זיפזופה

ganooov

New member
זיפזופה ../images/Emo13.gif

ולמשהו שיישמח מספר חבר'ה פה. באוזני מתנגן כעת האלבום המגניב ביותר ששמעתי בימי חיי, הלא הוא Sheik Yerbouty של פראנק זאפה (זה יותר מגניב מהשירים של סטיב ואי באלבום Alien Love Secrets, שגם הוא הגיע לידי רק כעת
). בתור פתיחה אני אחזור בי ממה שאמרתי לגבי הקול של זאפה, ואני אומר כעת שהוא שר פי עשר יותר טוב (לדעתי!) מג'ים מוריסון, אצל זאפה יש מלודיה
. זה מדהים שבאלבום שלמיטב הבנתי נעשה בשנת 965 של האלף הנוצרי הקודם, ישנם מאפיינים (שאני מזהה אותם) של כמעט כל סוג מוזיקה ששמעתי אי פעם, וזה כולל ג'אז, רוקנרול, הארד רוק, מטאל, ראפ, היפ הופ, בלוז, הכל למעט מוזיקה קלאסית
. ועוד משהו, ואוהבי גילמור/בלקמור מתבקשים להתרחק מהדרך, זאפה שם בכיס הקטן את שניהם מבחינת גיטרה, וגם זה לפי מה שאני שמעתי. ולמה שמעניין אותי - מי הנגנים שמשתתפים באלבום הזה? יש שם רצועת סולו של הבס, כמו שאני אוהב סולואי בס, ואני מעוניין לדעת מי מנגן עליו (זאפה?). סוף שבוע נעים לכולם!

miromiro

New member
BOBBY BROWN

אחד השירים היותר מצחיקים של פרנק, בשיר יש את השורה הבאה- "I CAN TAKE ABOUT AN HOUR ON THE TOWER OF POWER" ברוח החידונים-מי יודע מה משמעות המשפט? דרך אגב זה אחד האלבומים הראשונים של זאפה שרכשתי, יש לי אותו בויניל עם דף מילים מצורף. יש גם בCD? לילה טוב.מאיר

ganooov

New member
ובכן.. ../images/Emo13.gif

הדיסק הגיע אלי ללא העטיפה המקורית, רק הדיסק עם התווית שלו, בקופסה של דיסק אחר
. עדיין לא הורדתי את המילים מהנט.

miromiro

New member
יש כיוון לגבי המשפט הספציפי?

Hey there, people, I'm Bobby Brown, they say I'm the cutest boy in town. My car is fast, my teeth are shiny, I tell all the girls they can kiss my heiny. Here I am at a famous school; I'm dressing sharp and I'm acting cool. Got a cheerleader here wants to help with my paper, let her do all the work and maybe later I'll rape her. Oh, God, I am the Amarican dream, I do not think I'm too extreme, and I'm a handsome son of a bitch; I'm gonna get a good job and be real rich. [ATLAS CHORUS] Women's liberation came creeping all across the nation. I tell you people, I was not ready when I fucked this dyke by the name of Freddy. She gave a little speech then, she tried to make me say when; She had my balls in a vice but she left the dick, I guess it's still hooked on but now it shoots to quick. Oh, God, I am the American dream, but now I smell like vaseline, and I'm a miserable son of a bitch; Am I a boy or a lady, I don't know which. [ATLAS CHORUS] I went out and bought me a leisure suit, I jingle my chains, but I'm still kind of cute. Got a job doing radio promo, and none of the jocks kan even tell I'm a homo. Eventually me and a friend, sort of drifted along in to S&M. I can take about an hour on the tower of power as long as I get a little golden shower. Oh, God, I am the American dream, with a spindle up my butt 'til it makes me scream. And I'll do anything to get a head; I lay awake nights saying "Thank you, Freddy." Oh God, oh God, I'm so fantastic. Thanks to Freddy, I'm a sexual spastic. And my name is Bobby Brown, Watch me now, I'm going down. [ATLAS CHORUS] Gerco C.

miromiro

New member
קרוב-אבל לא בדיוק-

דילדו לא נותן מקלחת מוזהבת.....

miromiro

New member
זאת המלצה מניסיון?

למנהל נמרחו 3 סמיילים למשמע הרעיון.....

Grimble Grumble

New member
רק תיקון קטן

השייח ראה אור לקראת סוף שנות ה70 של המאה הקודמת ולא ב MCMLXV...

godsdice

New member
גנוב ../images/Emo24.gif

שמחתי לשמוע שהאזנת לSheik, ואהבת! בקשר לשאלה שלך מי מנגן בס? התשובה: Patrick O'Hearn ואת רשימת הנגנים אתה יכול למצוא פה. Yo' Mamma אחד מהסולאים הכי אהובים עלי!

ganooov

New member
אני גאה להצטרף לחבורת הזאפאיסטים../images/Emo13.gif

של פורמינו הקט
. תודה על הלינקים ועל התשובה
. (היה לי כזזההה קטע בשבת... נתקע לי שיר שלו במוח, ולא ידעתי את המילים
)

ganooov

New member
לללאאא... ../images/Emo13.gif

זה השלב הבא, אולי אני אקנה אותו ליומולדתי הבא עלי לטובה בעוד שבועיים וחצי
.

לעומת זאת

מצאתי חנות נידחת כזו עם 2,3 דיסקים. התסכלתי עליהם, ואחד מהם היה hot rats! המוכר אמר שהוא יתן לי הנחנ כי אף אחד לא רוצה את זה.. אז זה יעלה לי 60 ש"ח.. מכיר טוב לזאפה לא?

miromiro

New member
תשובה לגבי בובי וה-TOWER

הסיפור של השורה הזאת הוא מיימי טרום האיידס, בבארים של הקהילה היה מתקן כזה שניקרא. מגדל הכח. העליז האמיץ שחשקה נפשו בחיכוך היה נכנס פנימה, כשרק חורי גופו חשופים כלפי חוץ ו"כל דיכפין יטה וי...." שעה במגדל זה באמת הרבה.

למעלה