זין.

[אורן]

New member
גם הם לא

הם הלכו לעתודה טכנולוגית. לאן אתה תלך בצבא, אלירן?

EO117

New member
אין לי מושג...

כרגע צה"ל עסוק מעל הראש בגיוס מחזור 2004. אני משער שלקראת ינואר או אחרי אקבל מנילה. לאן אתה הולך אורן?!

EO117

New member
את זה אני יודע,אורן

אבל שאלתי הייתה לאן בצבא?

EO117

New member
קשה לי לדמיין את אורן בצה"ל...

צבא הכיבוש שלא מתחשב בזכויות אדם...

Brolly

New member
חחחח, הוא בבסיס שאני עשיתי בו את

הטירונות שלי בסיס זיקים(חכה חכה לטקס ההשבעה, אם אתה לא נשפך מצחוק מההמנון של הבסיס, אז אני מניאק) זה סתם בסיס שלא אכפת להם ממש, אין שם ענישה פיזית, אז אפשר להתחצף למפקדים כמה שבא לך, וגם אם הם אומרים שהם משאירים אותך שעות אז בד"כ המ"מ מתרככ/ת בסוף ומוותר/ת על השעות חחחחח

[אורן]

New member
ידעתי שטירונות זה שכונה

אבל לא עד כדי כך... אם מישהו יבקש ממני לסכם את כל הטירונות ל-2 מילים אני אשיב ב- "היה מצחיק". המפקדות כאלה פוסטמות, כל כך נהניתי לדבר איתן במילים שהן לא מבינות ולראות אותן מתפתלות... בסוף הטירונות בכלל היה מצחיק... למשל בצעידות כשהמפקדת צעקה "היימן היימן!" כולם הלכו שמאלה ולהפך...

[אורן]

New member
מיכאל- איזה כיבוש?

אין כזה דבר
ולאלירן- לצערי אינני יכול להשיב לשאלתך.

InfernalMajesty

New member
תגידו, זאת רק אני או ש

המערכת שעות השנה לא מסודרת בגרוש איך אפשר ללמוד עד 5?!?!?!?!?!?!?!?!?!

EO117

New member
זה מה שקורה שמתחילים ב-8.30

הכל עובר חצי שעה קדימה ומסיימים מאוחר יותר. תתחילי להתרגל לשנה הבאה שלא יהיה ימי ו' במערכת וי"ב זאת שנה עמוסה. מה שכן-איסק לא יודע לבנות מערכת בגרוש, המערכות שהוא בונה קטרסטופליות לחלוטין!!! "אילוצי מערכת", שמעת את המשפט הזה בעבר?

*neta*

New member
וואי חחחח אוי בכמה משפטים אתה

מזכיר לי את עצמי בדיוק לפני שנה

*neta*

New member
על המערכת

"איסק לא יודע לבנות מערכת בגרוש, המערכות שהוא בונה קטרסטופליות לחלוטין!!! "אילוצי מערכת", שמעת את המשפט הזה בעבר?" על זה שב"ס לא יודע לבנות מערכת ועל אילוצי מערכת. ככה נולד הרעיון לפרוייקט שלי
ואילוצי מערכת, הפך להיות מאגר במצב העתידי ובואו אני אגלה לכם סוד, זה בעצם שילוב של 2 מאגרים מהמצב הקיים.

EO117

New member
מה בסוף נגמר עם הפרויקט שלך

איך הוא עובד? רוצה לראות...

*neta*

New member
עובד מצויין לא לדאוג

אני אישית מאוד גאה בפרוייקט הזה
מי יודע אולי קיץ הבא תראה אותו על המדפים

EO117

New member
מותק-

תסבירי איך הוא עובד. ממש לא מעניין אותי לראות אותו בקיץ הבא על המדפים. רק תני מתנה לאיסאק והדגשה אישית

*neta*

New member
נשמה

הייתי מנסה להסביר לך איך הוא עובד אבל "ממש לא מעניין אותי". ואין לי שום כוונה לתת לאיסאק, גם ביקשו ממני להשאיר העתק של התוכנה בב"ס ואתה יכול להיות בטוח שאני דאגתי לא להשאיר שום העתק סופי שם.

למעלה