור דרור השלימה. איזה בושה. חודש טוב.
P puma141 New member 8/6/16 #52 יאללה..... חחח מיצינו ת'תרנגולת.... מעדיפה להיות ציפור דרור, אפשר? מתח תגיד- זה פשע להעריץ את הכשרון של עצמי?
יאללה..... חחח מיצינו ת'תרנגולת.... מעדיפה להיות ציפור דרור, אפשר? מתח תגיד- זה פשע להעריץ את הכשרון של עצמי?
א איש המתח New member 9/6/16 #69 הקולר...? הם לא הבינו שאת ציפור.         דרור.                                                                                                           קשטן.
הקולר...? הם לא הבינו שאת ציפור.         דרור.                                                                                                           קשטן.
P puma141 New member 10/6/16 #78 ברור לי. בכל זאת- מה הקשר? לא הבנתי..... כי גם למישהי שהיא לא ציפור- לא שמים קולר. כי ברגע ששמו לה- המחשבה היחידה שתנקר לה בראש, זה איך לעוף.......למקום אחר בחירה. זו השיטה ואין בילתה. חג שמח 2 מצח!
ברור לי. בכל זאת- מה הקשר? לא הבנתי..... כי גם למישהי שהיא לא ציפור- לא שמים קולר. כי ברגע ששמו לה- המחשבה היחידה שתנקר לה בראש, זה איך לעוף.......למקום אחר בחירה. זו השיטה ואין בילתה. חג שמח 2 מצח!
P puma141 New member 5/6/16 #3 לא שואלת מה זה.... מתח אל תשאל גם חחחח שבוע טוב מנג'ר.......................
א איש המתח New member 5/6/16 #5 הוא נדבק בעצמו... והוא שואל אותי שאלה.   אתמול חשבתי... תכלס, הפורום מיועד לסגירה, לא? במהות שלו, גברים...הם אה...לא מדברים הרבה.   מה את אומרת? צ'אלי שאלה.
הוא נדבק בעצמו... והוא שואל אותי שאלה.   אתמול חשבתי... תכלס, הפורום מיועד לסגירה, לא? במהות שלו, גברים...הם אה...לא מדברים הרבה.   מה את אומרת? צ'אלי שאלה.
P puma141 New member 5/6/16 #7 חחחח לאאא אני אוהבת את הפורום הזה הכי הרבה. למרות שזיקן...... כנראה שנגמרו הגברים שיכולים לכתוב פה..כולם הפכו ל_______תשלים. *סתם*. שאלה? לשקר- מתוך אהבה, הגנה.... מה זה אומר? *לא בהקשר של בגידה*
חחחח לאאא אני אוהבת את הפורום הזה הכי הרבה. למרות שזיקן...... כנראה שנגמרו הגברים שיכולים לכתוב פה..כולם הפכו ל_______תשלים. *סתם*. שאלה? לשקר- מתוך אהבה, הגנה.... מה זה אומר? *לא בהקשר של בגידה*
א איש המתח New member 5/6/16 #9 אני חושב. שיש לי תשובה. אבל אשמח לפירוט קצת/דוגמא (אפילו דמיונית).   כנראה שהפכו ל...? נקבות זה לא.
אני חושב. שיש לי תשובה. אבל אשמח לפירוט קצת/דוגמא (אפילו דמיונית).   כנראה שהפכו ל...? נקבות זה לא.
P puma141 New member 5/6/16 #14 אז זהו ש..... לא יכולה! אני לא יודעת לדבר על זה במושגים שונים ממה שזה. קשה לי לתת דוגמה...... *אפילו בפני עצמי קצת קשה לי לחשוב על זה*
אז זהו ש..... לא יכולה! אני לא יודעת לדבר על זה במושגים שונים ממה שזה. קשה לי לתת דוגמה...... *אפילו בפני עצמי קצת קשה לי לחשוב על זה*