זינאדין זידאן

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
זינאדין זידאן

חבל לי על הבחור שאחרי קריירה מפוארת יזכר בתור האיש שהורחק בגמר ע"י נגיחה מכוערת... כ"כ רציתי שצרפת תפסיד אבל לא הגיע לזידאן לגמור ככה את הקריירה.. באמת לא מובן מה עבר לו בראש וזה רק חבל... בסופו של דבר זידאן סוגר מעגל- עד הגמר במונדיאל 98 זידאן נחשב ללזור ענק בכדורגל כשהוא לא מצליח להוביל את יובה לאליפויות וגם הפסיד איתה פעם או פעמיים בגמר האלופות ורק אחרי אותו גמר הוא הפך לווינר המדהים ולשחק הפנומן שהיה. עכשיו הוא סיים את הקריירה כאותו פישר לוזר שהיה לפני.... חבל

sok777

New member
.. זידאן ..

אני לא רציתי שיקבל אדום למרות שממש הגיע לו, מעשה פשוט דוחה. לא משנה מה מטראצי אמר, שום דבר לא מצדיק נגיחה כזאת.. אפילו אם זה היה משפט גזעני.. ראיתם את אט'ו עושה משהו כזה בגזענות? זכותו של זידאן להתעצבן אבל זו נגיחה דוחה ומסוכנת.. אני די בטוח שמטראצי אמר משהו אבל אני לא חושב שזה משהו כזה רציני. בכל אופן אהבתי את זידאן יחסית עד אתמול [אני שונא צרפתים ואותו די חיבבתי].. מעשה מגעיל. בכלל הייתי בעד איטליה והגיע להם לנצח אבל חבל שזידאן סיים ככה. לפחות הוא יודע שהוא שיחק ב2 גמרים, וכבש בשניהם..

sok777

New member
נצל"ש!

תקשיבו.. זה סתם תאוריה מטופשת אבל.. כל הקטע עם הנגיחה של זידאן וזה.. זה הכל בגלל נסטה בעיקרון.. כלומר, בגלל הפציעה של נסטה. אם נסטה לא היה נפצע אז מטראצי לא היה פותח ואז כלום [או לפחות זה] לא היה קורה
סתם תאוריה.. תחשבו על זה

Megaslash

New member
חחח, אהבתי :)

אל תשכח שאם מאטרצי לא היה משחק אז גם לא היה את הפנדל (השנוי במחלוקת) לצרפת וגם לא היה את שער השיווין... כל המשחק היה משתנה...

sok777

New member
חח ברור.. אמרתי בקשר למה שמעסיק

את כל העולם עכשיו..

לוזר?

אני מוכן להיות לוזר כמוהו. לבן אדם יש את כל התארים החשובים בעולם הכודרגל, הטעות הקטנה הזאת תיזכר, כמו כל הדברים היפים שהוא עשה בקריירה שלו. סתם עשו מזה סיפור.

SiC

New member
עשו מזה סיפור?

השחקן הכי טוב בעולם, קפטן נבחרת, כוכב המונדיאל, שחקן שהניף כבר את הגביע נוגח בשחקן אחר בדקה ה110 במשחק הגמר בלי סיבה נראית לעין ואתה אומר שעשו מזה סתם סיפור ??? הרי זה הדבר הכי מוזל והכי לא הגיוני לעשות! אומנם נכון, כנראה שגם איתו צרפת לא היתה מנצחת אבל עדיין, זה חוסר אחריות משווע. הייתי מצפה לדבר כזה ממישהו בן 21 חסר ניסיון ובעל טמפרמנט אבל מזידאן? ועוד במשחק האחרון שלו בקריירה? ממש לא רציני... וכמו שממרדונה זוכרים קודם כל את הסמים ואת השער ביד ורק אחר כך את הכדורגל המופלא שנתן, מג'ורג' בסט שהיה שתיין ומת משתייה ורק אז את היכולות שלו עם הכדור יזכרו גם מזידאן קודם כל את הפיאסקו המגעיל שלו ורק אז את הכדורגל המעולה שלו.

הוא עשה טעות

זה יכול לקרות לכל בן אדם. והוא גם התנצל. היו לזידן כמה רגעים כאלה בקריירה, אבל היו הרבה יותר גרועים ממנו. |סטוייצ'קוב?| אני בטוח שבעוד 20 שנה יזכרו את השער שלו נגד לברקוזן ואת גמר המונדיאל 98 יותר מאשר את הנגיחה הזאת בדקה ה110.

למעלה