זינוק בעלייה...

aviGODFATHER

New member
זינוק בעלייה...

יש לי טסט (ראשון) מחר ורק עם הזינוק בעלייה אני עדיין מסתבך פה ושם... מישהו יכול בבקשה לרשום את כל השלבים מההתחלה עד הסוף של הזינוק? בסה"כ אני נהג די טוב, אני רק מפחד להילחץ בטסט ולעשות שטויות... אם למישהו יש טיפים איך לא להילחץ בטסט או טיפים כלליים לטסט הוא מוזמן לכתוב כאן.

Krishi

New member
ממש משעמם לי.. חח..

אבל תמיד שמח לעזור
בכל מקרה.. זינוק בעליה: רגל שמאל על הקלאץ', רגל ימין על הברקס (הילוך ראשון כמובן) עוזב לאט לאט את הקלאץ' עד כמחצית מהדרך, ברגע שהאוטו מתחיל לרעוד אתה עוצר. רגל ימין עוזבת את הברקס ולאט מתחילה ללחוץ על הגז... אחרי שהאוטו מתקדם כמה מטרים אתה מרים את הקלאץ' עד הסוף ולוחץ על הגז. אפשר גם לעשות זינוק בעליה עם הבלם יד. אתה מרים את הבלם.. מתחיל לבצע התחלחת נסיעה רגילה וברגע שהאוטו מתחיל להתקדם קצת או שאתה מרגיש שהוא רוצה להתקדם אתה עוזב את הבלם יד

aviGODFATHER

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

בטסט מותר לעשות את הזינוק עם האמברקס?

Nofale

New member
עם יש לך דיזל אין צורך

עם אתה לומד על בנזין רצוי

fireman

New member
אני לא מבין למה מלמדים את השטות

הזו בכלל.....חרשתי את כבישי מדינת ישראל לאורך ולרוחב כולל ירושלים והירידות והעליות של סדום וים המלח וגם עם משאיות.....בשום מצב לא הגעתי לצורך לעשות זינוק בעליה עם בלם יד. עם הזמן זה יבוא לך לבד, זו מיומנות נרכשת.

שאלה--->

מתי עושים זינוק בעליה? כשעוצרים את האוטו בעלייה והוא מדרדר? זהו? תודה!

Krishi

New member
../images/Emo13.gif

זינוק בעליה מתבצע כאשר הרכב נעצר בעליה כדי שהוא לא יתדרדר.. כמובן שיש עליות בשיפוע ממש קטן אז אין כל כך צורך בביצוע זינוק בעליה... במיוחד אם יש לך רכב דיזל...

למעלה