זיקו...

Billy Eliot

New member
זיקו...

איך היה הטיול לקיסריה? ספר לי בבקשה... ואני מקדיש לך שיר.. אני יודע שאתה אוהב את ריטה, אז לכן אני מקדיש לך שיר שלה שאני אוהב (למרות שבכללי אני ממש לא מת על ריטה). אני חיה לי מיום ליום מילים: חנוך לוין לחן: רמי קלינשטיין אני חיה לי מיום ליום מפזרת את ימי ברוח אנשים מתחתנים סביבי גם אני רוצה קצת לנוח אומרים שהאדמה שלנו מסתובבת סביב צירה איפה הציר שלי? להסתובב זה דבר נורא לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה פה ושם הופיע גבר כמו בתחנת רכבת נידחת מי שרצה בי בערב חזר בו עם עלות השחר אומרים שהשמש שלנו בוערת כבר מיליון שנה כמה יכול לבעור אדם ובסך הכל בשביל מה לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה ואם יושיט לי יד ואם יגיד רוצה תמורת מעט מאוד אתן כל כך הרבה

ז י ק ו

New member
היה "מרווולס"

נפגשנו עם כל החברים (היינו 10 רכבים ובערך 25 ח'ברה) בחניון של ה"סינמה סיטי" בצומת גלילות ומשם נסענו לקסריה ועתיקותיה: סיירנו בעיר הרומית, בהיפודרום של בן חור, בתיאטרון הרומי ובנמל שם טיפסנו על החומות של העיר הצלבנית. לאור שקיעה שתינו יין ונהנינו משעה שלווה ורומנטית. חניית הלילה היתה בפתח נחל אורן הגולש מן הכרמל הימה. אחרי ארוחת ערב משותפת שעשינו, מקלחת משותפת והרמת כוס קפה כולנו הלכנו לישון במאהל האוהלים שפדנו שם. למחרת אחרי קפה ועוגות עלינו לסיור בזכרון יעקב. ביקרנו בבית הקברות העתיק, בבית משפחת אהרונסון ואכלנו במהמסעדת "עלמה" שברחוב המייסדים על הטיילת. בבטן מלאה קפצנו למחילות המים הרומיות שליד מושב אביאל (נקרות מים שנתגלו לא מזמן) היה שם צחוקים בטירוף. וחזרנו למרכז לקראת הצהריים, כדי לא להתקע בפקקים ובעומס החום. היה באמת נחמד, הטיול הבא שלנו בעוד חודש בדיוק לרמת הגולן - מי שרוצה להצטרף שיודיע לי.

היה באמת מירווליס ICQ

שווה דובונים יקרים בהחלט שווה מה שאולי יקדם רעיון שנקיים פגישה לאחר שכולם חזרו לארץ. בסגנון טיול ולא של רות סירקיס טיול למיטבח בקיצור מה עם מפגש הדובונים כולם בארץ ? אני קורא אותכם להיתפקד א } מי בעד ב } מי נותן רעיון? ג } מי לוקח אחריות ועושה משהו? ומארגן..

Billy Eliot

New member
זיקו ושובבי, אני בעד ../images/Emo45.gif

אני בעד אין לי רעיון כלשהו לאן לצאת. כמעט כל מקום יתאים למעט באולינג שמישהו כבר הציע ולא ממש בא לי על באולינג.

stefan10

New member
אני גם בעד

אולי אוכל בעזרה לגבי הצעת מחיר קבוצתית ללינה אם נצטרך אבל חייב לדעת כמה באים בטוח למתי ומן הסתם יהיה לי דד-ליין לביטול ללא ד.ביטול במידה ולא נעמוד במשימה..

למעלה