זיעת אחותי

*pank

New member
זיעת אחותי

הו אמה! אמה! האש ששרפה אותך עוד יוקדת בלבבי תשוקתך הפראית מבעבעת בדמי החולשות שלך חובקות את האמת שלי בזרועות תמנון. יופייך קורבן פיוטי מוטל סמוך לזבח שלי חלומך גוסס ייסוריו קשים מליחות זיעתך המורעלת נוטפת כמור, ניגרת למצעים לחים אלוהים שמע אחרונת זעקותייך נקרעת ממיטת חוליי אוחז בידך החיוורת עת עינייך לעד תעצמי. מכאובייך ילכו לאיבוד בין שושני תוגתי אלחש לאוזנך מה יפה את! כה יפה את! אחות ספרותית שלי וכשארים ידיי אדמיין זוג עינייך המשוללות, קורנות לצדי הן את היא היחידה המבינה לרחשי בדידותי מדאם בוברי! מנשיית הרומן הקלאסי תבואי למות איתי.

הוי פאנקי פאנקי..../images/Emo24.gif

למה דוקא אל מדאם בוברי את יוקדת למה אל דמותה,נפשך נצמדת.. בואי למות איתי רק בהב נדאג שה"מוות" יהיה איטי.. ארבעים שנה,הולך ?

*pank

New member
|לב חמדת קוצים

למות או לא למות זו השאלה! לכן בחרה העלמה לגסוס 40 שנה וקוץ נעוץ בחזה חודו ממתיק את נשמתה. שנתיים אני מחכה שתארוז השלישה גודלת בלי אבא אז יאללה אודרוב תודרוב!!!!!!!!

*pank

New member
לא בטאג ליין ?! ../images/Emo2.gif

תארוז הרבה טישיו קוץ!!!!!!!!

*pank

New member
הם בפעוטון קוץ!!!!!!

והם יבכו לילה שלם כי השיר של אמא שלהם לא בטאג ליין.

*pank

New member
אבל אף אחד לא ידע שהם בוכים

כי הבכי שלי יכסה על שלהם.

טוב../images/Emo9.gif

למען האם,והאב והשילוש שבעריסה מעלה לטאג. רק נשיקה,במקום דמעות פליז פליז..

*pank

New member
בעודה גוססת ביסורים קשים

הן רק עתה בלעה רעל עכברים אמה מודה לך על כל המאמצים עכשיו היא תנוח בשלום על משכבה ונשמתה היתרה תשעשע את אלוהים שכן מה שהרג אותה זה חדוות החיים בעוד סביבה כולם שוממים אטומים אפורים!!!!!!!! ואפילו קצת רעים!! נסחפתי קצת.

חן (*_*)

New member
פאנקי יקרה ../images/Emo23.gif

האש הפנימית שבך הרומנטיות המעורבת בתמימות והאהבה הבוערת בעצמותייך הן שעושות אותך כמו שאת -אדם מיוחד, יחודי ומעניין אוהבת אותך יקירה הלוואי וגם את תסכיני לאהוב את עצמך בעצם, את עוד צעירה נדבר גם בעוד 50 שנה שולחת לך

*pank

New member
תודה חן יפה שלי ../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוק לא פחות חם

למעלה