זיפזופה ../images/Emo13.gif
ולמשהו שיישמח מספר חבר'ה פה. באוזני מתנגן כעת האלבום המגניב ביותר ששמעתי בימי חיי, הלא הוא Sheik Yerbouty של פראנק זאפה (זה יותר מגניב מהשירים של סטיב ואי באלבום Alien Love Secrets, שגם הוא הגיע לידי רק כעת
). בתור פתיחה אני אחזור בי ממה שאמרתי לגבי הקול של זאפה, ואני אומר כעת שהוא שר פי עשר יותר טוב (לדעתי!) מג'ים מוריסון, אצל זאפה יש מלודיה
. זה מדהים שבאלבום שלמיטב הבנתי נעשה בשנת 965 של האלף הנוצרי הקודם, ישנם מאפיינים (שאני מזהה אותם) של כמעט כל סוג מוזיקה ששמעתי אי פעם, וזה כולל ג'אז, רוקנרול, הארד רוק, מטאל, ראפ, היפ הופ, בלוז, הכל למעט מוזיקה קלאסית
. ועוד משהו, ואוהבי גילמור/בלקמור מתבקשים להתרחק מהדרך, זאפה שם בכיס הקטן את שניהם מבחינת גיטרה, וגם זה לפי מה שאני שמעתי. ולמה שמעניין אותי - מי הנגנים שמשתתפים באלבום הזה? יש שם רצועת סולו של הבס, כמו שאני אוהב סולואי בס, ואני מעוניין לדעת מי מנגן עליו (זאפה?). סוף שבוע נעים לכולם!
ולמשהו שיישמח מספר חבר'ה פה. באוזני מתנגן כעת האלבום המגניב ביותר ששמעתי בימי חיי, הלא הוא Sheik Yerbouty של פראנק זאפה (זה יותר מגניב מהשירים של סטיב ואי באלבום Alien Love Secrets, שגם הוא הגיע לידי רק כעת